Else Brunvand

Autoriseret psykolog, specialist i klinisk psykologi

Else Brunvand er uddannet ved Aarhus Universitet i 2000 og er autoriseret samt specialist i klinisk psykologi.

Else har bred erfaring med udredning og behandling af børn, unge og voksne med forskelligartede udfordringer. Hun har solid erfaring og kompetence i arbejdet med mennesker med neuropsykiatriske vanskeligheder, herunder opmærksomhedsforstyrrelser, specifikke kognitive udforinger og kontaktforstyrrelser. Hun har ligeledes stor erfaring med at arbejde med de dynamikker der kan opstå i en familie når de er presset af forskelligartede belastninger. Derudover har Else mange års erfaring som supervisor, underviser, foredragsholder og som konsulent for opholdssteder og kommunale instanser.

I sit virke som psykolog er Else optaget af hvordan hun via mødet med den enkelte, kan være med til at gøre det svære forståeligt og få øje på det der kan hæmme eller fremme ens trivsel som menneske – som barn, ung eller voksen.

​Faglige interesseområder:

Else har stor interesse for hvordan man som behandler og undersøger kontinuerlig kan skærpe sit blik for det der virker for den enkelte klient, og derved gøre en forskel for de mennesker som henvender sig og søger hjælp. Hun har fokus på at søge inspiration og kontinuerlig opkvalificere sig. I den forbindelse er hun særlig optaget af at arbejde med feedback med henblik på at optimere kvalitet og effekt i den psykologiske praksis.

Arbejds- og ansvarsområder:

Else har gennem sit arbejdsliv arbejdet både i den kommunale sektor og i børne- og ungdomspsykiatrien. I en række år har hun arbejdet med komplekse sager, hvor børn, unge og familier har været ramt af voldsomme traumer. Hun har i en årrække arbejdet som leverandør for det nationale videnscenter og specialrådgivningsorganisation (VISO) i relation til komplekse problemstillinger med børn, unge og familier. Hun har i en 4 årig periode været tilknyttet et landsdækkende udrednings- og behandlingsprojekt for børn og unge med seksuelt bekymrende eller krænkende adfærd. Else har arbejdet med Feedback Informed Tretament siden 2010 og er ICEE-certificeret FIT-træner. De seneste år har hun haft egen praksis. Her varetager hun både psykoterapeutisk behandling, udarbejdelse af psykologiske undersøgelser samt undervisning, supervision og etablering af uddannelser/kurser.

​Skal vi også hjælpe dig?

Vi har kort ventetid, så du hurtigt kan komme i gang.

Ring for at booke en tid på 33 69 09 66 eller send os en besked, og vi kontakter dig snarest muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

* Send venligst ikke personfølsomme oplysninger som CPR-nummer eller information​ om dit helbred via kontaktformularen. Er du patient, kan du skrive til os via selvbetjeningen, og ellers beder vi dig ringe til klinikken.

Når d​u skriver til PPclinic, behandler vi dine personoplysninger som beskrevet i vores Persondatapolitik.

​Kort ventetid

Kort ventetid hos vores psykologer og speciallæger i psykiatri.

Høj faglighed

Høj faglighed og skræddersyede forløb.

Hjælp til alle, uanset alder

Vi hjælper både voksne, børn og unge godt igennem det, der føles svært.

​Landsdækkende behandlingstilbud

Klinikker i København, Aarhus og Vejle og mulighed for videokonsultation.​

​Sådan har andre fået hjælp

Othilde, Trustpilot

Hvis man på ét eller andet tidspunkt i livet får brug for enten psykolog- eller psykiatrisk støtte, men føler at man ”løber panden mod en mur”, når man forsøger at få en henvisning – eller får at vide, at man kan få en tid om 3-4 måneder, så er PPclinic et sted, der er startet, med henblik på at nå de mennesker, som ”går til” på ventelisterne.

​PPclinic har korte ventelister, og MEGET kompetente medarbejdere, som for mit vedkommende har reddet mit liv."​

Far til dreng på 10 år

”Vi er simpelthen så glade for, at det går så godt for vores søn nu. Forløbet hos PPclinic har været en rigtig god oplevelse og en stor hjælp.”

Fra PPclinics seneste tilfredshedsundersøgelse

”Det er rigtig praktisk, at I har så stort et hus, så man kan vælge mellem flere behandlere og kun behøver at gå ét sted hen.
​Desuden er det nemt at komme til, og stedet er pænt, rent og professionelt. Det betyder alt sammen noget for totaloplevelsen.”

Trine, mor til gymnasieelev

”Min søn har været i behandling i PPclinic for angst. I dag er han fuldstændig angstfri og nyder livet i 2.g. Vi er evigt taknemmelige over, at vi fik anbefalet en børnepsykiater fra PPclinic, da han uden tvivl har haft en afgørende betydning for, at min søn har kunnet arbejde sig selv ud af sygdommen og har fået værktøjer at arbejde med, så han i dag lever et helt almindeligt ungdomsliv.”

PPCLINIC ApS​  |  ​Telefontid: Man. – fre. kl. 9.00 - 15.00 Telefon: 33 69 09 66  |  CVR: 26850495

facebook-white linkedin_2

Find os i København

PPclinic København

Ørnegårdsvej 16

2820 Gentofte​​

Find vej på Google Map

Find os i Aarhus

PPclinic Aarhus

Klamsagervej 35A

8230 Aabyhøj

Find vej på Google Map

Find os i Vejle

PPclinic Vejle

Hjulmagervej 8B

7100 Vejle​​

Find vej på Google Map

Find os online

✓ Ingen transporttid

✓ Let tilgængeligt og fleksibelt

✓ Professionel hjælp uanset geografi

Læs mere her »