Priser og tilskud​

​PPclinic er en privat klinik. Du kan bestille tid hos os uden en henvisning fra din læge.
​Har du en henvisning fra din læge, kan du desværre ikke bruge den til at få tilskud hos os.

Læs om dine muligheder for tilskud eller dækning af udgifter til behandling hos os.

Priser for voksne

  • Samtale med psykolog: 1.150 kr.
  • ​Konsultation ved speciallæge i psykiatri: 2.300 kr.
  • Medicinopfølgning ved sygeplejerske: 1.000 kr.

Se priser for børn og unge her.​

​Der afsættes 1 time til en samtale/konsultation. Heraf bruges op til 45 minutter på selve samtalen og de sidste 15 minutter på forberedelse, journalskrivning og administration. ​I samtalen/konsultationen medregner vi også den tid, din behandler skal bruge på f.eks. at læse relevante dokumenter, bestille prøver eller justere medicin.

Vi anbefaler, at den første session i et forløb er en dobbeltsamtale. På den måde sikrer vi, at behandleren har tid til at sætte sig grundigt ind i situationen for at kunne anbefale det mest relevante forløb.

SMS-service

For at minde om din aftale i PPclinic, sender vi dig en SMS lige efter indgåelse af aftalen, samt 24 timer før din samtale.

Afbud og udeblivelse

Bliver du forhindret i at møde op til en aftalt tid, kan du melde afbud til klinikken senest hverdagen før aftalen starter, inden klokken 15. Ved forsinket afbud eller ved udeblivelse fakturerer vi for den bookede tid hos den pågældende behandler. Dette gælder, uanset om afbuddet er til individuel konsultation eller samtale, mere omfattende undersøgelse eller en parterapeutisk session​.

​Få tilskud med din sundhedsforsikring

Har du en sundhedsforsikring, kan du måske få dækket dele af eller hele din behandling. Vi samarbejder med flere forsikrings- og pensionsselskaber.

Dine muligheder for tilskud til behandling hos psykolog eller psykiater

Tilskud gennem gruppe 2 i den offentlige sygesikring

De fleste borgere i Danmark er medlem af sygesikringsgruppe 1 i den offentlige sygesikring. Det betyder, at man er tilknyttet en fast praktiserende læge, som kan henvise til en speciallæge ved behov.

Hos PPclinic i København, Aarhus og Vejle kan du få tilskud til konsultationer hos en speciallæge i psykiatri, hvis du melder dig ind i sygesikringsgruppe 2. Som medlem af gruppe 2 er du ikke tilmeldt en bestemt læge, og du behøver ikke en henvisning for at komme i behandling hos en speciallæge. Du kan derfor frit søge behandling hos læge og speciallæge.

Børn under 15 år kan med forældrenes samtykke også blive medlem af sygesikringsgruppe 2. Hvis dit barn har brug for behandling, er det kun dit barn – og ikke dig – der skal skifte sygesikringsgruppe.

Når man er medlem af sygesikringsgruppe 2, vil der typisk være en egenbetaling hos egen læge på omkring 300 kroner pr. konsultation. Hvis du ofte har brug for at gå til egen læge som følge af f.eks. kronisk sygdom, kan det derfor være hensigtsmæssigt at forblive i gruppe 1.

Du kan ikke få tilskud til samtaler hos en psykolog via sygesikringsgruppe 2.

Hvordan skifter man sygesikringsgruppe?

Du kan skifte sygesikringsgruppe online på borger.dk, eller ved at henvende dig til Borgerservice i din bopælskommune. Ekspeditionstiden på skift af sygesikringsgruppe er ca. 14 dage, så du skal være opmærksom på, at gruppeskiftet er trådt i kraft inden den første konsultation, der skal gives refusion til. Det koster et gebyr at skifte sygesikringsgruppe.

Du kan læse mere om gruppe 1 og 2 i den offentlige sygesikring på sundhed.dk. Vi anbefaler også, at du kontakter din kommune for at høre mere om ordningen og muligheder for dækning. 

Tilskud til psykolog gennem Sygeforsikringen Danmark

Hvis du er medlem af Sygeforsikringen Danmark, kan du få tilskud til psykologbehandling hos os. Du kan kontakte Sygeforsikringen Danmark og få oplysninger om, i hvilket omfang du kan få refusion eller tilskud til udgifter i forbindelse med behandlingen.

