Job i PPclinic (3)

Vi søger p.t. to psykologer i Gentofte og en speciallæge i psykiatri til Vejle. Vi modtager også uopfordrede ansøgninger.

Spændende klinisk stilling for autoriseret psykolog – evt. specialpsykolog

Interesserer du dig for varierede individuelle samtaleforløb og udredning af psykiatriske problemstillinger? Og kan du lide at arbejde selvstændigt, samtidig med at du er en del af et fællesskab? Så hører vi gerne fra dig.

Vi får mange nye opgaver og søger en autoriseret psykolog, som har lyst til at blive en del af vores dygtige og erfarne psykologteam i Gentofte. Som vores nye kollega får du mulighed for at arbejde med en bred vifte af problemstillinger og bruge alt, hvad du har lært om terapi og udredning, i et stærkt fagligt og fællesskabsorienteret miljø i en af Danmarks førende psykiatriske og psykologiske virksomheder.

Arbejdsopgaver kan f.eks. bestå af:

 • helhedsorienterede terapeutiske forløb
 • psykiatriske udredningsforløb
 • tæt samarbejde med psykiatere
 • sparring og supervision med andre faggrupper
 • undervisning og psykoedukation.

Hvem er du?

Du er autoriseret psykolog – og måske specialpsykolog - og har erfaring med behandling af stress og andre psykiske helbredsproblemer. Du synes, det er spændende at have varierende opgaver, som spænder fra psykiatriske behandlingsforløb og beskæftigelsesrettede udviklingsforløb til udredning af psykiatriske problemstillinger. Og ligesom os brænder du for at gøre en forskel.

Vi kan tilbyde dig

 • en hverdag i et godt arbejdsmiljø med tværfaglig sparring
 • mulighed for at arbejde med psykiatri uden for psykiatrien
 • en varieret arbejdsuge, hvor du både har opgaver i klinikken og ude af huset
 • faglige udfordringer og gode muligheder for at lære nyt
 • indflydelse på udviklingen af klinikken og vores tilbud.

Hvem er vi?

PPclinic er en privat virksomhed bestående af psykologer og speciallæger i psykiatri. Vi brænder for at sikre, at de mennesker vi har i behandling, får den helt rigtige hjælp. Vi er en progressiv virksomhed i vækst med mere end 60 ansatte i vores afdelinger i Gentofte, Vejle og Aarhus. Vi samarbejder med private og offentlige virksomheder, jobcentre og forsikrings- og pensionsselskaber samt med personer, som henvender sig på eget initiativ. Hos os samarbejder psykologer og speciallæger i psykiatri på tværs af deres faglighed.

Løn- og ansættelsesforhold

Løn efter kvalifikationer. Stillingen er som udgangspunkt 37 timer om ugen, men kan forhandles. Vi har kantineordning, sundhedsforsikring og hyggelige lokaler.

Ansøgningsfrist

Send gerne din ansøgning så hurtigt som muligt, da vi indkalder til samtaler løbende. Ansøgningen skal være os i hænde senest d. 24. januar kl. 12.

Send din ansøgning og CV til

ansoegning@ppclinic.dk

Yderligere oplysninger om stillingen

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør og chefpsykolog Helle Folden Dybdahl på 33 69 09 66.

Neuropsykolog eller specialpsykolog på børne- og ungdomsområdet til vores afdeling i Gentofte

Vi vil så gerne tilbyde flere børn og unge en høj faglig udredning og kompetent behandling – vil du være med?

I PPclinic har vi specialiseret os i at hjælpe psykisk sårbare børn og unge og sørge for, at de kommer godt videre. Og vi oplever stor efterspørgsel på børne- og ungdomsområdet – fra forsikringsselskaber, kommuner og ikke mindst private familier, der ønsker hjælp og støtte til udredning og behandling. Derfor søger vi en ny kollega, der både har lyst til at arbejde selvstændigt med egne patienter og tværfagligt sammen med vores børne- og ungdomspsykiatere i et stærkt fagligt miljø.

