Behandling af angst

De fleste mennesker har haft oplevelsen af angst på et tidspunkt i deres liv. Hvis angsten vokser og begynder at begrænse dig i at gøre ting, du gerne vil, er der tale om en angst, som kræver behandling. I PPclinic i København, Aarhus og Vejle har vi stor erfaring med at hjælpe mennesker med angst. Og vi kan også hjælpe dig med angstbehandling.

Hvad er angst?

Angst er en psykisk udfordring, som kommer til udtryk med karakteristiske tankemønstre og fysiske symptomer. Mange oplever det, man kalder ’forbigående angst’, hvis de skal tale foran mange mennesker. Hjertet banker hurtigere, du sveder, selv om du ikke har det for varmt, måske begynder hænderne at ryste, og det kan være svært at samle tankerne. Her er der tale om forbigående angst. Kroppen reagerer, som om situationen er farlig, selv om det ikke er tilfældet. Når du har holdt din tale, vil hjertet igen falde til ro, din kropstemperatur vil stabilisere sig, og dine hænder vil igen være i kontrol.​​

Sådan hjælper vi dig med angst​

​​Se alle videoer fra PPclinic her (link)​

De hyppigste angstsymptomer er

 • nervøsitet
 • skælven
 • ​​m​uskelspændinger
 • ​sved
 • ​træthed
 • ​hjertebanken
 • ​svimmelhed
 • ​trykken i brystet
 • ​ubehag i maven.

​De mest almindelige former for forbigående angst

 • Frygt for højder
 • Frygt for åbne pladser
 • Frygt for lukkede rum
 • Frygt for andre mennesker.

​Hvad er et panikanfald?

Hvis du oplever det, man kalder panikangst, viser angsten sig i episoder, hvor du kan blive grebet af overvældende og ængstelige tanker, følelser og de samme kropslige symptomer, som vi var inde på før (skælven, muskelspændinger, sveden, træthed, hjertebanken, svimmelhed, trykken i brystet og ubehag i maven).

Sådan kan vi hjælpe dig med angstbehandling

Kommer du i behandling af angst i PPclinic, begynder vi med en grundig samtale. Sammen med dig gennemgår vi din problemstilling, dine livsomstændigheder og dine ønsker til behandlingsforløbet. I samarbejde med dig lægger vi en plan for det videre forløb, som gør dig fri af angstsymptomerne.

​Lev det liv, du ønsker

I PPclinic tilbyder vi samtaler hos både psykologer og speciallæger i psykiatri. Vores behandling tager udgangspunkt i forskellige kognitive terapiformer, og vi tilpasser altid samtaleterapien til dig og dine aktuelle udfordringer. Den tværfaglige indsats har altid samtaleterapi som omdrejningspunkt, og vi har god erfaring med at kombinere de to fagligheder. Vores fokus er at lære dig nogle strategier til at komme fri af det, du oplever som hæmmende, så du kan leve det liv, du ønsker.

Mød vores psykologer og psykiatere her.

​Sådan hjælper vi dig

→ Du kommer til en grundig, indledende samtale

→ Sammen med dig planlægger vi dit behandlingsforløb

→ Du lærer en række strategier og værktøjer

→ Du har det bedre

​Grundig udredning og kort ventetid

Inden du begynder angstbehandling, er det vigtigt, at du er grundigt udredt og har fået afklaret, hvad der er kernen i den psykiske helbredsudfordring. Det er afgørende for at kunne finde den behandlingsmetode, som kan bidrage med den bedste effekt. Og det kræver en erfaring og specialviden, som alle vores psykologer og speciallæger i psykiatri har.

Vi bestræber os på at have kort ventetid.

Kom i gang allerede i dag

Vi ved, hvor svært det kan være at gå med symptomer på angst i længere tid. Vi har kort ventetid, så du kan få en tid inden for få dage. Det første skridt er det vigtigste på vejen mod at få det bedre.

Bestil tid nu

​”Jeg føler mig tryg og i gode hænder hos min behandler, en meget positiv og beroligende person. Dette gør, at jeg tror på, at jeg vil få det bedre, og dette aspekt af behandlingen er lige så vigtig som alt andet.”

Fra PPclinics seneste tilfredshedsundersøgelse

​Skal vi også hjælpe dig?

Vi har kort ventetid, så du hurtigt kan komme i gang.

Ring for at booke en tid på 33 69 09 66 eller send os en besked, og vi kontakter dig snarest muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kort ventetid

Kort ventetid hos vores psykologer og speciallæger i psykiatri.

Høj faglighed

Høj faglighed og skræddersyede forløb.

Hjælp til alle, uanset alder

Vi hjælper både voksne, børn og unge godt igennem det, der føles svært.

​Flere klinikker

Vi har klinikker i Gentofte, Vejle og Aarhus.

​Sådan har andre fået hjælp

Othilde, Trustpilot

Psykiatriske livreddere

Hvis man på ét eller andet tidspunkt i livet får brug for enten psykolog- eller psykiatrisk støtte, men føler at man ”løber panden mod en mur”, når man forsøger at få en henvisning – eller får at vide, at man kan få en tid om 3-4 måneder, så er PPclinic et sted, der er startet, med henblik på at nå de mennesker, som ”går til” på ventelisterne.

PPclinic har korte ventelister, og MEGET kompetente medarbejdere, som for mit vedkommende har reddet mit liv."​

Socialrådgiver, Københavns Kommune

”Jeg har haft 4 borgere i forløb. Jeg har haft en god dialog med psykologerne omkring borgerne. Det har gjort, at der kunne sættes ting i værk, før forløbende sluttede. Jeg har kunnet bruge rapporten og anbefalingerne i det videre arbejde med alle 4 borgere. Hvis de ikke havde været i forløb, ville deres sag stå i stampe eller ikke have fået den rigtige retning.”

Fra PPclinics seneste tilfredshedsundersøgelse

”Tak, jeg er helt der, hvor jeg burde være nu.”

Fra PPclinics seneste tilfredshedsundersøgelse


”Jeg føler mig tryg og i gode hænder hos min behandler, en meget positiv og beroligende person. Dette gør, at jeg tror på, at jeg vil få det bedre, og dette aspekt af behandlingen er lige så vigtig som alt andet.”

PPCLINIC ApS​

​Telefontid:
​Man. – fre. kl. 9.00 - 15.00

Telefon: 33 69 09 66

E-mail: info@ppclinic.dk

CVR: 26850495

facebook-white linkedin_2

Find os i København

PPclinic København

Ørnegårdsvej 16

2820 Gentofte​​

Find vej på Google Map

Find os i Aarhus

PPclinic Aarhus

Klamsagervej 35A

8230 Aabyhøj

Find vej på Google Map

Find os i Vejle

PPclinic Vejle

Hjulmagervej 8B

7100 Vejle​​

Find vej på Google Map