Samtaler hos en psykolog​

​Vores psykologer har stor erfaring med at afdække, hvad der er på spil, når de møder en person, som ikke trives. De har specialviden i forhold til det psykiatriske, som betyder, at de er dygtige til at finde ud af, hvorfor du ikke har det godt, og hvad der skal til for, at du får det bedre. Et forløb hos en psykolog begynder med en grundig samtale. Sammen med dig gennemgår vi din problemstilling, dine livsomstændigheder og dine ønsker til forløbet. I samarbejde med dig lægger vi en plan for det videre forløb. Målet er, at du kommer til at leve et aktivt og meningsfuldt liv, hvad enten du oplever at stå i en vanskelig situation i forhold til dit privatliv eller dit arbejdsliv.

"​Absolut anbefalelsesværdig

Klinikken (mere konkret, min psykolog) arbejder struktureret efter metoder, jeg oplever, falder direkte i tråd med den måde, jeg tænker på og genkender elementer af, hvad jeg bedst kan beskrive som hjerne-smart. Det har været en utrolig konstruktiv proces.

Jeg bliver i et trygt miljø guidet igennem opdagelserne, som jeg oplever, psykologen faciliterer og ikke dikterer (har haft uheldige oplevelser andre steder!) – så det er tydeligt at mærke, der spilles på min banehalvdel."

Birgitte, Trustpilot

Du får konkrete råd og redskaber

Når du er i forløb i PPclinic, lærer du at håndtere vanskelige tanker og følelser på mere hensigtsmæssige måder. Gennem samtaler og øvelser får du konkrete råd og redskaber, som hjælper dig med at håndtere det, du står overfor, og som giver dig styrke til at leve det liv, du gerne vil. Vi viser dig, hvordan du kan omsætte udfordringer til overkommelige delmål, som er realistiske at begynde at handle på her og nu. Du får indblik i, hvordan du kan agere på en måde, der tager udgangspunkt i dine værdier, så du bliver den ægtefælde, forælder, kæreste, medarbejder, kollega eller chef, du gerne vil være.

Veldokumenterede metoder

Vores grundlæggende tilgang er ACT (Acceptance and Commitment Therapy), som er en veldokumenteret behandlingsmetode til en bred vifte af psykiske helbredsudfordringer. Vi anvender også elementer fra andre terapeutiske metoder, for eksempel kognitiv terapi (adfærdsterapi) og Compassion Focus Therapy (CFT). Vores tilgang er eksistentialistisk, og for dig betyder det, at vi kigger på hele den livssituation, du står i, og finder den metode, som passer bedst til dig og din situation.

​Er samtaler hos en psykolog noget for dig?

  • Du ønsker at blive bedre til at træffe beslutninger, som er gode for dig
  • Du ønsker at genfinde motivationen
  • Du er begyndt at trække dig fra sociale arrangementer, og du ved ikke helt hvorfor
  • Du synes, at alle stiller krav til dig, og du vil gerne lære at navigere ud fra dine egne værdier frem for andres forventninger til dig
  • Du er mere grådlabil, end du plejer at være og har brug for at tale med nogen om det
  • Du sover dårligere om natten og er generelt mere bekymret, end du tidligere har været
  • Din appetit har forandret sig; du spiser mere, end du plejer, eller du oplever slet ingen appetit
  • Du vil gerne give din selvrealisering (det, man kalder selvtillid) et boost
  • Du ønsker at styrke din selvaccept (det, man kalder selvværd).

​Hvornår kan du forvente at få det bedre?

Det er individuelt, hvor hurtigt samtaleterapi virker. Det afhænger af, hvilken type helbredsudfordring du oplever, og hvornår i forløbet du henvender dig til os. Vi bestræber os på, at du efter få samtaler vil kunne mærke en positiv forandring.

Mange opsøger en psykolog, når problemerne har vokset sig så store, at de ikke selv kan se en vej ud. Det er vores erfaring, at jo tidligere man griber ind, desto hurtigere begynder man igen at trives.

Priser

Samtale ved psykolog: 1.150 kr.

