​Psykolog hos PPclinic tilbyder samtaler og øvelser

​Mange mennesker oplever psykiske udfordringer og helbredsproblemer af den ene eller anden art på et tidspunkt i deres liv. Samtaler med en psykolog kan hjælpe dig til at blive klogere på, hvad det er der sker, og hvordan du kan arbejde med udfordringerne og komme videre i dit liv på en god måde.

Problemerne kan for eksempel være stress, angst eller depression, som kan være svære at komme ud af, hvis du ikke får den rette hjælp af en psykolog. Udover disse kan det også være sorg, livskrise, ADHD, bipolar lidelse, OCD, autisme, traumer, parterapi og PTSD. Vi har klinikker i hhv. København, Vejle og Aarhus.

Samtaler med en psykolog kan hjælpe dig med dine udfordringer

​Vores psykologer har stor erfaring med at afdække, hvad der er på spil, når vi møder en klient. Gennem samtaler og øvelser hjælper vi vores klienter med at håndtere deres udfordringer, så de kan leve det liv, som de gerne vil.

Vores fokus som psykologer er med andre ord at hjælpe dig med at opnå en mærkbar bedre trivsel.

Enhver psykolog der arbejder i vores klinik er uddannet cand.psych. Det betyder, at han eller hun har en stor specialviden inden for psykiske helbredsproblemer.

Alle psykologer er fastansatte og modtager løbende supervision og undervisning. Derved sikrer vi kvaliteten i vores behandlingsforløb, hvilket er vigtigt for os i forhold til at kunne yde den bedste hjælp.

Kontakt os for at høre mere om et samtaleforløb

​Du er altid velkommen til at kontakte os hos PPclinic, hvis du har spørgsmål til vores behandlingsforløb, eller hvis du ønsker at bestille tid til en samtale med en psykolog.

Du kan ringe til os på telefon 33 69 09 66, eller du kan sende en e-mail til os på info@ppclinic.dk.

Læs mere om psykologerne her.

​​

Hvad kan vi hjælpe dig med?​

Mød vores medarbejdere​

VIL DU VIDE MERE?