Vi kan tilbyde dig:

 • ​en struktureret hverdag i et godt arbejdsmiljø med dygtige kollegaer og tværfaglig sparring
 • ​faglige udfordringer og mulighed for at lære nyt
 • ​indflydelse på udviklingen af klinikken og vores tilbud
 • ​medansvar for den videre udvikling af den psykologiske indsats i forhold til målgruppen.

Hvem er du?

Du er uddannet neuropsykolog med speciale i børn og unge eller specialpsykolog i børne- og ungdomspsykiatri, og du har erfaring i arbejdet med børn og unge inden for det psykiatriske felt. Du er løsnings- og udviklingsorienteret og ser tværfaglighed som en fordel og et vigtigt supplement til din egen faglighed. Samarbejde er en naturlig og værdsat del af din arbejdsdag, men du kan også arbejde selvstændigt i en travl hverdag, hvor det er vigtigt at kunne bevare overblikket og strukturere egne arbejdsopgaver.

Arbejdsopgaver:

 • ​Gennemføre afklarende samtaler, indledende vurderinger og anamneser med børn/unge og forældre
 • ​Psykologisk testning, fx WISC/WAIS, ADOS, TOVA
 • ​Udredning med fx K-SADS og PSE
 • ​Psykoedukation af børn og forældre
 • ​Supervision og undervisning
 • ​Selvstændige behandlingsopgaver, herunder terapi
 • ​Udvikling af nye ydelser, f.eks. gruppetilbud

Hvem er vi?

PPclinic er en privat, sundhedsfaglig virksomhed bestående af psykologer og speciallæger i psykiatri og med afdelinger i Gentofte, Aarhus og Vejle. I snart 20 år har vi behandlet mennesker med stress og andre psykiske helbredsproblemer, og de seneste år har vi også tilbudt ydelser inden for børne- og ungdomspsykiatrien. Vi samarbejder med private og offentlige virksomheder, jobcentre og forsikrings- og pensionsselskaber samt med personer, som henvender sig på eget initiativ.

Løn- og ansættelsesforhold

Løn efter kvalifikationer. Stillingen er som udgangspunkt 37 timer om ugen inkl. frokost. Vi har kantineordning, sundhedsforsikring og hyggelige lokaler.

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning og CV til ansoegning@ppclinic.dk

Ansøgningsfristen er 12. januar kl. 12.

Yderligere oplysninger om stillingen

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte speciallæge i børne- og ungdomspsykiatri Bodil Aggernæs eller chefpsykolog Helle Folden Dybdahl på 33 69 09 66.

Speciallæge i psykiatri til vores afdeling i Vejle

Har du lyst til at bruge din tid på patienterne? Kunne du tænke dig selv at tilrettelægge dine behandlingsforløb? Har du lyst til at arbejde med en målgruppe af patienter, hvor der er et stort behandlingsbehov og samtidig ikke er langt mellem de gode resultater?

En af vores faste speciallæger i psykiatri er gået på pension, og vi søger derfor en ny kollega til vores afdeling i Vejle.

Vi kan tilbyde dig

 • Spændende og resultatorienterede patientforløb
 • Gode muligheder for faglig sparring
 • Fleksibilitet i dit daglige arbejde og gode faglige rammer for behandling
 • Et tæt og godt samarbejde med klinikkens psykologer
 • Tæt kontakt med vores børne- og ungdomspsykiatriske team

Du vil selv være ansvarlig for at tilrettelægge dine behandlingsforløb, og du vil i høj grad bruge din tid med patienterne.

Hvem er du?

Du er speciallæge i psykiatri med solid psykofarmakologisk og psykoterapeutisk erfaring. Du har interesse for tværfagligt og tværsektorielt samarbejde. Vi lægger vægt på, at du har erfaring med ikke-psykotiske sygdomme, herunder affektive sygdomme, angsttilstande og ADHD. Det er et plus, hvis du også har et arbejdsmarkedsrettet fokus i din behandling.

Hvem er vi?

