Else Brunvand​

Autoriseret psykolog, specialist i klinisk psykologi

Else Brunvand er uddannet ved Aarhus Universitet i 2000 og er autoriseret samt specialist i klinisk psykologi.

Else har bred erfaring med udredning og behandling af børn, unge og voksne med forskelligartede udfordringer. Hun har solid erfaring og kompetence i arbejdet med mennesker med neuropsykiatriske vanskeligheder, herunder opmærksomhedsforstyrrelser, specifikke kognitive udforinger og kontaktforstyrrelser. Hun har ligeledes stor erfaring med at arbejde med de dynamikker der kan opstå i en familie når de er presset af forskelligartede belastninger. Derudover har Else mange års erfaring som supervisor, underviser, foredragsholder og som konsulent for opholdssteder og kommunale instanser.

I sit virke som psykolog er Else optaget af hvordan hun via mødet med den enkelte, kan være med til at gøre det svære forståeligt og få øje på det der kan hæmme eller fremme ens trivsel som menneske – som barn, ung eller voksen.

​Faglige interesseområder:

Else har stor interesse for hvordan man som behandler og undersøger kontinuerlig kan skærpe sit blik for det der virker for den enkelte klient, og derved gøre en forskel for de mennesker som henvender sig og søger hjælp. Hun har fokus på at søge inspiration og kontinuerlig opkvalificere sig. I den forbindelse er hun særlig optaget af at arbejde med feedback med henblik på at optimere kvalitet og effekt i den psykologiske praksis.

Arbejds- og ansvarsområder:

Else har gennem sit arbejdsliv arbejdet både i den kommunale sektor og i børne- og ungdomspsykiatrien. I en række år har hun arbejdet med komplekse sager, hvor børn, unge og familier har været ramt af voldsomme traumer. Hun har i en årrække arbejdet som leverandør for det nationale videnscenter og specialrådgivningsorganisation (VISO) i relation til komplekse problemstillinger med børn, unge og familier. Hun har i en 4 årig periode været tilknyttet et landsdækkende udrednings- og behandlingsprojekt for børn og unge med seksuelt bekymrende eller krænkende adfærd. Else har arbejdet med Feedback Informed Tretament siden 2010 og er ICEE-certificeret FIT-træner. De seneste år har hun haft egen praksis. Her varetager hun både psykoterapeutisk behandling, udarbejdelse af psykologiske undersøgelser samt undervisning, supervision og etablering af uddannelser/kurser.

Telefon: 33 69 09 66

Telefontid: Man – fre kl. 9.00 - 15.00

E-mail: info@ppclinic.dk

CVR: 26850495