​Sådan kan vi hjælpe dig

​De fleste mennesker oplever på et tidspunkt i deres liv, at tingene ikke helt er, som de skal være. Der kan være flere årsager til, at man ikke trives. Hos PPclinic har vi mange års erfaring med at hjælpe folk godt igennem det, der føles svært – og vi kan også hjælpe dig.

Skræddersyet hjælp og kort ventetid

Alle mennesker er forskellige. Derfor er der behov for individuelt tilpasset hjælp, hvis du selv eller en person, du kender, oplever en psykisk helbredsudfordring. 

I PPclinic tager vi psykiske udfordringer alvorligt. Vi ved, hvor ubehageligt det kan være at opleve, at man ikke selv har styr på sine tanker, følelser og krop. Derfor tilstræber vi kort ventetid og går meget op i, at du føler dig tryg i processen.

Samtaler hos en psykolog eller konsultation hos en speciallæge i psykiatri

Hvis du oplever psykiske udfordringer, kan en psykolog eller psykiater hjælpe dig. Når du kontakter os, hjælper vi dig med at finde ud af, hvem du skal have tid hos. Samtaler hos en psykolog kan hjælpe dig med at blive klogere på, hvad det er, der sker, og hvordan du kan arbejde med udfordringerne og komme videre i dit liv på en god måde. 

Nogle gange bider tingene sig fast på en måde, som også kræver medicinsk behandling, og her kan en af vores speciallæger i psykiatri hjælpe dig. Hos os bliver medicinsk behandling udelukkende givet som supplement til samtaleterapi. Vi har et stærkt tværfagligt samarbejde mellem husets psykologer og psykiatere, som betyder, at du altid vil møde den bedste behandling til dig.

Mød vores psykologer og psykiatere

"Psykiatriske livreddere

​Hvis man på ét eller andet tidspunkt i livet får brug for enten psykolog- eller psykiatrisk støtte, men føler at man ”løber panden mod en mur” når man forsøger at få en henvisning – eller får at vide, at man kan få en tid om 3-4 måneder, så er PPclinic et sted, der er startet, med henblik på at nå de mennesker som ”går til” på ventelisterne.

PPclinic har korte ventelister, og MEGET kompetente medarbejdere, som for mit vedkommende har redet mit liv."

Othilde, Trustpilot

​Hvad skal du holde øje med?

Det er forskelligt, hvordan vi mennesker reagerer, når vi ikke har det godt. Nogle mister appetitten, andre spiser mere end de plejer. Nogle sover dårligt, andre sover hele tiden. Nogle har svært ved at koncentrere sig og glemmer ting og aftaler, andre begraver sig i arbejde. Nogle bliver irritable og korte for hovedet, andre bliver stille og trækker sig fra fællesskabet. Hold øje med dig selv. Ændrer du adfærd eller oplever fysiske eller psykiske forandringer, kan det være tegn på, at der er noget, du bør have professionel hjælp til.

​Vær nysgerrig på dig selv

Hvis du oplever forandringer i din krop, psyke eller måde at være på, så prøv at være nysgerrig. Hvad oplever du? Hvorfor tror du, at du oplever det? I PPclinic lærer du at forstå, hvad der er på spil, hvis det negative er begyndt at fylde mere, og du lærer en række strategier, som er gode og sunde for dig at bruge, når du oplever at være presset.

Kom i gang allerede i dag

Vi ved, hvor svært det kan være at gå med sine udfordringer for sig selv i lang tid. Vi har kort ventetid, så du hurtigt kan komme i gang. Det første skridt er det vigtigste på vejen mod at få det bedre.

Bestil tid nu

Læg mærke til:

  • Er din appetit anderledes?
  • Er du mere træt?
  • Oplever du søvnbesvær?
  • Bliver du ofte irriteret?
  • Snerrer du ad andre?
  • Trækker du dig fra fællesskabet og spiser for eksempel frokost alene?
  • Har du svært ved at fokusere?
  • Bekymrer du dig mere, end du plejer?
  • Har det stået på i mere end 14 dage?