PPclinic er en privat virksomhed med et stort og fagligt stærkt team af speciallæger i psykiatri og psykologer. Aktuelt har vi 18 speciallæger og 27 psykologer ansat i vores tre afdelinger i København, Aarhus og Vejle. Siden 2002 har vi behandlet mennesker med psykiske sygdomme med et særligt fokus på funktion og kontakt til arbejdsmarkedet. Vi samarbejder med virksomheder, jobcentre, forsikrings- og pensionsselskaber samt med personer, som henvender sig på eget initiativ.

Som vores nye kollega bliver du en del af et stærkt tværfagligt miljø i en af Danmarks førende psykiatriske og psykologiske virksomheder. Vi tager vi os tid til behandling og gør os umage, så vores patienter kan føle sig trygge. Vi tror på, at alle kan få det bedre med den rette behandling.

Du kan læse mere om os her på vores hjemmeside.

Løn og ansættelsesforhold

Vi har tradition for at fastansætte, men andre vilkår kan også drøftes. Løn er afhængig af ansættelsestype og kvalifikationer.

​Arbejdsstedet er på adressen Hjulmagervej 8B, 7100 Vejle. Vi har store lyse lokaler, fast lægesekretær og sundhedsforsikring.

Er du interesseret?

Du er velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om indholdet i stillingen og drøfte dine ønsker til en ansættelse. Du kan kontakte direktør og speciallæge i psykiatri Jesper Karle eller direktør og speciallæge i psykiatri Lars Aakerlund på tlf. 3369 0966.

Stillingen er ledig til besættelse fra 1. januar 2022.

Du kan også sende dit CV til ansoegning@ppclinic.dk. Skriv ”Ansøgning psykiater” i emnefeltet. 

Ansøg uopfordret

Vi har løbende brug for dygtige medarbejdere. Du er derfor altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning og dit CV til ansoegning@ppclinic.dk.

Er du speciallæge i psykiatri og interesseret i at arbejde i PPclinic i København, Vejle eller Aarhus, hører vi altid gerne fra dig. Send os en besked via kontaktformularen, så skal vi nok kontakte dig. 

​​

Dine personlige oplysninger

I PPclinic passer vi på dine personoplysninger, når du søger job hos os. Læs vores politik på området nedenfor.

​Information om dine rettigheder, når du søger job i PPclinic.​

​Skal vi også hjælpe dig?

Vil du booke tid, eller har du spørgsmål til behandling?​

Ring til os på 33 69 09 66.

Er du allerede patient?
​Ring eller skriv til os via Selvbetjeningen.

For øvrige henvendelser

Send en besked, så kontakter vi dig snarest muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

* Send venligst ikke personfølsomme oplysninger som CPR-nummer eller information​ om dit helbred via kontaktformularen.

Når d​u skriver til PPclinic, behandler vi dine personoplysninger som beskrevet i vores Persondatapolitik.

​Kort ventetid

Kort ventetid hos vores psykologer og speciallæger i psykiatri.

Høj faglighed

Høj faglighed og skræddersyede forløb.

Hjælp til alle, uanset alder

Vi hjælper både voksne, børn og unge godt igennem det, der føles svært.

​Landsdækkende behandlingstilbud

Klinikker i København, Aarhus og Vejle og mulighed for videokonsultation.​

​Sådan har andre fået hjælp

PPCLINIC ApS​  |  ​Telefontid: Man. – fre. kl. 9.00 - 15.00 Telefon: 33 69 09 66  |  CVR: 26850495

Find os i København

PPclinic København

Ørnegårdsvej 16

2820 Gentofte​​

Find vej på Google Map

Find os i Aarhus

PPclinic Aarhus

Klamsagervej 35A

8230 Aabyhøj

Find vej på Google Map

Find os i Vejle

PPclinic Vejle

Hjulmagervej 8B

7100 Vejle​​

Find vej på Google Map

Find os online

✓ Ingen transporttid

✓ Let tilgængeligt og fleksibelt

✓ Professionel hjælp uanset geografi

Læs mere her »