Nyhed: PPclinic udvider på børne- og ungdoms-området

Vi har ansat nye børne- og ungdomspsykiatere i både København, Vejle og Aarhus.

Kontakt os og hør nærmere om mulighederne for bl.a.  behandling, udredning og supervision. 

Kontakt os her 

Velkommen

til PPclinic

Vi har altid kort ventetid
​hos vores psykologer og speciallæger


✔ Vi hjælper både voksne, unge og børn

✔ Klinikker i Gentofte, Vejle og Aarhus

✔ Høj faglighed og skræddersyede forløb​

Har dit barn brug for hjælp?

Den korte ventetid gælder også for vores speciallæger i børne- og ungdomspsykiatri​

​Hvad kan vi hjælpe dig med?

I PPclinic har vi brugt de sidste 15 år på at specialisere os i, hvordan vi hjælper personer med at håndtere psykiske belastninger. Vi tilbyder derfor ikke en standardbehandling, men har specialiseret os i at afdække, hvad den enkelte person har behov for og tilbyde netop den behandling, som hjælper bedst muligt.​​

​Professionel behandling af dygtige behandlere

PPclinic har et ønske om at hjælpe den enkelte person bedst muligt. Vi gør os umage i enhver behandlingsopgave for at hjælpe personen til at få det så godt som muligt,til at fungere så godt som muligt, så hurtigt som muligt. Vi benytter de metoder der skal til.

Alle vores samarbejdsrelationer, udviklingsprojekter, undervisningsopgaver, foredrag m.m., og PPclinics udvikling som virksomhed er vokset ud af dette udgangspunkt.At gøre en forskel i forebyggelsen og behandlingen af stress og andre psykiske helbredsproblemer. Det er det, vi brænder for.

Indsatsen fører ikke altid til det ønskede resultat. I et forløb kan vi til tider se, at noget kunne have været gjort anderledes. At kunne håndtere de vanskelige situationerog problemer, der er en del af vores arbejdsområde, og at forbedre, hvor noget kunne gøres bedre, er det vi står for. Det kræver smidighed, fleksibilitet og en pragmatisk tankegang.​

Kunne du tænke dig en psykiatrisk behandling?

PPclinic er en privat psykologisk og psykiatrisk klinik med afdelinger i Gentofte og Vejle, der har eksisteret siden 2002. Vi har derfor mere end 15 års erfaring med at hjælpe privatpersoner, via samtaleterapi og behandling.

Telefon: 33 69 09 66

Telefontid: Man – fre kl. 9.00 - 15.00

E-mail: info@ppclinic.dk

CVR: 26850495