Ida Majlund Mikkelsen

Autoriseret psykolog, cand.psych.

Jeg er autoriseret psykolog, uddannet fra Københavns Universitet. Jeg har under min uddannelse studeret 4 år i London og 6 mdr. i New York. Jeg skrev mit speciale, mens jeg var visiting scholar på Cambridge University med fokus på afhøringsteknikker, hukommelse og børns vidneudsagn.

Jeg fik min autorisation på ungdomspsykiatrisk ambulatorium, Bispebjerg Hospital, hvor jeg lavede psykologiske undersøgelser med inddragelse af den unges netværk, forældre, skole, socialforvaltning m.v. Jeg har periodevist undervist i hukommelse, vidnepsykologi og afhøring både gennem Rigspolitiske Videnscenter og udlændingestyrelsen.

Jeg har siden februar 2015 været selvstændig og arbejder aktuelt hovedsageligt med neuropsykologiske udredninger og efterfølgende behandling.

​Faglige interesseområder:

Jeg har altid haft en stor interesse for neuropsykologi, og specielt hvordan afvigende neuropsykologiske funktioner er medvirkende til at skabe psykisk overbelastning, påvirke personlighedsudtrykket og det samlede generelle funktionsniveau i hverdagen. For mig at se, er det nogle basale og relativ usynlige funktioner, som dog er afgørende for det ”oplevede” liv, samt afgørende for evnen til at håndtere den belastning, vi alle er underlagt (i vores del af verden i det mindste☺).

​Skal vi også hjælpe dig?

Vi har kort ventetid, så du hurtigt kan komme i gang.

Ring for at booke en tid på 33 69 09 66 eller send os en besked, og vi kontakter dig snarest muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kort ventetid

Kort ventetid hos vores psykologer og speciallæger i psykiatri.

Høj faglighed

Høj faglighed og skræddersyede forløb.

Hjælp til alle, uanset alder

Vi hjælper både voksne, børn og unge godt igennem det, der føles svært.

​Flere klinikker

Vi har klinikker i Gentofte, Vejle og Aarhus.

​Sådan har andre fået hjælp

Othilde, Trustpilot

Psykiatriske livreddere

Hvis man på ét eller andet tidspunkt i livet får brug for enten psykolog- eller psykiatrisk støtte, men føler at man ”løber panden mod en mur”, når man forsøger at få en henvisning – eller får at vide, at man kan få en tid om 3-4 måneder, så er PPclinic et sted, der er startet, med henblik på at nå de mennesker, som ”går til” på ventelisterne.

PPclinic har korte ventelister, og MEGET kompetente medarbejdere, som for mit vedkommende har reddet mit liv."​

Socialrådgiver, Københavns Kommune

”Jeg har haft 4 borgere i forløb. Jeg har haft en god dialog med psykologerne omkring borgerne. Det har gjort, at der kunne sættes ting i værk, før forløbende sluttede. Jeg har kunnet bruge rapporten og anbefalingerne i det videre arbejde med alle 4 borgere. Hvis de ikke havde været i forløb, ville deres sag stå i stampe eller ikke have fået den rigtige retning.”

Fra PPclinics seneste tilfredshedsundersøgelse

”Tak, jeg er helt der, hvor jeg burde være nu.”

Fra PPclinics seneste tilfredshedsundersøgelse


”Jeg føler mig tryg og i gode hænder hos min behandler, en meget positiv og beroligende person. Dette gør, at jeg tror på, at jeg vil få det bedre, og dette aspekt af behandlingen er lige så vigtig som alt andet.”

PPCLINIC ApS​

​Telefontid:
​Man. – fre. kl. 9.00 - 15.00

Telefon: 33 69 09 66

E-mail: info@ppclinic.dk

CVR: 26850495

facebook-white linkedin_2

Find os i København

PPclinic København

Ørnegårdsvej 16

2820 Gentofte​​

Find vej på Google Map

Find os i Aarhus

PPclinic Aarhus

Klamsagervej 35A

8230 Aabyhøj

Find vej på Google Map

Find os i Vejle

PPclinic Vejle

Hjulmagervej 8B

7100 Vejle​​

Find vej på Google Map