Individuelle stressforebyggende forløb​

​De fleste mennesker oplever i perioder at have travlt eller føle sig pressede. Det kan være noget i privatlivet, som driller, eller der kan være udfordringer på arbejdet, som gør, at man har sværere ved at koncentrere sig, mister overblikket eller føler sig mere træt, usikker og bekymret, end man plejer. I et individuelt stressforebyggende forløb tager vi udgangspunkt i dig og det, du oplever – uanset om du er medarbejder eller leder. Du får overblik over de udfordringer, der presser dig, og lærer en række sunde strategier, som du kan navigere efter, når du står overfor noget svært. Målet er, at du kommer styrket igennem udfordrende perioder. Et individuelt stressforebyggende forløb egner sig til både ledere og medarbejdere.

Er det stress?

”Åh, jeg er så stresset i dag,” snerrer din kollega, mens hun næsten løber ned ad gangen for at nå at kopiere en stak papirer inden mødet.

Selv føler du dig også lidt presset. I næste uge skal du stå for en stor workshop, hele direktionen vil være til stede, og nu er der landet endnu en opgave på dit bord. Du føler ikke, at du har tid til at gøre noget af det ordentligt, og det presser dig. Det er, som om alle forventer, at du kan klare opgaverne alene og hurtigt. Hvad nu, hvis du skuffer dem? Du begynder at sove dårligere om natten, mister appetitten, og din lunte bliver kortere – både over for dine kollegaer, og også derhjemme. Du kan godt mærke, at du ikke helt er dig selv, men så snart workshoppen er overstået, vil tingene ændre sig, siger du til dig selv.

citat-start-groen-final Jeg føler mig tryg og i gode hænder hos min behandler - en meget positiv og beroligende person. Dette gør, at jeg tror på, at jeg vil få det bedre, og dette aspekt af behandlingen er lige så vigtig som alt andet citat-slut-groen-final

- Fra PPclinics tilfredshedsundersøgelse

​Tag hånd om din trivsel

Alle mennesker er forskellige, og det er stressreaktioner også. Nogle oplever stress-symptomer, når de har travlt, andre oplever symptomerne, når de føler sig usikre. For at forebygge stress er det vigtigt, vi ved, hvornår vi skal være bekymrede, og hvordan vi skal gribe ind. Som udgangspunkt er kortvarig stress ikke et problem, hvis du er sund og rask. Men langvarig stress øger risikoen for en række sygdomme. Derfor er det vigtigt, at du tager hånd om din trivsel i tide, eller får professionel hjælp, hvis du oplever symptomer på stress. Et individuelt forløb er for dig, som ønsker at arbejde strategisk med din trivsel.

Mød vores psykologer her

Sunde strategier i en travl hverdag

Stressforebyggelse handler ikke om at fjerne udfordringerne, men om at lære at håndtere det, der føles svært, på mere hensigtsmæssige måder. Vi kan og skal ikke undgå travle perioder, og vi skal ikke være bange for stress-symptomer. Stress-symptomer er noget, vi som medarbejdere og ledere skal lære at forebygge og navigere i. Og vi skal vide, hvordan vi undgår at de bider sig fast og medfører mistrivsel og nedsat performance.

Du får:

  • Indblik i dit reaktionsmønster, når du oplever at være presset
  • Viden om forskellen på stress og travlhed
  • Rådgivning om trivsel og balance i et krævende arbejdsliv med uforudsigelige opgaver
  • Afklaring om, hvad du oplever, når du føler dig presset
  • Personlige strategier til at håndtere udfordringer
  • Træning af dine strategier

Målgruppe

Ledere

Medarbejdere

Forløbets varighed

Indledende samtale og 3 opfølgende samtaler.

Vi tilbyder også:

Kontakt os allerede i dag

Vil du høre mere om, hvordan et individuelt forløb hos en psykolog kan hjælpe med at forebygge stress for ledere eller medarbejdere, eller booke tid til en individuelt forløb? Vi tilbyder også online forløb.

Kontakt os

​Få tilskud med din sundhedsforsikring

Har du en sundhedsforsikring, kan du måske få dækket dele af eller hele din behandling. Vi samarbejder med flere forsikrings- og pensionsselskaber.

​Skal vi også hjælpe dig?

Vil du booke tid, eller har du spørgsmål til behandling?​

Ring til os på 33 69 09 66.

Er du allerede patient?
​Ring eller skriv til os via Selvbetjeningen.

For øvrige henvendelser

Send en besked, så kontakter vi dig snarest muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

* Send venligst ikke personfølsomme oplysninger som CPR-nummer eller information​ om dit helbred via kontaktformularen.

Når d​u skriver til PPclinic, behandler vi dine personoplysninger som beskrevet i vores Persondatapolitik.

​Kort ventetid

Kort ventetid hos vores psykologer og speciallæger i psykiatri.

Høj faglighed

Høj faglighed og skræddersyede forløb.

Hjælp til alle, uanset alder

Vi hjælper både voksne, børn og unge godt igennem det, der føles svært.

​Landsdækkende behandlingstilbud

Klinikker i København, Aarhus og Vejle og mulighed for videokonsultation.​

​Sådan har andre fået hjælp

Anita Engdahl, uddannelseskonsulent, Roskilde Stift

”1000 tak for dagen! Kursusdeltagerne har tilkendegivet, at de lærte meget nyt både om håndtering af overbelastning, og om hvordan man som leder håndterer den slags. Flere af kursusdeltagerne har virkelig fået lyst til og mod på at arbejde videre med området.”

Kursusdeltager, KAP-H

”Engageret underviser, der er god til at mobilisere forsamlingen i dialog. Rigtig fagligt stærkt og konkret. Super ping-pong og gode, konstruktive dialoger.”​

Fra PPclinics tilfredshedsundersøgelse

”Jeg føler mig tryg og i gode hænder hos min behandler - en meget positiv og beroligende person. Dette gør, at jeg tror på, at jeg vil få det bedre, og dette aspekt af behandlingen er lige så vigtig som alt andet.”​

PPCLINIC ApS​  |  ​Telefontid: Man. – fre. kl. 9.00 - 15.00 Telefon: 33 69 09 66  |  CVR: 26850495

Find os i København

PPclinic København

Ørnegårdsvej 16

2820 Gentofte​​

Find vej på Google Map

Find os i Aarhus

PPclinic Aarhus

Klamsagervej 35A

8230 Aabyhøj

Find vej på Google Map

Find os i Vejle

PPclinic Vejle

Hjulmagervej 8B

7100 Vejle​​

Find vej på Google Map

Find os online

✓ Ingen transporttid

✓ Let tilgængeligt og fleksibelt

✓ Professionel hjælp uanset geografi

Læs mere her »