Tilskud gennem arbejdspladsen

Private og offentlige arbejdsgivere har mulighed for skattefrit at dække udgiften til behandling for ansatte. Et stigende antal arbejdsgivere vælger at yde tilskud til eller dække konsultationer eller samtaler for deres medarbejdere i PPclinic.​

Dækning via en forsikring

PPclinic samarbejder med flere forsikrings- og pensionsselskaber om udredning og behandling. Har du en sundhedsforsikring, kan du kontakte dit forsikringsselskab for at få oplyst, om din forsikring dækker et behandlingsforløb i PPclinic.​​

Læs mere om forsikringsdækning her.

Bestil tid nu

​Skal vi også hjælpe dig?

Vil du booke tid, eller har du spørgsmål til behandling?​

Ring til os på 33 69 09 66.

Er du allerede patient?
​Ring eller skriv til os via Selvbetjeningen.

For øvrige henvendelser

Send en besked, så kontakter vi dig snarest muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

* Send venligst ikke personfølsomme oplysninger som CPR-nummer eller information​ om dit helbred via kontaktformularen.

Når d​u skriver til PPclinic, behandler vi dine personoplysninger som beskrevet i vores Persondatapolitik.

​Kort ventetid

Kort ventetid hos vores psykologer og speciallæger i psykiatri.

Høj faglighed

Høj faglighed og skræddersyede forløb.

Hjælp til alle, uanset alder

Vi hjælper både voksne, børn og unge godt igennem det, der føles svært.

​Landsdækkende behandlingstilbud

Klinikker i København, Aarhus og Vejle og mulighed for videokonsultation.​

​Sådan har andre fået hjælp

Othilde, Trustpilot

”Hvis man på ét eller andet tidspunkt i livet får brug for enten psykologisk eller psykiatrisk støtte, men føler at man ”løber panden mod en mur”, når man forsøger at få en henvisning – eller får at vide, at man kan få en tid om 3-4 måneder, så er PPclinic et sted, der er startet, med henblik på at nå de mennesker, som ”går til” på ventelisterne.

PPclinic har korte ventelister, og MEGET kompetente medarbejdere, som for mit vedkommende har reddet mit liv.”

Birgitte, henvist via sin sundhedsforsikring

”Absolut anbefalelsesværdig. Klinikken (mere konkret, min psykolog) arbejder struktureret efter metoder, jeg oplever, falder direkte i tråd med den måde, jeg tænker på og genkender elementer af, hvad jeg bedst kan beskrive som hjerne-smart. Det har været en utrolig konstruktiv proces.

Jeg bliver i et trygt miljø guidet igennem opdagelserne, som jeg oplever, psykologen faciliterer og ikke dikterer (har haft uheldige oplevelser andre steder!) – så det er tydeligt at mærke, der spilles på min banehalvdel.”

Fra PPclinics tilfredshedsundersøgelse

”Det er rigtig praktisk, at I har så stort et hus, så man kan vælge mellem flere behandlere og kun behøver at gå ét sted hen. Desuden er det nemt at komme til, og stedet er pænt, rent og professionelt. Det betyder alt sammen noget for totaloplevelsen.”

Fra PPclinics tilfredshedsundersøgelse

”Jeg føler mig tryg og i gode hænder hos min behandler - en meget positiv og beroligende person. Dette gør, at jeg tror på, at jeg vil få det bedre, og dette aspekt af behandlingen er lige så vigtig som alt andet.”

Fra PPclinics tilfredshedsundersøgelse

”Tak, jeg er helt der, hvor jeg burde være nu.”

Anita

”Jeg har haft rigtig stor gavn af timerne hos min psykolog i PPclinic.
​Hun har ramt mit behov for medfølelse, gode teknikker og spark i bagdelen 😊”

PPCLINIC ApS​  |  ​Telefontid: Man. – fre. kl. 9.00 - 15.00 Telefon: 33 69 09 66  |  CVR: 26850495

Find os i København

PPclinic København

Ørnegårdsvej 16

2820 Gentofte​​

Find vej på Google Map

Find os i Aarhus

PPclinic Aarhus

Klamsagervej 35A

8230 Aabyhøj

Find vej på Google Map

Find os i Vejle

PPclinic Vejle

Hjulmagervej 8B

7100 Vejle​​

Find vej på Google Map

Find os online

✓ Ingen transporttid

✓ Let tilgængeligt og fleksibelt

✓ Professionel hjælp uanset geografi

Læs mere her »