Elisabeth Tehrani​

Overlæge, speciallæge i psykiatri

Uddannet læge fra Aarhus Universitet i 1987 og speciallæge i psykiatri i 2002. Ph.d i medicin i 1996 med afhandling om kontinuitet og patienttilfredshed i psykiatrien.Har grunduddannelse i psykodynamisk psykiatri og gruppeterapi samt en 2-årig uddannelse i kognitiv-adfærdsterapi.

Elisabeth Tehrani har været ansat i psykiatrien siden 1991 og har arbejdet i forskellige stillinger inden for det psykiatriske felt. Hun har beskæftiget sig med udredning og behandling af angst og depression samt bipolar affektiv sindslidelse. Hun har i en årrække været ansat som overlæge på Ambulatorium for Mani og Depression på Aarhus Universitetshospital, Risskov.

Faglige interesseområder:

Udredning og diagnostik af psykiatriske lidelser. Psykoterapeutisk og medicinsk behandling i samarbejde med psykologer. Elisabeth Tehrani prioriterer pårørendeindragelse og psykoedukation samt forebyggelse af tilbagefald. Elisabeth Tehrani har desuden stor erfaring med neuropsykiatriske undersøgelser i samarbejde med neuropsykologer.

Arbejds- og ansvarsområder:

Individuel udredning og skræddersyet behandling med anvendelse af både biologiske, psykologiske og sociale tiltag. Rådgivning og undervisning.

Telefon: 33 69 09 66

Telefontid: Man – fre kl. 9.00 - 15.00

E-mail: info@ppclinic.dk

CVR: 26850495