Individuelle forløb​

​Stressforebyggenlse for medarbejdere og ledere.

​De fleste mennesker oplever i perioder at have travlt eller føle sig pressede. Det kan være noget i privatlivet, som driller, eller der kan være udfordringer på arbejdet, som gør, at man har sværere ved at koncentrere sig, mister overblikket eller føler sig mere træt, usikker og bekymret, end man plejer. I et individuelt stressforebyggende forløb tager vi udgangspunkt i dig og det, du oplever – uanset om du er medarbejder eller leder. Du får overblik over de udfordringer, der presser dig, og lærer en række sunde strategier, som du kan navigere efter, når du står overfor noget svært. Målet er, at du kommer styrket igennem udfordrende perioder. Et individuelt stressforebyggende forløb egner sig til både ledere og medarbejdere.

Er det stress?

”Åh, jeg er så stresset i dag,” snerrer din kollega, mens hun næsten løber ned ad gangen for at nå at kopiere en stak papirer inden mødet.

Selv føler du dig også lidt presset. I næste uge skal du stå for en stor workshop, hele direktionen vil være til stede, og nu er der landet endnu en opgave på dit bord. Du føler ikke, at du har tid til at gøre noget af det ordentligt, og det presser dig. Det er, som om alle forventer, at du kan klare opgaverne alene og hurtigt. Hvad nu, hvis du skuffer dem? Du begynder at sove dårligere om natten, mister appetitten, og din lunte bliver kortere – både over for dine kollegaer, og også derhjemme. Du kan godt mærke, at du ikke helt er dig selv, men så snart workshoppen er overstået, vil tingene ændre sig, siger du til dig selv.

​Tag hånd om din trivsel

Alle mennesker er forskellige, og det er stressreaktioner også. Nogle oplever stress-symptomer, når de har travlt, andre oplever symptomerne, når de føler sig usikre. For at forebygge stress er det vigtigt, vi ved, hvornår vi skal være bekymrede, og hvordan vi skal gribe ind. Som udgangspunkt er kortvarig stress ikke et problem, hvis du er sund og rask. Men langvarig stress øger risikoen for en række sygdomme. Derfor er det vigtigt, at du tager hånd om din trivsel i tide, eller får professionel hjælp, hvis du oplever symptomer på stress. Et individuelt forløb er for dig, som ønsker at arbejde strategisk med din trivsel.

Sunde strategier i en travl hverdag

Stressforebyggelse handler ikke om at fjerne udfordringerne, men om at lære at håndtere det, der føles svært, på mere hensigtsmæssige måder. Vi kan og skal ikke undgå travle perioder, og vi skal ikke være bange for stresssymptomer. Stresssymptomer er noget, vi som medarbejdere og ledere skal lære at forebygge og navigere i. Og vi skal vide, hvordan vi undgår at de bider sig fast og medfører mistrivsel og nedsat performance.

Du får:

  • indblik i dit reaktionsmønster, når du oplever at være presset
  • viden om forskellen på stress og travlhed
  • rådgivning om trivsel og balance i et krævende arbejdsliv med uforudsigelige opgaver
  • afklaring om, hvad du oplever, når du føler dig presset
  • personlige strategier til at håndtere udfordringer
  • træning af dine strategier.

Målgruppe

Ledere

Medarbejdere

Forløbets varighed

1 indledende samtale

3 opfølgende samtaler

​Kontakt

Kontakt os gerne, hvis du vil vide mere om et individuelt forløb eller har brug for et godt råd eller konkret vejledning.

Du kan også læse mere om vores andre stressforebyggende tiltag her:

​Skal vi også hjælpe dig?

Udfyld formularen, og vi vil kontakte dig snarest muligt med henblik på en samtale.

Du er også velkommen til at ringe på telefon

33 69 09 66

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kort ventetid

Kort ventetid hos vores psykologer og speciallæger i psykiatri.

Høj faglighed

Høj faglighed og skræddersyede forløb.

Hjælp til alle, uanset alder

Vi hjælper både voksne, børn og unge godt igennem det, der føles svært.

​Flere klinikker

Vi har klinikker i Gentofte, Vejle og Aarhus.

​Sådan har andre fået hjælp

Othilde, Trustpilot

Psykiatriske livreddere

Hvis man på ét eller andet tidspunkt i livet får brug for enten psykolog- eller psykiatrisk støtte, men føler at man ”løber panden mod en mur”, når man forsøger at få en henvisning – eller får at vide, at man kan få en tid om 3-4 måneder, så er PPclinic et sted, der er startet, med henblik på at nå de mennesker, som ”går til” på ventelisterne.

PPclinic har korte ventelister, og MEGET kompetente medarbejdere, som for mit vedkommende har reddet mit liv."​

Socialrådgiver, Københavns Kommune

”Jeg har haft 4 borgere i forløb. Jeg har haft en god dialog med psykologerne omkring borgerne. Det har gjort, at der kunne sættes ting i værk, før forløbende sluttede. Jeg har kunnet bruge rapporten og anbefalingerne i det videre arbejde med alle 4 borgere. Hvis de ikke havde været i forløb, ville deres sag stå i stampe eller ikke have fået den rigtige retning.”

Fra PPclinics seneste tilfredshedsundersøgelse

”Tak, jeg er helt der, hvor jeg burde være nu.”

Fra PPclinics seneste tilfredshedsundersøgelse


”Jeg føler mig tryg og i gode hænder hos min behandler, en meget positiv og beroligende person. Dette gør, at jeg tror på, at jeg vil få det bedre, og dette aspekt af behandlingen er lige så vigtig som alt andet.”

PPCLINIC ApS​

​Telefontid: Man. – fre. kl. 9.00 - 15.00

Telefon: 33 69 09 66

E-mail: info@ppclinic.dk

CVR: 26850495

facebook-white linkedin_2

Find os i København

PPclinic København

Ørnegårdsvej 16

2820 Gentofte​​

Find vej på Google Map

Find os i Aarhus

PPclinic Aarhus

Klamsagervej 35A

8230 Aabyhøj

Find vej på Google Map

Find os i Vejle

PPclinic Vejle

Hjulmagervej 8B

7100 Vejle​​

Find vej på Google Map