Birthe Lykke Bille Sørensen

Specialpsykolog i børne- og ungdomspsykiatri

Uddannet psykolog fra Københavns Universitet i 2005 og autoriseret i Dansk Psykolognævn i 2010. 2-årig efteruddannelse i kognitiv terapi med børn og unge. 

Bred erfaring fra børne- og ungdomspsykiatrien, bl.a. døgnafsnit og ambulante enheder med udredning og behandling af børn og unge i alle aldre og fra spædbarnspsykiatri. Blev i september 2019 færdiguddannet specialpsykolog i børne- og ungdomspsykiatri. Aktuelt er jeg i gang med at efteruddanne mig som specialist i psykoterapi med børn og unge.

​Faglige interesseområder:

Jeg har bred erfaring med udredning og behandling af en lang række psykiske lidelser herunder depression, angst, OCD, personlighedsforstyrrelser og psykose samt udviklingsforstyrrelser som ADHD og autisme. Jeg har desuden solid erfaring med psykoterapi med børn og unge både individuelt og i grupper primært inden for kognitiv terapi/kognitiv adfærdsterapi. Derudover har jeg en stor interesse for gennemgribende udviklingsforstyrrelser herunder undervisning til barnet, forældre, søskende og bedsteforældre samt sparring med netværket.

Arbejds- og ansvarsområder:

Udredning og behandling af psykiatriske lidelser inkl. neuropsykologisk testning, psykoterapeutisk behandling og psykoedukative forløb til forældre og pårørende samt undervisning af samarbejdspartnere.​

​Skal vi også hjælpe dig?

Vi har kort ventetid, så du hurtigt kan komme i gang.

Ring for at booke en tid på 33 69 09 66 eller send os en besked, og vi kontakter dig snarest muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

* Send venligst ikke personfølsomme oplysninger som CPR-nummer eller information​ om dit helbred via kontaktformularen. Er du patient, kan du skrive til os via selvbetjeningen, og ellers beder vi dig ringe til klinikken.

Når d​u skriver til PPclinic, behandler vi dine personoplysninger som beskrevet i vores Persondatapolitik.

​Kort ventetid

Kort ventetid hos vores psykologer og speciallæger i psykiatri.

Høj faglighed

Høj faglighed og skræddersyede forløb.

Hjælp til alle, uanset alder

Vi hjælper både voksne, børn og unge godt igennem det, der føles svært.

​Landsdækkende behandlingstilbud

Klinikker i København, Aarhus og Vejle og mulighed for videokonsultation.​

​Sådan har andre fået hjælp

Othilde, Trustpilot

Hvis man på ét eller andet tidspunkt i livet får brug for enten psykolog- eller psykiatrisk støtte, men føler at man ”løber panden mod en mur”, når man forsøger at få en henvisning – eller får at vide, at man kan få en tid om 3-4 måneder, så er PPclinic et sted, der er startet, med henblik på at nå de mennesker, som ”går til” på ventelisterne.

​PPclinic har korte ventelister, og MEGET kompetente medarbejdere, som for mit vedkommende har reddet mit liv."​

Far til dreng på 10 år

”Vi er simpelthen så glade for, at det går så godt for vores søn nu. Forløbet hos PPclinic har været en rigtig god oplevelse og en stor hjælp.”

Fra PPclinics seneste tilfredshedsundersøgelse

”Det er rigtig praktisk, at I har så stort et hus, så man kan vælge mellem flere behandlere og kun behøver at gå ét sted hen.
​Desuden er det nemt at komme til, og stedet er pænt, rent og professionelt. Det betyder alt sammen noget for totaloplevelsen.”

Trine, mor til gymnasieelev

”Min søn har været i behandling i PPclinic for angst. I dag er han fuldstændig angstfri og nyder livet i 2.g. Vi er evigt taknemmelige over, at vi fik anbefalet en børnepsykiater fra PPclinic, da han uden tvivl har haft en afgørende betydning for, at min søn har kunnet arbejde sig selv ud af sygdommen og har fået værktøjer at arbejde med, så han i dag lever et helt almindeligt ungdomsliv.”

PPCLINIC ApS​  |  ​Telefontid: Man. – fre. kl. 9.00 - 15.00 Telefon: 33 69 09 66  |  CVR: 26850495

facebook-white linkedin_2

Find os i København

PPclinic København

Ørnegårdsvej 16

2820 Gentofte​​

Find vej på Google Map

Find os i Aarhus

PPclinic Aarhus

Klamsagervej 35A

8230 Aabyhøj

Find vej på Google Map

Find os i Vejle

PPclinic Vejle

Hjulmagervej 8B

7100 Vejle​​

Find vej på Google Map

Find os online

✓ Ingen transporttid

✓ Let tilgængeligt og fleksibelt

✓ Professionel hjælp uanset geografi

Læs mere her »