Dækker min forsikring?

De fleste danskere er dækket af en eller flere forsikringer, som enten er tegnet privat eller gennem arbejdspladsen. I mange tilfælde dækker dine forsikringer udgifter til udredning eller behandling hos enten en psykolog eller en speciallæge i psykiatri.

Brug din sundhedsforsikring til samtaler hos psykolog eller psykiater

Har du en sundhedsforsikring, der dækker behandling hos psykolog eller speciallæge i psykiatri, kan du i mange tilfælde bruge den hos PPclinic. Vi anbefaler, at du kontakter dit forsikringsselskab for at få oplyst, om din sundhedsforsikring dækker udgifterne til et behandlingsforløb hos os.​​ Er vi ikke en fast del af det begrænsede netværk, dit forsikringsselskab bruger, kan man oftest bede om at blive henvist til os alligevel.

Dine muligheder for dækning

PPclinic samarbejder med de fleste forsikrings- og pensionsselskaber om udredning og behandling af voksne, unge og børn. Samarbejder vi ikke med dit forsikrings- eller pensionsselskab, kan du i mange tilfælde bede om en henvisning til os alligevel. Vi anbefaler, at du kontakter de relevante forsikrings- eller pensionsselskaber for at høre om dine muligheder for dækning.

citat-start-groen-final Jeg har haft rigtig stor gavn af timerne hos min psykolog i PPclinic. Hun har ramt mit behov for medfølelse, gode teknikker og spark i bagdelen 😊 citat-slut-groen-final

- Anita

Dækning gennem tab af erhvervsevne-forsikring, ulykkesforsikring eller arbejdsskadeforsikring

​Har du en forsikring mod tab af erhvervsevne eller en ulykkesforsikring, og har du gennem​ længere tid været uarbejdsdygtig på grund af psykiske helbredsproblemer, kan du kontakte dit forsikrings- eller pensionsselskab og høre om mulighederne for at få dækket psykologisk eller psykiatrisk udredning eller behandling i PPclinic.

Derudover vil din private ulykkesforsikring eller indboforsikring i nogle tilfælde kunne dække psykolog- eller psykiatersamtaler. Har du været udsat for en pludseligt opstået hændelse eller påvirkning på din arbejdsplads, vil din arbejdsgivers lovpligtige arbejdsskadeforsikring i nogle tilfælde kunne benyttes. Denne forsikring dækker også psykiske skader, der f.eks. opstår som følge af trusler, ulykker eller andre traumatiske hændelser, der sker på arbejdet.

Se priser og læs om dine øvrige muligheder for tilskud til behandling i PPclinic.

Har du spørgsmål?

Vores sekretærer kan svare på dine spørgsmål og hjælpe dig videre.

Kontakt os

​Skal vi også hjælpe dig?

Vi har kort ventetid, så du hurtigt kan komme i gang.

Ring for at booke en tid på 33 69 09 66 eller send os en besked, og vi kontakter dig snarest muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

* Send venligst ikke personfølsomme oplysninger som CPR-nummer eller information​ om dit helbred via kontaktformularen. Er du patient, kan du skrive til os via selvbetjeningen, og ellers beder vi dig ringe til klinikken.

​Kort ventetid

Kort ventetid hos vores psykologer og speciallæger i psykiatri.

Høj faglighed

Høj faglighed og skræddersyede forløb.

Hjælp til alle, uanset alder

Vi hjælper både voksne, børn og unge godt igennem det, der føles svært.

​Landsdækkende behandlingstilbud

Klinikker i Gentofte, Vejle og Aarhus og mulighed for videokonsultation.​

​Sådan har andre fået hjælp

Othilde, Trustpilot

”Hvis man på ét eller andet tidspunkt i livet får brug for enten psykologisk eller psykiatrisk støtte, men føler at man ”løber panden mod en mur”, når man forsøger at få en henvisning – eller får at vide, at man kan få en tid om 3-4 måneder, så er PPclinic et sted, der er startet, med henblik på at nå de mennesker, som ”går til” på ventelisterne.

PPclinic har korte ventelister, og MEGET kompetente medarbejdere, som for mit vedkommende har reddet mit liv.”

Birgitte, henvist via sin sundhedsforsikring

”Absolut anbefalelsesværdig. Klinikken (mere konkret, min psykolog) arbejder struktureret efter metoder, jeg oplever, falder direkte i tråd med den måde, jeg tænker på og genkender elementer af, hvad jeg bedst kan beskrive som hjerne-smart. Det har været en utrolig konstruktiv proces.

Jeg bliver i et trygt miljø guidet igennem opdagelserne, som jeg oplever, psykologen faciliterer og ikke dikterer (har haft uheldige oplevelser andre steder!) – så det er tydeligt at mærke, der spilles på min banehalvdel.”

Fra PPclinics tilfredshedsundersøgelse

”Det er rigtig praktisk, at I har så stort et hus, så man kan vælge mellem flere behandlere og kun behøver at gå ét sted hen. Desuden er det nemt at komme til, og stedet er pænt, rent og professionelt. Det betyder alt sammen noget for totaloplevelsen.”

Fra PPclinics tilfredshedsundersøgelse

”Jeg føler mig tryg og i gode hænder hos min behandler - en meget positiv og beroligende person. Dette gør, at jeg tror på, at jeg vil få det bedre, og dette aspekt af behandlingen er lige så vigtig som alt andet.”

Fra PPclinics tilfredshedsundersøgelse

”Tak, jeg er helt der, hvor jeg burde være nu.”

Anita

”Jeg har haft rigtig stor gavn af timerne hos min psykolog i PPclinic.
​Hun har ramt mit behov for medfølelse, gode teknikker og spark i bagdelen 😊”

PPCLINIC ApS​  |  ​Telefontid: Man. – fre. kl. 9.00 - 15.00 Telefon: 33 69 09 66  |  CVR: 26850495

facebook-white linkedin_2

Find os i København

PPclinic København

Ørnegårdsvej 16

2820 Gentofte​​

Find vej på Google Map

Find os i Aarhus

PPclinic Aarhus

Klamsagervej 35A

8230 Aabyhøj

Find vej på Google Map

Find os i Vejle

PPclinic Vejle

Hjulmagervej 8B

7100 Vejle​​

Find vej på Google Map

Find os online

✓ Ingen transporttid

✓ Let tilgængeligt og fleksibelt

✓ Professionel hjælp uanset geografi

Læs mere her »