Nyheder

​Her kan du følge med i, hvad der sker i klinikken. Du kan læse vores artikler og gode råd her. Du kan også følge os på Facebook og LinkedIn.​

PPclinic videreuddanner vejledere i CAB i Jobcenter København

24-08-2020

Mandag den 17. august startede vi et uddannelsesforløb for 16 vejledere i Center for Afklaring og Beskæftigelse (CAB) i Jobcenter København.

Vejlederne står med en stor opgave i at tilrettelægge en individuel, meningsfuld og jobrettet indsats for den enkelte borger. PPclinics psykolog Karina Sohrt har udviklet et uddannelseskoncept, som er målrettet de udfordringer og barrierer, jobcentrets vejledere møder i processen.

Uddannelsen lægger vægt på, at vejlederne får konkrete øvelser og værktøjer, som er nemme at bruge i hverdagen og som giver kompetencer til at arbejde med motivation og aktivering af ejerskab ud fra en værdibaseret metode. Samtidig arbejder deltagerne med metoder til at afklare og forstå borgerens funktionsniveau og gøre de beskæftigelsesrettede aktiviteter som fx praktik mere relevante for den enkelte.

I PPclinic har vi god erfaring med, at en veltilrettelagt beskæftigelsesrettet indsats styrker menneskers trivsel og deres vej til beskæftigelse, og det er grundstenen i samarbejdet med Københavns Kommunes Jobcenter.

Vi glæder os til det videre samarbejde.​

PPclinic starter forløb for borgere i Jobcenter København

11-08-2020

​I foråret indgik PPclinic en rammeaftale med Københavns Kommune - og i denne uge går vi i gang!


Vores psykologer og psykiatere skal de næste tre år lave psykiatrisk afklaring for borgere, som oplever, at psykiske udfordringer står i vejen for at komme i arbejde eller uddannelse. Det foregår i Jobcenter København på bl.a. Lærkevej på Nørrebro. Under forløbet afklarer psykolog, psykiater og borger i samarbejde med jobrådgiver, hvad der skal til for at borger kan overkomme sine psykiske barrierer og komme i beskæftigelse.

Vi har gode erfaringer med, at denne type indsats hjælper mennesker videre, der står i en svær situation uden for arbejdsmarkedet, og vi glæder os meget til at komme i gang!

Her er et billede af psykologteamet, der mødes for at få de sidste detaljer på plads.

​Se vores nye videoer på hjemmesiden

05-08-2020

Vi er glade for at kunne invitere dig med indenfor i klinikken og møde vores dygtige psykologer og psykiatere. Se de 12 korte videoer, hvor vi fortæller, hvordan du eller dit barn kan få hjælp, når I kommer til os med tegn på f.eks. angst, depression eller ADHD.

Se videoerne her

​​PPclinic holder åbent hele sommeren

06-07-2020

Sommerferie eller ej - PPclinic holder åbent hele juli, så du hurtigt kan få den hjælp, du har behov for. Vi ønsker alle en glædelig sommer!

​​PPclinic i Vejle er flyttet til nye, større lokaler

17-03-2020

Efter et par dages hårdt flyttearbejde er vi glade for, at vi i går kunne byde vores patienter velkommen i nyindrettede og lyse omgivelser på Hjulmagervej 8B, 7100 Vejle. Trods omstændighederne holder klinikken stadig åbent, men med skærpede foranstaltninger og mulighed for samtaler over Skype.

På den nye adresse har vi gratis parkering, og det er nemt at komme til med offentlig transport.

Vi glæder os til at byde jer velkommen!

​​Gå-hjem-møde om borgerrettet indsats i kommuner

30-01-2020

Hvornår gør du skade på dine borgere?

Det var ét af de spørgsmål, der vakte stor interesse for deltagerne ved vores gå-hjem-møde i Gentofte om en borgerrettet indsats i landets kommuner. Her kunne sagsbehandlere og socialrådgivere høre psykiater Lars Aakerlund og psykolog Christian Roslund fortælle, hvordan man skelner mellem stress, angst og depression, og hvordan man ud fra denne viden bedst hjælper en borger tilbage i arbejde og trivsel.

