Psykiater hos PPclinic hjælper dig videre i livet

​En psykiater er en speciallæge i psykiatri, og enhver psykiater fra vores klinik har stor erfaring med at finde frem til den rette behandling i samarbejde med vores patienter. 

Psykiatere ved, at alle mennesker er forskellige, og derfor har alle mennesker brug for forskellige former for hjælp. Vores speciallæger i psykiatri er uddannet cand.med. og er ansat som overlæger i PPclinic. Vi har klinikker i København, Aarhus og Vejle.

Få hjælp til at komme videre i livet af en psykiater

​Der er stor forskel på en psykolog og en psykiater, da en psykiater er en læge, som har en videreuddannelse i psykiatri. Derfor kan en psykiater kombinere en medicinsk behandling med samtaleterapi.

De færreste mennesker er begejstrede for medicin, men en velovervejet medicinsk behandling kan være afgørende for at komme videre i livet.

Den rette behandling kræver samtaler, opmærksomhed og løbende opfølgning, og derfor er det en væsentlig del af vores metodiske tilgang til behandling af psykiske helbredsproblemer.

Din behandler vil i samråd med dig som patient tage stilling til, om det vil være gavnligt eller ligefrem nødvendigt med en medicinsk behandling. Ligeledes vil I drøfte, om behandlingen skal kombineres med psykoterapi.

Bestil samtale hos en psykiater for at øge din trivsel

​Vores fokus er altid at hjælpe dig til at opnå en mærkbar bedre psykisk trivsel. Du er velkommen til at kontakte os hos PPclinic, hvis du ønsker samtaler hos en psykiater.

Du kan ringe til os på telefon 33 69 09 66, eller du kan også skrive til os på info@ppclinic.dk. Du kan læse mere om psykiaternes erfaringer og specialer her.

​​

Hvad kan vi hjælpe dig med?​

Mød vores medarbejdere​

VIL DU VIDE MERE?