Priser og tilskud​

​PPclinic er en privat klinik. Du kan bestille tid hos os uden en henvisning fra din læge.

Der er flere muligheder for at få tilskud eller få refunderet dine udgifter til behandling hos os, f.eks. Sygeforskringen Danmark. PPclinic har ikke overenskomst med den offentlige sygesikring.

Priser for voksne:

Priser for børn og unge:

  • Konsultation ved speciallæge i børne- og ungdomspsykiatri: 2.500 kr.
  • Konsultation ved neuropsykolog eller specialpsykolog med speciale i børne-og ungdomspsykiatri: 1.650 kr.
  • Konsultation ved sygeplejerske med speciale i børne- og ungdomspsykiatri: 1000. kr.

Priser for parterapi:

  • Enkeltsession, individuelt (45 min.): 1.150 kr.
  • Enkeltsession, par (45 min.): 1.500 kr.
  • Dobbeltsession, par (90 min): 2.600 kr.


Der afsættes 1 time til en samtale/konsultation. Heraf bruges 45 minutter på selve samtalen og de sidste 15 minutter på forberedelse, journalskrivning og administration.

Den første samtale i et forløb er som udgangspunkt en dobbeltsession. På den måde sikrer vi, at din behandler har tid til at sætte sig grundigt ind i din situation for at kunne anbefale det mest relevante forløb.

​​

SMS-service

For at minde om din aftale i PPclinic, sender vi dig en SMS lige efter indgåelse af aftalen, samt 24 timer før din samtale.​


Afbud og udeblivelse

Bliver du forhindret i at møde op til en aftalt tid, kan du frit melde afbud til klinikken senest 24 timer før aftalen starter.

Ved forsinket afbud eller ved udeblivelse fakturerer vi for én time hos den pågældende behandler. Dette gælder, uanset om afbuddet er til individuel konsultation eller samtale, mere omfattende undersøgelse eller en parterapeutisk session​.

Dine muligheder for tilskud til behandling hos psykolog eller psykiater

Tilskud gennem gruppe 2 i den offentlige sygesikring

De fleste borgere i Danmark er medlem af sygesikringsgruppe 1 i den offentlige sygesikring. Det betyder, at man er tilknyttet en fast praktiserende læge, som kan henvise til en speciallæge ved behov.

Hos PPclinic i København, Aarhus og Vejle kan du få tilskud til konsultationer hos en speciallæge i psykiatri, hvis du melder dig ind i sygesikringsgruppe 2. Som medlem af gruppe 2 er du ikke tilmeldt en bestemt læge, og du behøver ikke en henvisning for at komme i behandling hos en speciallæge. Du kan derfor frit søge behandling hos læge og speciallæge.

Børn under 15 år kan med forældrenes samtykke også blive medlem af sygesikringsgruppe 2. Hvis dit barn har brug for behandling, er det kun dit barn – og ikke dig – der skal skifte sygesikringsgruppe.

Når man er medlem af sygesikringsgruppe 2, vil der typisk være en egenbetaling hos egen læge på omkring 300 kroner pr. konsultation. Hvis du ofte har brug for at gå til egen læge som følge af f.eks. kronisk sygdom, kan det derfor være hensigtsmæssigt at forblive i gruppe 1.

Du kan ikke få tilskud til samtaler hos en psykolog via sygesikringsgruppe 2.

Hvordan skifter man sygesikringsgruppe?

Du kan skifte sygesikringsgruppe online på sundhed.dk.

Vi anbefaler også, at du kontakter din kommune for at høre mere om ordningen og muligheder for dækning. Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Tilskud til psykolog gennem Sygeforsikringen Danmark

Hvis du er medlem af Sygeforsikringen Danmark, kan du få tilskud til psykologbehandling hos os. Du kan kontakte Sygeforsikringen Danmark og få oplysninger om, i hvilket omfang du kan få refusion eller tilskud til udgifter i forbindelse med behandlingen.

Tilskud gennem arbejdspladsen

Private og offentlige arbejdsgivere har mulighed for skattefrit at dække udgiften til behandling for ansatte. Et stigende antal arbejdsgivere vælger at yde tilskud til eller dække konsultationer eller samtaler for deres medarbejdere i PPclinic.​

Dækning via en sundhedsforsikring

PPclinic samarbejder med flere forsikrings- og pensionsselskaber om udredning og behandling. Har du en sundhedsforsikring, kan du kontakte dit forsikringsselskab for at få oplyst, om din forsikring dækker et behandlingsforløb i PPclinic.​​

Læs mere om forsikringsdækning her.

Har du spørgsmål til tilskud og dækning?

Du er altid velkommen til at kontakte klinikken, hvor vores sekretærer kan svare på dine spørgsmål og hjælpe dig videre.​

​Skal vi også hjælpe dig?

Vi har kort ventetid, og du kan få en tid inden for få dage.

Ring for at booke en tid på 33 69 09 66 eller send os en besked, og vi kontakter dig snarest muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kort ventetid

Kort ventetid hos vores psykologer og speciallæger i psykiatri.

Høj faglighed

Høj faglighed og skræddersyede forløb.

Hjælp til alle, uanset alder

Vi hjælper både voksne, børn og unge godt igennem det, der føles svært.

​Flere klinikker

Vi har klinikker i Gentofte, Vejle og Aarhus.

​Sådan har andre fået hjælp

Othilde, Trustpilot

Psykiatriske livreddere

Hvis man på ét eller andet tidspunkt i livet får brug for enten psykolog- eller psykiatrisk støtte, men føler at man ”løber panden mod en mur”, når man forsøger at få en henvisning – eller får at vide, at man kan få en tid om 3-4 måneder, så er PPclinic et sted, der er startet, med henblik på at nå de mennesker, som ”går til” på ventelisterne.

PPclinic har korte ventelister, og MEGET kompetente medarbejdere, som for mit vedkommende har reddet mit liv."​

Socialrådgiver, Københavns Kommune

”Jeg har haft 4 borgere i forløb. Jeg har haft en god dialog med psykologerne omkring borgerne. Det har gjort, at der kunne sættes ting i værk, før forløbende sluttede. Jeg har kunnet bruge rapporten og anbefalingerne i det videre arbejde med alle 4 borgere. Hvis de ikke havde været i forløb, ville deres sag stå i stampe eller ikke have fået den rigtige retning.”

Fra PPclinics seneste tilfredshedsundersøgelse

”Tak, jeg er helt der, hvor jeg burde være nu.”

Fra PPclinics seneste tilfredshedsundersøgelse


”Jeg føler mig tryg og i gode hænder hos min behandler, en meget positiv og beroligende person. Dette gør, at jeg tror på, at jeg vil få det bedre, og dette aspekt af behandlingen er lige så vigtig som alt andet.”

PPCLINIC ApS​

​Telefontid: Man. – fre. kl. 9.00 - 15.00

Telefon: 33 69 09 66

E-mail: info@ppclinic.dk

CVR: 26850495

facebook-white linkedin_2

Find os i København

PPclinic København

Ørnegårdsvej 16

2820 Gentofte​​

Find vej på Google Map

Find os i Aarhus

PPclinic Aarhus

Klamsagervej 35A

8230 Aabyhøj

Find vej på Google Map

Find os i Vejle

PPclinic Vejle

Hjulmagervej 8B

7100 Vejle​​

Find vej på Google Map