​Smerter

Når man lever med smerter, påvirker det både privatlivet og arbejdslivet. Det kan føles voldsomt, og ændre livskvaliteten og livsglæden. I PPclinic tager vi alle smerter alvorligt. Vi har hjulpet mange tilbage til et indholdsrigt liv på trods af smerter. Og vi kan også hjælpe dig.

Hvad er kroniske smerter?

Smerter kan opstå af mange ting. Nogle oplever smerter i ryggen efter at have løftet forkert. Andre har mén efter sportsskader. Andre igen har været udsat for en ulykke og lever med smerter fra eksempelvis piskesmæld. Uanset hvilken smerte, man oplever, påvirker det ofte hele ens tilværelse. Måske har du svært ved at passe dit arbejde, din familie og dine fritidsinteresser. Nogle oplever også, at det kan være vanskeligt at opretholde et socialt liv.

​Når smerteklinikken ikke kan gøre mere

Er du blevet undersøgt af din egen læge, eller har du været på en smerteklinik, og oplever du fortsat at være generet af smerter, kan vi hjælpe dig med teknikker til at håndtere din situation, så du kan leve et indholdsrigt og værdigt liv på trods af smerter.

​Typiske smerter:

  • Piskesmæld
  • Fibromyalgi
  • Diskusprolaps
  • Ryg
  • Knæ

​Sådan hjælper vi dig med dine smerter

Når du kommer i smertebehandling i PPclinic, vil du ofte møde en psykolog til en indledende samtale. Her gennemgår I grundigt din situation og livsomstændigheder, og sammen taler I om dine ønsker for behandlingen, der består af samtaleterapi.

Hvis situationen kræver det, kan behandlingen kombineres med medicin for at opnå den mest gavnlige effekt. Den slags vurderinger kræver erfaring og specialviden, som vores psykiatere har.

Du får lindring og overskud

Du lærer en række strategier til at acceptere og håndtere smerterne, så du oplever lindring og overskud til at leve det liv, du gerne vil både privat og arbejdsmæssigt. Vi benytter ACT (Acceptance and Commitment Therapy), som vores primære behandlingsmetode, men inddrager også andre terapeutiske retninger, for eksempel kognitiv terapi (adfærdsterapi) og Compassion Focus Therapy (CFT). Og vi tager altid udgangspunkt i den situation, du står i. Et centralt element i ACT er at lære metoder til at håndtere vanskelige tanker og følelser på en mere hensigtsmæssig måde. Ved hjælp af ACT lærer du at forstå de mekanismer, der sætter i gang i dig samt metoder til at håndtere smerterne.

Hvor hurtigt virker behandlingen?

Smerter er individuelle, og det er behandlingen og oplevelsen af lindring derfor også. Vi kan ikke garantere, hvornår du vil opleve at få det bedre, men vi bestræber os på, at du i løbet af få samtaler kan mærke en mærkbar forbedring.

Kontakt os og hør mere om hjælp til smerter

Du kan altid kontakte os i PPclinic, hvis du oplever smerter og har brug for et godt råd eller ønsker at høre nærmere om vores tilbud om smertebehandling. Når du kontakter os, hjælper vi dig med at afgøre, om du skal tale med en psykolog eller en psykiater.

Mød vores psykologer og psykiatere her.

​”Jeg føler mig tryg og i gode hænder hos min behandler, en meget positiv og beroligende person. Dette gør, at jeg tror på, at jeg vil få det bedre, og dette aspekt af behandlingen er lige så vigtig som alt andet.”

Fra PPclinics seneste tilfredshedsundersøgelse

​Skal vi også hjælpe dig?

Vi har kort ventetid, og du kan få en tid inden for få dage.

Ring for at booke en tid på 33 69 09 66 eller send os en besked, og vi kontakter dig snarest muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kort ventetid

Kort ventetid hos vores psykologer og speciallæger i psykiatri.

Høj faglighed

Høj faglighed og skræddersyede forløb.

Hjælp til alle, uanset alder

Vi hjælper både voksne, børn og unge godt igennem det, der føles svært.

​Flere klinikker

Vi har klinikker i Gentofte, Vejle og Aarhus.

​Sådan har andre fået hjælp

Othilde, Trustpilot

Psykiatriske livreddere

Hvis man på ét eller andet tidspunkt i livet får brug for enten psykolog- eller psykiatrisk støtte, men føler at man ”løber panden mod en mur”, når man forsøger at få en henvisning – eller får at vide, at man kan få en tid om 3-4 måneder, så er PPclinic et sted, der er startet, med henblik på at nå de mennesker, som ”går til” på ventelisterne.

PPclinic har korte ventelister, og MEGET kompetente medarbejdere, som for mit vedkommende har reddet mit liv."​

Socialrådgiver, Københavns Kommune

”Jeg har haft 4 borgere i forløb. Jeg har haft en god dialog med psykologerne omkring borgerne. Det har gjort, at der kunne sættes ting i værk, før forløbende sluttede. Jeg har kunnet bruge rapporten og anbefalingerne i det videre arbejde med alle 4 borgere. Hvis de ikke havde været i forløb, ville deres sag stå i stampe eller ikke have fået den rigtige retning.”

Fra PPclinics seneste tilfredshedsundersøgelse

”Tak, jeg er helt der, hvor jeg burde være nu.”

Fra PPclinics seneste tilfredshedsundersøgelse


”Jeg føler mig tryg og i gode hænder hos min behandler, en meget positiv og beroligende person. Dette gør, at jeg tror på, at jeg vil få det bedre, og dette aspekt af behandlingen er lige så vigtig som alt andet.”

PPCLINIC ApS​

​Telefontid: Man. – fre. kl. 9.00 - 15.00

Telefon: 33 69 09 66

E-mail: info@ppclinic.dk

CVR: 26850495

facebook-white linkedin_2

Find os i København

PPclinic København

Ørnegårdsvej 16

2820 Gentofte​​

Find vej på Google Map

Find os i Aarhus

PPclinic Aarhus

Klamsagervej 35A

8230 Aabyhøj

Find vej på Google Map

Find os i Vejle

PPclinic Vejle

Hjulmagervej 8B

7100 Vejle​​

Find vej på Google Map