Priser

  • Samtale ved psykolog - 1.150 kr. (45 min.)
  • Konsultation ved psykiater - 2.100 kr. (45 min.)
  • Konsultation ved speciallæge i børne- og ungdomspsykiatri - 2.500 kr. (45 min.)
  • Konsultation ved sygeplejerske med speciale i børne- og ungdomspsykiatri

Der afsættes 1 time til en samtale/konsultation. Heraf bruges 45 min. på selve samtalen og de sidste 15 min. på journaloptagelse og administration.  ​


Den første samtale i et forløb er som udgangspunkt altid en dobbelt session. Således sikrer vi, at psykologen eller speciallægen i psykiatri har tid til at sætte sig grundigt ind i din situation og kan anbefale det mest relevante forløb.

SMS-Service

For at minde dig om din aftale i PPclinic, sender vi dig en SMS 24 timer før din samtale.​

Afbud og udeblivelse

Vi fakturerer ved udeblivelse fra en konsultation eller samtale - også selvom påmindelsen ikke skulle være modtaget pr. SMS. Afbud skal meddeles PPclinic senest 24 timer før en individuel samtale. Ved udeblivelse eller forsinket afbud fakturerer vi for én time hos den pågældende behandler eller fagperson. Dette gælder uagtet, om afbuddet er til individuel konsultation eller samtale, mere omfattende undersøgelse eller en parterapeutisk session​.

Fordele ved at skifte til sygesikringsgruppe 2

Som patient, der selv betaler dit behandlingsforløb, kan du skifte til sygesikringsgruppe 2 og få en stor del af udgiften refunderet, hvis behandlingen foregår hos én af vores speciallæger i psykiatri. For at få tilskud i forbindelse med et forløb hos én af vores psykologer, skal du have en aftale med regionen. Du skal være opmærksom på, at ​skiftet til sygesikringsgruppe 2 skal foregå senest to uger før første konsultation i PPclinic. Betalingen for behandlingen foregår i klinikken, hvorefter en del af beløbet refunderes hos Borgerservice ved fremvisning af en faktura. 

Som borger kan du frit vælge hvilken offentlig sygesikringsgruppe, du ønsker at tilhøre. Du er kun bundet af dit valg i ét år, hvorefter det er muligt at skifte tilbage igen. 

Hvilken sygesikringsgruppe du tilhører, fremgår af dit gule sygesikringskort. 

Hvordan skifter man sygesikringsgruppe?

Du kan skifte sygesikringsgruppe ved at henvende dig til Borgerservice i din bopælskommune. I tilfælde af, at det er dit barn, der skal i behandling, er det kun barnet, der skal skifte sygesikringsgruppe - ikke dig. Ekspeditionstiden på sygesikringsgruppe-skifte er 14 dage, og det skal være trådt i kraft inden første konsultation. Det koster omkring 190 kroner i gebyr at skifte sygesikringsgruppe. 

Hvad nu, hvis jeg fejler flere ting?

Sygesikringsgruppe 2 patienter har frit lægevalg. Det gælder alle former for praktiserende læger og speciallæger. Dette forhold gælder imidlertid ikke sygehuse, da de ikke er underlagt sygesikringsordningen. 

Når man er medlem af sygesikringsgruppe 2, vil der typisk være en mindre egenbetaling hos egen læge på omkring 300 kroner pr. konsultation. 

Hvis du ofte har brug for at gå til egen læge som følge af eksempelvis kronisk sygdom, kan det derfor være hensigtsmæssigt at forblive i sygesikringsgruppe 1. 

Telefon: 33 69 09 66

Telefontid: Man – fre kl. 9.00 - 15.00

E-mail: info@ppclinic.dk

CVR: 26850495