Victoria Wohlert

Autoriseret psykolog, neuropsykolog, cand.psych.

Jeg er uddannet cand.psych. ved Aarhus Universitet i 2010 og autoriseret ved Psykolognævnet.

Gennem arbejdet som psykolog i ungdomspsykiatrien og i Specialområde Autisme har jeg erhvervet mig stor viden indenfor en række psykiske, neuropsykologiske og psykiatriske problemstillinger herunder ADHD, autisme, angstlidelser, mental retardering, depression m.fl.

Jeg har kompetencer indenfor psykologisk udredning og tilrettelæggelse af behandling på baggrund af patientens forudsætninger. Jeg har arbejdet som leverandør for det nationale videnscenter og specialrådgivningsorganisation (VISO) i relation til komplekse problemstillinger med voksne med autisme og komorbide lidelser. Jeg har som følge heraf stor praksiserfaring i form af udredning, formidling og specialrådgivning i særligt komplekse sager. Jeg har desuden erfaring med udvikling og afholdelse af undervisning særligt relateret til autisme.

Faglige interesseområder:

Jeg har stor interesse for autismeområdet. Særligt i forhold til de mere skjulte problemstillinger relateret til autisme; den detaljefokuserende bearbejdningsstil, de nedsatte eksekutive funktioner og det ofte anderledes sanseapperat. Samtidig er jeg aktuelt optaget af, hvordan man som sundhedsfagligtpersonale kan blive bedre til at opdage og udrede de patienter, som har en underliggende autisme, men som ved hjælp af kamuflerende og kompenserende strategier har formået at skjule deres vanskeligheder.

Endvidere har jeg stor interesse for neuropsykologi og neuropsykiatri, og særligt hvordan nedsatte neuropsykologiske funktioner er medvirkende til at skabe psykisk overbelastning, mistrivsel samt påvirke det generelle funktionsniveau i hverdagen.

Arbejds- og ansvarsområder:

Jeg arbejder primært med neuropsykologiske og psykologiske undersøgelser samt udredninger af psykiatriske tilstande hos børn og unge, men foretager ligeledes neuropsykologiske undersøgelser og psykiatriske udredninger inden for voksenområdet.

​Skal vi også hjælpe dig?

Vi har kort ventetid, så du hurtigt kan komme i gang.

Ring for at booke en tid på 33 69 09 66 eller send os en besked, og vi kontakter dig snarest muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kort ventetid

Kort ventetid hos vores psykologer og speciallæger i psykiatri.

Høj faglighed

Høj faglighed og skræddersyede forløb.

Hjælp til alle, uanset alder

Vi hjælper både voksne, børn og unge godt igennem det, der føles svært.

​Flere klinikker

Vi har klinikker i Gentofte, Vejle og Aarhus.

​Sådan har andre fået hjælp

Othilde, Trustpilot

Psykiatriske livreddere

Hvis man på ét eller andet tidspunkt i livet får brug for enten psykolog- eller psykiatrisk støtte, men føler at man ”løber panden mod en mur”, når man forsøger at få en henvisning – eller får at vide, at man kan få en tid om 3-4 måneder, så er PPclinic et sted, der er startet, med henblik på at nå de mennesker, som ”går til” på ventelisterne.

PPclinic har korte ventelister, og MEGET kompetente medarbejdere, som for mit vedkommende har reddet mit liv."​

Socialrådgiver, Københavns Kommune

”Jeg har haft 4 borgere i forløb. Jeg har haft en god dialog med psykologerne omkring borgerne. Det har gjort, at der kunne sættes ting i værk, før forløbende sluttede. Jeg har kunnet bruge rapporten og anbefalingerne i det videre arbejde med alle 4 borgere. Hvis de ikke havde været i forløb, ville deres sag stå i stampe eller ikke have fået den rigtige retning.”

Fra PPclinics seneste tilfredshedsundersøgelse

”Tak, jeg er helt der, hvor jeg burde være nu.”

Fra PPclinics seneste tilfredshedsundersøgelse


”Jeg føler mig tryg og i gode hænder hos min behandler, en meget positiv og beroligende person. Dette gør, at jeg tror på, at jeg vil få det bedre, og dette aspekt af behandlingen er lige så vigtig som alt andet.”

PPCLINIC ApS​

​Telefontid:
​Man. – fre. kl. 9.00 - 15.00

Telefon: 33 69 09 66

E-mail: info@ppclinic.dk

CVR: 26850495

facebook-white linkedin_2

Find os i København

PPclinic København

Ørnegårdsvej 16

2820 Gentofte​​

Find vej på Google Map

Find os i Aarhus

PPclinic Aarhus

Klamsagervej 35A

8230 Aabyhøj

Find vej på Google Map

Find os i Vejle

PPclinic Vejle

Hjulmagervej 8B

7100 Vejle​​

Find vej på Google Map