Sygeforsikring Danmark - information om forsikringsdækning

Der er flere muligheder for at få tilskud til eller få refunderet udgifterne til et behandlingsforløb hos en psykolog eller psykiater i PPclinic i København, Aarhus eller Vejle.

Forsikrings- og pensionsselskaber

Vi samarbejder med flere forsikrings- og pensionsselskaber om udredning og behandling. Har du en sundhedsforsikring, kan du kontakte dit forsikringsselskab for at få oplyst, om din forsikring dækker eller yder refusion til et behandlingsforløb i PPclinic.​​

Har du en forsikring mod tab af erhvervsevne og har du gennem​

længere tid været udarbejdsdygtig grundet psykiske helbredsproblemer, kan du ligeledes kontakte dit forsikrings- eller pensionsselskab og høre om mulighederne for at få dækket psykologisk eller psykiatrisk udredning eller behandling.

​Arbejdsgiver

Private og offentlige arbejdsgivere har mulighed for skattefrit at dække udgiften til behandling for ansatte. Du kan derfor spørge din arbejdsgiver om muligheden for at få tilskud til eller dækket en eller flere konsultationer eller samtaler i PPclinic.​

Sygeforsikring Danmark

Sygeforsikring Danmark yder tilskud til behandling af gruppe 2-medlemmer. Er du gruppe 2-medlem kan du således kontakte Sygeforsikring Danmark og få oplyst om, og i hvilket omfang, du kan få refusion for udgifter til psykologisk behandling.

Den offentlige sygesikring

PPclinic har ikke overenskomst med den offentlige sygesikring. Du behøver derfor ikke en henvisning fra din egen læge for at bestille en tid på klinikken. Du kan således ikke få dækket udgifter til behandling via den offentlige sygesikring.

Hvad kan vi hjælpe dig med?​

Mød vores behandlere​

VIL DU VIDE MERE?

Telefon: 33 69 09 66

Telefontid: Man – fre kl. 9.00 - 15.00

E-mail: info@ppclinic.dk

CVR: 26850495