​Personlighedsforstyrrelse

Der findes forskellige typer personlighedsforstyrrelser, og de kan komme til udtryk på forskellige måder. Fælles for dem er, at de påvirker relationen til andre mennesker. Har du en personlighedsforstyrrelse, bliver tankegangen mere sort/hvid, og det kan give en uhensigtsmæssig adfærd i privatlivet og på arbejdet. I PPclinic har vi mange års erfaring med at behandle mennesker med personlighedsforstyrrelser. Vi har hjulpet mange med at få et godt og stabilt liv, og vi kan også hjælpe dig.

Hvad er en personlighedsforstyrrelse?

Personlighedsforstyrrelse betyder, at der er afvigelser i personligheden. Det vil sige, at der er noget ved den måde, din personlighed er sat sammen på, som kræver professionel behandling. Borderline er den mest kendte type personlighedsforstyrrelse.

Hvordan kommer personlighedsforstyrrelser til udtryk?

Personlighedsforstyrrelser kan komme til udtryk på forskellig vis. Ofte er det i relationen til andre mennesker, at de uhensigtsmæssige adfærdsmønstre viser sig. Hvis man sammenligner personligheden med et klaver, mangler en person med personlighedsforstyrrelse tangenterne i midten. Andre mennesker kan bruge hele klaveret og spille med tangenter, der både er lyse, mørke og midt i mellem, afhængig af, hvilken situation de står i. En person med personlighedsforstyrrelse har ofte et mere snævert spektrum af reaktioner og handlingsmuligheder. Hvis du har en personlighedsforstyrrelse, bruger du ofte de samme tangenter, uanset hvilken situation du står i. Og det er altid enten de helt lyse eller helt mørke tangenter, du spiller på. Din tankegang bliver sort/hvid, og det kan låse dig fast i nogle uhensigtsmæssige reaktioner, som gør det svært for både dig og dine omgivelser.​

​Tegn på personlighedsforstyrrelser

  • Sort/hvid tankegang
  • Opfarende
  • Impulsstyret
  • Ekstrem positiv
  • Ekstremt negativ
  • Svært ved at sætte sig i andres sted
  • Svært ved at regulere sine følelser

​Sådan kan vi hjælpe dig

I nogle personlighedsforstyrrelser er det svært for den enkelte selv at se og erkende, at noget ikke er, som det bør være. Derfor begynder al behandling med en grundig udredning, så vi får klarhed over situationen. Sammen taler vi om dine ønsker for behandlingen, der består af samtaleterapi. Hvis situationen kræver det, kan behandlingen kombineres med medicin for at opnå den mest gavnlige effekt. Den vurdering kræver en erfaring og specialviden, som alle vores psykiatere​ har.

Mød vores psykologer og psykiatere

Du får kontrol over dig selv

Vi inddrager forskellige terapeutiske retninger og tager altid udgangspunkt i den situation, du står i. I behandlingen lærer du dine mønstre at kende, og du bliver bedre til at styre impulser, regulere følelser og sætte dig i andres sted. Du lærer en række metoder, som kan hjælpe dig med at agere mere hensigtsmæssigt i forskellige situationer. På den måde vil du opleve at få en større kontrol over dig selv og et bredere arsenal af reaktioner, følelser og handlinger, som vil give dig et godt liv både privat og arbejdsmæssigt.

Kom i gang allerede i dag

Vi ved, hvor svært det kan være at have en personlighedsforstyrrelse. Vi har kort ventetid, så du hurtigt kan komme i gang. Det første skridt er det vigtigste på vejen mod at få det bedre. Når du kontakter os, hjælper vi dig med at afgøre, om du skal tale med en psykolog eller en psykiater.

Bestil tid nu

"​Psykiatriske livreddere

​Hvis man på ét eller andet tidspunkt i livet får brug for enten psykolog- eller psykiatrisk støtte, men føler at man ”løber panden mod en mur” når man forsøger at få en henvisning – eller får at vide, at man kan få en tid om 3-4 måneder, så er PPclinic et sted, der er startet, med henblik på at nå de mennesker som ”går til” på ventelisterne.

PPclinic har korte ventelister, og MEGET kompetente medarbejdere, som for mit vedkommende har reddet mit liv."

Othilde, Trustpilot

​Skal vi også hjælpe dig?

Vi har kort ventetid, så du hurtigt kan komme i gang.

Ring for at booke en tid på 33 69 09 66 eller send os en besked, og vi kontakter dig snarest muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kort ventetid

Kort ventetid hos vores psykologer og speciallæger i psykiatri.

Høj faglighed

Høj faglighed og skræddersyede forløb.

Hjælp til alle, uanset alder

Vi hjælper både voksne, børn og unge godt igennem det, der føles svært.

​Flere klinikker

Vi har klinikker i Gentofte, Vejle og Aarhus.

​Sådan har andre fået hjælp

Othilde, Trustpilot

Psykiatriske livreddere

Hvis man på ét eller andet tidspunkt i livet får brug for enten psykolog- eller psykiatrisk støtte, men føler at man ”løber panden mod en mur”, når man forsøger at få en henvisning – eller får at vide, at man kan få en tid om 3-4 måneder, så er PPclinic et sted, der er startet, med henblik på at nå de mennesker, som ”går til” på ventelisterne.

PPclinic har korte ventelister, og MEGET kompetente medarbejdere, som for mit vedkommende har reddet mit liv."​

Socialrådgiver, Københavns Kommune

”Jeg har haft 4 borgere i forløb. Jeg har haft en god dialog med psykologerne omkring borgerne. Det har gjort, at der kunne sættes ting i værk, før forløbende sluttede. Jeg har kunnet bruge rapporten og anbefalingerne i det videre arbejde med alle 4 borgere. Hvis de ikke havde været i forløb, ville deres sag stå i stampe eller ikke have fået den rigtige retning.”

Fra PPclinics seneste tilfredshedsundersøgelse

”Tak, jeg er helt der, hvor jeg burde være nu.”

Fra PPclinics seneste tilfredshedsundersøgelse


”Jeg føler mig tryg og i gode hænder hos min behandler, en meget positiv og beroligende person. Dette gør, at jeg tror på, at jeg vil få det bedre, og dette aspekt af behandlingen er lige så vigtig som alt andet.”

PPCLINIC ApS​

​Telefontid:
​Man. – fre. kl. 9.00 - 15.00

Telefon: 33 69 09 66

E-mail: info@ppclinic.dk

CVR: 26850495

facebook-white linkedin_2

Find os i København

PPclinic København

Ørnegårdsvej 16

2820 Gentofte​​

Find vej på Google Map

Find os i Aarhus

PPclinic Aarhus

Klamsagervej 35A

8230 Aabyhøj

Find vej på Google Map

Find os i Vejle

PPclinic Vejle

Hjulmagervej 8B

7100 Vejle​​

Find vej på Google Map