Deltagerne sluttede dagen af med en ny viden om, at den største skade, du i virkeligheden kan gøre, er ikke at gøre noget.

Vi takker for den overvældende interesse. Vi måtte flytte begivenheden ud i det store venteværelse for at få plads til 66 personer fra 20 forskellige kommuner og arbejdspladser. Vi ser frem til at byde 154 flere velkommen i næste uge i Aarhus og Vejle.

Vidste du, at ​​PPclinic også er for børn?

28-11-2019

Vi har længe tilbudt udredning og behandling af børn og unge i Gentofte, Vejle og Aarhus - og vores børne- og ungdomspsykiatriske team vokser fortsat. Siden sommerferien har vi sagt goddag til to nye speciallæger i børne- og ungdomspsykiatri, endnu en specialuddannet sygeplejerske og en specialpsykolog med speciale i børn og unge.

Det betyder, at vi er en af Danmarks største klinikker for børne- og ungdomspsykiatri. Og det forpligter! Hos os møder barnet eller den unge altid en speciallæge i børne- og ungdomspsykiatri, som er ansvarlig for hele forløbet. Vi har kort ventetid, så I hurtigt kan få en tid. 

I PPclinic har vi specialiseret os i at hjælpe børn og unge og sørge for, at de kommer godt videre. Vi hjælper private familier og samarbejder også med forsikringsselskaber og kommuner.

Læs mere her

​Skal vi også hjælpe dig?

Vi har kort ventetid, så du hurtigt kan komme i gang.

Ring for at booke en tid på 33 69 09 66 eller send os en besked, og vi kontakter dig snarest muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

* Vi beder dig om ikke at sende følsomme personoplysninger via vores kontaktformular. Er du patient, kan du benytte vores selvbetjening, og ellers beder vi dig om at ringe til klinikken.

​Kort ventetid

Kort ventetid hos vores psykologer og speciallæger i psykiatri.

Høj faglighed

Høj faglighed og skræddersyede forløb.

Hjælp til alle, uanset alder

Vi hjælper både voksne, børn og unge godt igennem det, der føles svært.

​Flere klinikker

Vi har klinikker i Gentofte, Vejle og Aarhus.

​Sådan har andre fået hjælp

Othilde, Trustpilot

Psykiatriske livreddere

Hvis man på ét eller andet tidspunkt i livet får brug for enten psykolog- eller psykiatrisk støtte, men føler at man ”løber panden mod en mur”, når man forsøger at få en henvisning – eller får at vide, at man kan få en tid om 3-4 måneder, så er PPclinic et sted, der er startet, med henblik på at nå de mennesker, som ”går til” på ventelisterne.

PPclinic har korte ventelister, og MEGET kompetente medarbejdere, som for mit vedkommende har reddet mit liv."​

Socialrådgiver, Københavns Kommune

”Jeg har haft 4 borgere i forløb. Jeg har haft en god dialog med psykologerne omkring borgerne. Det har gjort, at der kunne sættes ting i værk, før forløbende sluttede. Jeg har kunnet bruge rapporten og anbefalingerne i det videre arbejde med alle 4 borgere. Hvis de ikke havde været i forløb, ville deres sag stå i stampe eller ikke have fået den rigtige retning.”

Fra PPclinics seneste tilfredshedsundersøgelse

”Tak, jeg er helt der, hvor jeg burde være nu.”

Fra PPclinics seneste tilfredshedsundersøgelse


”Jeg føler mig tryg og i gode hænder hos min behandler, en meget positiv og beroligende person. Dette gør, at jeg tror på, at jeg vil få det bedre, og dette aspekt af behandlingen er lige så vigtig som alt andet.”

PPCLINIC ApS​

​Telefontid:
​Man. – fre. kl. 9.00 - 15.00

Telefon: 33 69 09 66

E-mail: info@ppclinic.dk

CVR: 26850495

facebook-white linkedin_2

Find os i København

PPclinic København

Ørnegårdsvej 16

2820 Gentofte​​

Find vej på Google Map

Find os i Aarhus

PPclinic Aarhus

Klamsagervej 35A

8230 Aabyhøj

Find vej på Google Map

Find os i Vejle

PPclinic Vejle

Hjulmagervej 8B

7100 Vejle​​

Find vej på Google Map