Pia Hansen

Autoriseret psykolog, cand.psych.

​Specialist og Supervisor i Psykoterapi (voksne) og Specialpsykolog i Psykiatri.

Uddannet cand.psych. ved Aarhus Universitet i 2001. Autoriseret ved Psykolognævnet og godkendt specialist og supervisor i psykoterapi samt specialpsykolog i Psykiatri.

Pia har tidligere arbejdet i Psykiatrien i Region Syddanmark med tidligere ansættelse i Børne- Ungdomspsykiatrien og Voksenpsykiatrien, hvor hun har arbejdet med varierede psykologfaglige opgaver med både udredning og behandling samt undervisning og supervision af tværfagligt personale og supervision af psykologer og læger.

​Faglige interesseområder:

Psykoterapeutisk behandling individuelt og i gruppe. Angst, OCD, depression samt stress og livskrise eller personlighedsmæssige udfordringer. Pia har særligt erfaring med kognitiv adfærdsterapi, men arbejder med forskellige terapeutiske metoder som tilpasses det enkelte forløb og problemstilling. Har erfaring med både individuel- og gruppeterapeutisk behandling samt udredning.

Arbejds- og ansvarsområder:

Arbejder i PPclinic i Vejle og varetager psykologfaglige opgaver med psykoterapeutisk behandling og tværfaglig udredning samt samarbejder med jobcentre.