Ghita Ferrer

Autoriseret psykolog, cand.psych.

Uddannet cand.psych. ved Københavns Universitet i 1994.

Ghita har i mange år arbejdet med stresssamtaler og behandling. Hun har udviklet koncepter til forebyggelse af stress i virksomheder og har arbejdet med måling og udvikling af medarbejderes trivsel og engagement.

Ghita har sideløbende fokuseret på ledelses- og organisationsudvikling i form af lederuddannelser, coaching af ledere, udvikling af ledergrupper og strategisk organisationsudvikling.

Ghita har solid undervisnings- og proceserfaring fra universiteter og konsulentfirmaer. Endelig har Ghita en stærk interesse for personlighedspsykologi og persontest som hun har arbejdet med i forbindelse med personvurdering og personlig udvikling.

Faglige interesseområder:

Stress, depression og angst. Eksistentielle problemstillinger og livskriser. Personlighedspsykologiske temaer. Samtaleterapi, kognitiv adfærdsterapi og undervisning.

Arbejds- og ansvarsområder:

Ghita varetager psykologfaglige opgaver med stresssamtaler og tværfaglig udredning samt samarbejde med jobcentre. Ghita afholder i øvrigt workshops og rådgivning af ledere for at forebygge stress og fremme psykisk trivsel i virksomheder. 

Telefon: 33 69 09 66

Telefontid: Man – fre kl. 9.00 - 15.00

E-mail: info@ppclinic.dk

CVR: 26850495