Oplæg​ om stressforebyggelse

​Få den nyeste viden om stress og stressforebyggelse samt konkrete handlingsorienterede råd til, hvad I kan gøre for at styrke trivslen på jeres arbejdsplads.

Forebyg stress med trivsel og handlekraft

Mange virksomheder og arbejdspladser vil gerne sikre medarbejdernes trivsel, men er usikre på, hvordan de kan gøre det på en simpel og effektiv måde. Med et oplæg af PPclinic bliver medarbejdere og ledere klædt på til at øge trivslen, skabe handlekraft og forebygge stress i organisationen. I får viden, forståelse og konkrete anbefalinger til handling, som I kan bruge i jeres daglige arbejde.

Oplæg for medarbejdere og ledere

Oplæggene henvender sig til alle niveauer i organisationen – fra topledelse til medarbejdere. Uanset, hvor du er i organisationen, er det afgørende at forstå, at stress ikke kun handler om, hvor travlt du har, eller hvor mange arbejdsopgaver der ligger på dit bord, men i høj grad også spiller sammen med andre faktorer.

​Populære oplæg:

Mere trivsel, mindre stress

Sådan reducerer I sygefraværet og øger trivslen. Oplæg om teknikker og redskaber til et sundt arbejdsliv, og hvordan du som leder eller medarbejder håndterer en travl hverdag.

Stressforebyggelse, der virker

Hvordan kan virksomheder og arbejdspladser være med til at forebygge stress og sygefravær? Oplæg om organisatoriske og ledelsesmæssige indsatser med fokus på at forebygge stress og sygefravær.

Forståelse og strategier

Hvordan viser psykiske helbredsproblemer sig? Og hvad kan I som arbejdsplads gøre, hvis en medarbejder eller leder bliver ramt? Oplæg om stress, angst, depression og andre psykiske helbredsproblemer.

Fra sygemelding til samarbejde

Hvordan får du en stressramt medarbejder tilbage i arbejde? Oplæg om behandling af stress og psykiske helbredsproblemer i krydsfeltet mellem sundhedsvæsenet og arbejdspladsen.

​Kan vi få oplægget på engelsk?

Ja, oplægget kan gennemføres på dansk eller engelsk.

Hvad sker der efter oplægget?

Mange virksomheder og arbejdspladser oplever, at det giver god mening at kombinere et oplæg med ledersparring, ledertræning eller individuelle forløb til medarbejdere og/eller ledere. Det kan også være, I ønsker en organisatorisk indsats. I er velkommen til at kontakte os, hvis I ønsker en snak om, hvordan I kan arbejde fremadrettet med metoderne.

​​

Vi tilbyder også:

Kontakt os allerede i dag

Vil du høre mere om oplæggene eller om, hvad din arbejdsplads kan gøre for at styrke trivslen blandt jeres medarbejdere og ledere?

Kontakt os

​Skal vi også hjælpe dig?

Vi har kort ventetid, så du hurtigt kan komme i gang.

Ring for at booke en tid på 33 69 09 66 eller send os en besked, og vi kontakter dig snarest muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

* Vi beder dig om ikke at sende følsomme personoplysninger via vores kontaktformular. Er du patient, kan du benytte vores selvbetjening, og ellers beder vi dig om at ringe til klinikken.

​Kort ventetid

Kort ventetid hos vores psykologer og speciallæger i psykiatri.

Høj faglighed

Høj faglighed og skræddersyede forløb.

Hjælp til alle, uanset alder

Vi hjælper både voksne, børn og unge godt igennem det, der føles svært.

​Flere klinikker

Vi har klinikker i Gentofte, Vejle og Aarhus.

​Sådan har andre fået hjælp

Anita Engdahl, uddannelseskonsulent, Roskilde Stift

”1000 tak for dagen! Kursusdeltagerne har tilkendegivet, at de lærte meget nyt både om håndtering af overbelastning, og om hvordan man som leder håndterer den slags. Flere af kursusdeltagerne har virkelig fået lyst til og mod på at arbejde videre med området.”​

Kursusdeltager, KAP-H

”Engageret underviser, der er god til at mobilisere forsamlingen i dialog. Rigtig fagligt stærkt og konkret. Super ping-pong og gode, konstruktive dialoger.”

PPCLINIC ApS​

​Telefontid:
​Man. – fre. kl. 9.00 - 15.00

Telefon: 33 69 09 66

E-mail: info@ppclinic.dk

CVR: 26850495

facebook-white linkedin_2

Find os i København

PPclinic København

Ørnegårdsvej 16

2820 Gentofte​​

Find vej på Google Map

Find os i Aarhus

PPclinic Aarhus

Klamsagervej 35A

8230 Aabyhøj

Find vej på Google Map

Find os i Vejle

PPclinic Vejle

Hjulmagervej 8B

7100 Vejle​​

Find vej på Google Map