Else Brunvand

Autoriseret psykolog, specialist i klinisk psykologi

Else Brunvand er uddannet ved Aarhus Universitet i 2000 og er autoriseret samt specialist i klinisk psykologi.

Else har bred erfaring med udredning og behandling af børn, unge og voksne med forskelligartede udfordringer. Hun har solid erfaring og kompetence i arbejdet med mennesker med neuropsykiatriske vanskeligheder, herunder opmærksomhedsforstyrrelser, specifikke kognitive udforinger og kontaktforstyrrelser. Hun har ligeledes stor erfaring med at arbejde med de dynamikker der kan opstå i en familie når de er presset af forskelligartede belastninger. Derudover har Else mange års erfaring som supervisor, underviser, foredragsholder og som konsulent for opholdssteder og kommunale instanser.

I sit virke som psykolog er Else optaget af hvordan hun via mødet med den enkelte, kan være med til at gøre det svære forståeligt og få øje på det der kan hæmme eller fremme ens trivsel som menneske – som barn, ung eller voksen.

​Faglige interesseområder:

Else har stor interesse for hvordan man som behandler og undersøger kontinuerlig kan skærpe sit blik for det der virker for den enkelte klient, og derved gøre en forskel for de mennesker som henvender sig og søger hjælp. Hun har fokus på at søge inspiration og kontinuerlig opkvalificere sig. I den forbindelse er hun særlig optaget af at arbejde med feedback med henblik på at optimere kvalitet og effekt i den psykologiske praksis.

Arbejds- og ansvarsområder:

Else har gennem sit arbejdsliv arbejdet både i den kommunale sektor og i børne- og ungdomspsykiatrien. I en række år har hun arbejdet med komplekse sager, hvor børn, unge og familier har været ramt af voldsomme traumer. Hun har i en årrække arbejdet som leverandør for det nationale videnscenter og specialrådgivningsorganisation (VISO) i relation til komplekse problemstillinger med børn, unge og familier. Hun har i en 4 årig periode været tilknyttet et landsdækkende udrednings- og behandlingsprojekt for børn og unge med seksuelt bekymrende eller krænkende adfærd. Else har arbejdet med Feedback Informed Tretament siden 2010 og er ICEE-certificeret FIT-træner. De seneste år har hun haft egen praksis. Her varetager hun både psykoterapeutisk behandling, udarbejdelse af psykologiske undersøgelser samt undervisning, supervision og etablering af uddannelser/kurser.

​Skal vi også hjælpe dig?

Vi har kort ventetid, så du hurtigt kan komme i gang.

Ring for at booke en tid på 33 69 09 66 eller send os en besked, og vi kontakter dig snarest muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kort ventetid

Kort ventetid hos vores psykologer og speciallæger i psykiatri.

Høj faglighed

Høj faglighed og skræddersyede forløb.

Hjælp til alle, uanset alder

Vi hjælper både voksne, børn og unge godt igennem det, der føles svært.

​Flere klinikker

Vi har klinikker i Gentofte, Vejle og Aarhus.

​Sådan har andre fået hjælp

Othilde, Trustpilot

Psykiatriske livreddere

Hvis man på ét eller andet tidspunkt i livet får brug for enten psykolog- eller psykiatrisk støtte, men føler at man ”løber panden mod en mur”, når man forsøger at få en henvisning – eller får at vide, at man kan få en tid om 3-4 måneder, så er PPclinic et sted, der er startet, med henblik på at nå de mennesker, som ”går til” på ventelisterne.

PPclinic har korte ventelister, og MEGET kompetente medarbejdere, som for mit vedkommende har reddet mit liv."​

Socialrådgiver, Københavns Kommune

”Jeg har haft 4 borgere i forløb. Jeg har haft en god dialog med psykologerne omkring borgerne. Det har gjort, at der kunne sættes ting i værk, før forløbende sluttede. Jeg har kunnet bruge rapporten og anbefalingerne i det videre arbejde med alle 4 borgere. Hvis de ikke havde været i forløb, ville deres sag stå i stampe eller ikke have fået den rigtige retning.”

Fra PPclinics seneste tilfredshedsundersøgelse

”Tak, jeg er helt der, hvor jeg burde være nu.”

Fra PPclinics seneste tilfredshedsundersøgelse


”Jeg føler mig tryg og i gode hænder hos min behandler, en meget positiv og beroligende person. Dette gør, at jeg tror på, at jeg vil få det bedre, og dette aspekt af behandlingen er lige så vigtig som alt andet.”

PPCLINIC ApS​

​Telefontid:
​Man. – fre. kl. 9.00 - 15.00

Telefon: 33 69 09 66

E-mail: info@ppclinic.dk

CVR: 26850495

facebook-white linkedin_2

Find os i København

PPclinic København

Ørnegårdsvej 16

2820 Gentofte​​

Find vej på Google Map

Find os i Aarhus

PPclinic Aarhus

Klamsagervej 35A

8230 Aabyhøj

Find vej på Google Map

Find os i Vejle

PPclinic Vejle

Hjulmagervej 8B

7100 Vejle​​

Find vej på Google Map