Nyheder

​Vi deler løbende tiltag, artikler og nyheder. Du kan læse vores artikler og gode råd her. Du kan også følge os på Facebook og LinkedIn.​

​​PPclinic i Vejle er flyttet til nye, større lokaler

17-03-2020

Efter et par dages hårdt flyttearbejde er vi glade for, at vi i går kunne byde vores patienter velkommen i nyindrettede og lyse omgivelser på Hjulmagervej 8B, 7100 Vejle. Trods omstændighederne holder klinikken stadig åbent, men med skærpede foranstaltninger og mulighed for samtaler over Skype.

På den nye adresse har vi gratis parkering, og det er nemt at komme til med offentlig transport.

Vi glæder os til at byde jer velkommen!

​​Gå-hjem-møde om borgerrettet indsats i kommuner

30-01-2020

Hvornår gør du skade på dine borgere?

Det var ét af de spørgsmål, der vakte stor interesse for deltagerne ved vores gå-hjem-møde i Gentofte om en borgerrettet indsats i landets kommuner. Her kunne sagsbehandlere og socialrådgivere høre psykiater Lars Aakerlund og psykolog Christian Roslund fortælle, hvordan man skelner mellem stress, angst og depression, og hvordan man ud fra denne viden bedst hjælper en borger tilbage i arbejde og trivsel.

Deltagerne sluttede dagen af med en ny viden om, at den største skade, du i virkeligheden kan gøre, er ikke at gøre noget.

Vi takker for den overvældende interesse. Vi måtte flytte begivenheden ud i det store venteværelse for at få plads til 66 personer fra 20 forskellige kommuner og arbejdspladser. Vi ser frem til at byde 154 flere velkommen i næste uge i Aarhus og Vejle.

Vidste du, at ​​PPclinic også er for børn?

28-11-2019

Vi har længe tilbudt udredning og behandling af børn og unge i Gentofte, Vejle og Aarhus - og vores børne- og ungdomspsykiatriske team vokser fortsat. Siden sommerferien har vi sagt goddag til to nye speciallæger i børne- og ungdomspsykiatri, endnu en specialuddannet sygeplejerske og en specialpsykolog med speciale i børn og unge.

Det betyder, at vi er en af Danmarks største klinikker for børne- og ungdomspsykiatri. Og det forpligter! Hos os møder barnet eller den unge altid en speciallæge i børne- og ungdomspsykiatri, som er ansvarlig for hele forløbet. Vi har kort ventetid, så I hurtigt kan få en tid. 

I PPclinic har vi specialiseret os i at hjælpe børn og unge og sørge for, at de kommer godt videre. Vi hjælper private familier og samarbejder også med forsikringsselskaber og kommuner.

​Skal vi også hjælpe dig?

Vi har kort ventetid, så du hurtigt kan komme i gang.

Ring for at booke en tid på 33 69 09 66 eller send os en besked, og vi kontakter dig snarest muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kort ventetid

Kort ventetid hos vores psykologer og speciallæger i psykiatri.

Høj faglighed

Høj faglighed og skræddersyede forløb.

Hjælp til alle, uanset alder

Vi hjælper både voksne, børn og unge godt igennem det, der føles svært.

​Flere klinikker

Vi har klinikker i Gentofte, Vejle og Aarhus.

​Sådan har andre fået hjælp

Othilde, Trustpilot

Psykiatriske livreddere

Hvis man på ét eller andet tidspunkt i livet får brug for enten psykolog- eller psykiatrisk støtte, men føler at man ”løber panden mod en mur”, når man forsøger at få en henvisning – eller får at vide, at man kan få en tid om 3-4 måneder, så er PPclinic et sted, der er startet, med henblik på at nå de mennesker, som ”går til” på ventelisterne.

PPclinic har korte ventelister, og MEGET kompetente medarbejdere, som for mit vedkommende har reddet mit liv."​

Socialrådgiver, Københavns Kommune

”Jeg har haft 4 borgere i forløb. Jeg har haft en god dialog med psykologerne omkring borgerne. Det har gjort, at der kunne sættes ting i værk, før forløbende sluttede. Jeg har kunnet bruge rapporten og anbefalingerne i det videre arbejde med alle 4 borgere. Hvis de ikke havde været i forløb, ville deres sag stå i stampe eller ikke have fået den rigtige retning.”

Fra PPclinics seneste tilfredshedsundersøgelse

”Tak, jeg er helt der, hvor jeg burde være nu.”

Fra PPclinics seneste tilfredshedsundersøgelse


”Jeg føler mig tryg og i gode hænder hos min behandler, en meget positiv og beroligende person. Dette gør, at jeg tror på, at jeg vil få det bedre, og dette aspekt af behandlingen er lige så vigtig som alt andet.”

PPCLINIC ApS​

​Telefontid:
​Man. – fre. kl. 9.00 - 15.00

Telefon: 33 69 09 66

E-mail: info@ppclinic.dk

CVR: 26850495

facebook-white linkedin_2

Find os i København

PPclinic København

Ørnegårdsvej 16

2820 Gentofte​​

Find vej på Google Map

Find os i Aarhus

PPclinic Aarhus

Klamsagervej 35A

8230 Aabyhøj

Find vej på Google Map

Find os i Vejle

PPclinic Vejle

Hjulmagervej 8B

7100 Vejle​​

Find vej på Google Map