​Skal vi også hjælpe dig?

Vil du booke tid, eller har du spørgsmål til behandling?​

Ring til os på 33 69 09 66.

Er du allerede patient?
​Ring eller skriv til os via Selvbetjeningen.

For øvrige henvendelser

Send en besked, så kontakter vi dig snarest muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

* Send venligst ikke personfølsomme oplysninger som CPR-nummer eller information​ om dit helbred via kontaktformularen.

Når d​u skriver til PPclinic, behandler vi dine personoplysninger som beskrevet i vores Persondatapolitik.

​Kort ventetid

Kort ventetid hos vores psykologer og speciallæger i psykiatri.

Høj faglighed

Høj faglighed og skræddersyede forløb.

Hjælp til alle, uanset alder

Vi hjælper både voksne, børn og unge godt igennem det, der føles svært.

​Landsdækkende behandlingstilbud

Klinikker i København, Aarhus og Vejle og mulighed for videokonsultation.​

​Sådan har andre fået hjælp

Othilde, Trustpilot

”Hvis man på ét eller andet tidspunkt i livet får brug for enten psykologisk eller psykiatrisk støtte, men føler at man ”løber panden mod en mur”, når man forsøger at få en henvisning – eller får at vide, at man kan få en tid om 3-4 måneder, så er PPclinic et sted, der er startet, med henblik på at nå de mennesker, som ”går til” på ventelisterne.

PPclinic har korte ventelister, og MEGET kompetente medarbejdere, som for mit vedkommende har reddet mit liv.”

Birgitte, henvist via sin sundhedsforsikring

”Absolut anbefalelsesværdig. Klinikken (mere konkret, min psykolog) arbejder struktureret efter metoder, jeg oplever, falder direkte i tråd med den måde, jeg tænker på og genkender elementer af, hvad jeg bedst kan beskrive som hjerne-smart. Det har været en utrolig konstruktiv proces.

Jeg bliver i et trygt miljø guidet igennem opdagelserne, som jeg oplever, psykologen faciliterer og ikke dikterer (har haft uheldige oplevelser andre steder!) – så det er tydeligt at mærke, der spilles på min banehalvdel.”

Fra PPclinics tilfredshedsundersøgelse

”Det er rigtig praktisk, at I har så stort et hus, så man kan vælge mellem flere behandlere og kun behøver at gå ét sted hen. Desuden er det nemt at komme til, og stedet er pænt, rent og professionelt. Det betyder alt sammen noget for totaloplevelsen.”

Fra PPclinics tilfredshedsundersøgelse

”Jeg føler mig tryg og i gode hænder hos min behandler - en meget positiv og beroligende person. Dette gør, at jeg tror på, at jeg vil få det bedre, og dette aspekt af behandlingen er lige så vigtig som alt andet.”

Fra PPclinics tilfredshedsundersøgelse

”Tak, jeg er helt der, hvor jeg burde være nu.”

Anita

”Jeg har haft rigtig stor gavn af timerne hos min psykolog i PPclinic.
​Hun har ramt mit behov for medfølelse, gode teknikker og spark i bagdelen 😊”

PPCLINIC ApS​  |  ​Telefontid: Man. – fre. kl. 9.00 - 15.00 Telefon: 33 69 09 66  |  CVR: 26850495

Find os i København

PPclinic København

Ørnegårdsvej 16

2820 Gentofte​​

Find vej på Google Map

Find os i Aarhus

PPclinic Aarhus

Klamsagervej 35A

8230 Aabyhøj

Find vej på Google Map

Find os i Vejle

PPclinic Vejle

Hjulmagervej 8B

7100 Vejle​​

Find vej på Google Map

Find os online

✓ Ingen transporttid

✓ Let tilgængeligt og fleksibelt

✓ Professionel hjælp uanset geografi

Læs mere her »