Ida Majlund Mikkelsen

Autoriseret psykolog, cand.psych.

Jeg er autoriseret psykolog, uddannet fra Københavns Universitet. Jeg har under min uddannelse studeret 4 år i London og 6 mdr. i New York. Jeg skrev mit speciale, mens jeg var visiting scholar på Cambridge University med fokus på afhøringsteknikker, hukommelse og børns vidneudsagn. 

Jeg fik min autorisation på ungdomspsykiatrisk ambulatorium, Bispebjerg Hospital, hvor jeg lavede psykologiske undersøgelser med inddragelse af den unges netværk, forældre, skole, socialforvaltning m.v. Jeg har periodevist undervist i hukommelse, vidnepsykologi og afhøring både gennem Rigspolitiske Videnscenter og udlændingestyrelsen.

Jeg har siden februar 2015 været selvstændig og arbejder aktuelt hovedsageligt med neuropsykologiske udredninger og efterfølgende behandling.

Faglige interesseområder:

​Jeg har altid haft en stor interesse for neuropsykologi, og specielt hvordan afvigende neuropsykologiske funktioner er medvirkende til at skabe psykisk overbelastning, påvirke personlighedsudtrykket og det samlede generelle funktionsniveau i hverdagen. For mig at se, er det nogle basale og relativ usynlige funktioner, som dog er afgørende for det ”oplevede” liv, samt afgørende for evnen til at håndtere den belastning, vi alle er underlagt (i vores del af verden i det mindste☺).

Telefon: 33 69 09 66

Telefontid: Man – fre kl. 9.00 - 15.00

E-mail: info@ppclinic.dk

CVR: 26850495