Den første samtale i et forløb er som udgangspunkt altid en dobbeltsession. På den måde sikrer vi, at psykologen har tid til at sætte sig grundigt ind i din situation, og at I sammen kan lægge den plan, som er bedst for dig.

En session hos en psykolog varer 45 minutter. Efter samtalen bruger psykologen 15 minutter på at skrive din journal. Inden du kommer igen næste gang, vil psykologen have læst op på din journal.

Kontakt os for at høre mere om et samtaleforløb

Du er altid velkommen til at kontakte os i PPclinic i København, Aarhus og Vejle, hvis du har spørgsmål til vores behandlingsforløb, eller hvis du ønsker at bestille tid til en samtale hos en psykolog.

Mød vores psykologer her.

​Skal vi også hjælpe dig?

Vi har kort ventetid, så du hurtigt kan komme i gang.

Ring for at booke en tid på 33 69 09 66 eller send os en besked, og vi kontakter dig snarest muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

* Send venligst ikke personfølsomme oplysninger som CPR-nummer eller information om dit helbred via kontaktformularen. Er du patient, kan du skrive til os via selvbetjeningen, og ellers beder vi dig ringe til klinikken.

​Kort ventetid

Kort ventetid hos vores psykologer og speciallæger i psykiatri.

Høj faglighed

Høj faglighed og skræddersyede forløb.

Hjælp til alle, uanset alder

Vi hjælper både voksne, børn og unge godt igennem det, der føles svært.

​Flere klinikker

Vi har klinikker i Gentofte, Vejle og Aarhus.

​Sådan har andre fået hjælp

Othilde, Trustpilot

”Hvis man på ét eller andet tidspunkt i livet får brug for enten psykologisk eller psykiatrisk støtte, men føler at man ”løber panden mod en mur”, når man forsøger at få en henvisning – eller får at vide, at man kan få en tid om 3-4 måneder, så er PPclinic et sted, der er startet, med henblik på at nå de mennesker, som ”går til” på ventelisterne.

PPclinic har korte ventelister, og MEGET kompetente medarbejdere, som for mit vedkommende har reddet mit liv.”

Birgitte, henvist via sin sundhedsforsikring

”Absolut anbefalelsesværdig. Klinikken (mere konkret, min psykolog) arbejder struktureret efter metoder, jeg oplever, falder direkte i tråd med den måde, jeg tænker på og genkender elementer af, hvad jeg bedst kan beskrive som hjerne-smart. Det har været en utrolig konstruktiv proces.

Jeg bliver i et trygt miljø guidet igennem opdagelserne, som jeg oplever, psykologen faciliterer og ikke dikterer (har haft uheldige oplevelser andre steder!) – så det er tydeligt at mærke, der spilles på min banehalvdel.”

Fra PPclinics tilfredshedsundersøgelse

”Det er rigtig praktisk, at I har så stort et hus, så man kan vælge mellem flere behandlere og kun behøver at gå ét sted hen. Desuden er det nemt at komme til, og stedet er pænt, rent og professionelt. Det betyder alt sammen noget for totaloplevelsen.”

Fra PPclinics tilfredshedsundersøgelse

”Jeg føler mig tryg og i gode hænder hos min behandler - en meget positiv og beroligende person. Dette gør, at jeg tror på, at jeg vil få det bedre, og dette aspekt af behandlingen er lige så vigtig som alt andet.”

Fra PPclinics tilfredshedsundersøgelse

”Tak, jeg er helt der, hvor jeg burde være nu.”

Anita

”Jeg har haft rigtig stor gavn af timerne hos min psykolog i PPclinic.
​Hun har ramt mit behov for medfølelse, gode teknikker og spark i bagdelen 😊”

PPCLINIC ApS​

​Telefontid:
​Man. – fre. kl. 9.00 - 15.00

Telefon: 33 69 09 66

CVR: 26850495

facebook-white linkedin_2

Find os i København

PPclinic København

Ørnegårdsvej 16

2820 Gentofte​​

Find vej på Google Map

Find os i Aarhus

PPclinic Aarhus

Klamsagervej 35A

8230 Aabyhøj

Find vej på Google Map

Find os i Vejle

PPclinic Vejle

Hjulmagervej 8B

7100 Vejle​​

Find vej på Google Map