Job i PPclinic (3)

I Gentofte søger vi en klinisk psykolog til vores psykologteam. Til vores teams i Aarhus og Vejle søger vi speciallæger i børne- og ungdomspsykiatri. I Vejle søger vi en psykolog og speciallæge i psykiatri til voksenområdet. Vi modtager også uopfordrede ansøgninger.

Klinisk psykolog til varieret og spændende stilling i Gentofte

Interesserer du dig for varierede individuelle samtaleforløb og udredning af psykiatriske problemstillinger? Brænder du for at blive endnu dygtigere til det psykologiske og psykiatriske arbejde i samarbejde med andre psykologer og psykiatere - på en arbejdsplads, hvor tilfredsheden hos de mennesker, vi hjælper, er i top? Så hører vi gerne fra dig.

Vi får fortsat mange nye opgaver og søger en psykolog, som har lyst til at blive en del af vores dygtige psykologteam i Gentofte.

Dine arbejdsopgaver vil f.eks. bestå af

 • ​helhedsorienterede terapeutiske forløb
 • ​psykiatriske udredningsforløb
 • ​afklaring og behandling af forskellige psykologiske problemstillinger
 • ​psykoedukationsforløb
 • ​sparring og supervision med andre faggrupper.

Hvem er du?

Du er uddannet psykolog og har erfaring med udredning og behandling af psykiske problemstillinger. Du har blik for, hvor vigtigt det er at hjælpe mennesker med at skabe en stabil hverdag, og et godt arbejdsliv. Du trives i et stærkt fagligt miljø, hvor vi gør os umage med at hjælpe de mennesker, der henvender sig. Du synes, det er interessant at arbejde med forskellige typer mennesker – fra kontanthjælpsmodtager til topchef - og den variation, det skaber. Og ligesom os brænder du for at gøre en forskel.

Vi kan tilbyde dig

 • ​en hverdag i et godt arbejdsmiljø med tværfaglig sparring
 • ​mulighed for at arbejde med psykiatri uden for psykiatrien
 • ​et godt samarbejde med vores dygtige psykologer og psykiatere
 • ​faglige udfordringer og gode muligheder for at lære nyt
 • ​indflydelse på udviklingen af klinikken og vores tilbud
 • ​muligheder for videreuddannelse, herunder støtte og gode rammer for opnåelse af autorisation eller specialistuddannelse.

Hvem er vi?

PPclinic er en privat virksomhed bestående af psykologer og speciallæger i psykiatri. Vi brænder for at sikre, at de mennesker, vi har i behandling, får den helt rigtige hjælp. Vi er en virksomhed i vækst med mere end 60 ansatte i vores afdelinger i Gentofte, Aarhus og Vejle. Vi samarbejder med private og offentlige virksomheder, jobcentre og

forsikrings- og pensionsselskaber samt med personer, som henvender sig på eget initiativ. Hos os samarbejder psykologer og speciallæger i psykiatri på tværs af deres faglighed og vi sidder dør om dør i hyggelige lokaler. Det er let at komme til vores klinik i Gentofte, lige meget om du er på cykel, i bil eller med tog.

Løn- og ansættelsesforhold

Løn efter kvalifikationer. Stillingen er som udgangspunkt 37 timer om ugen, men kan forhandles. Vi har kantineordning og sundhedsforsikring.

​​

Ansøgningsfrist

Send gerne din ansøgning så hurtigt som muligt, da vi indkalder til samtaler løbende. Ansøgningen skal være os i hænde senest mandag d. 19. juni kl. 12.

Send din ansøgning og CV til

ansoegning@ppclinic.dk

Yderligere oplysninger om stillingen

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte direktør og chefpsykolog Helle Folden Dybdahl på 3369 0966.

​Spændende stilling for speciallæger i børne- og ungdomspsykiatri

Brænder du for at gøre en forskel for en målgruppe, hvor der er et stort behandlingsbehov og samtidig ikke er langt mellem de gode resultater? Og kunne du tænke dig at være en del af det børne- og ungdomspsykiatriske team i en af Danmarks førende, private virksomheder inden for psykologi og psykiatri? Så er det dig, vi søger …

Vi oplever en stigende efterspørgsel på vores børne- og ungdomspsykiatriske ydelser – fra forsikringsselskaber, kommuner og ikke mindst private familier, der ønsker hjælp og støtte til udredning og behandling. Derfor søger vi flere speciallæger i børne- og ungdomspsykiatri til vores afdelinger i Aarhus og Vejle.


Hvem er vi?

PPclinic er en privat sundhedsfaglig virksomhed med et stort og fagligt stærkt team af speciallæger i psykiatri og psykologer.I 20 år har vi behandlet mennesker med stress og andre psykiske helbredsproblemer. De seneste 4 år har vi også tilbudt ydelser inden for børne- og ungdomspsykiatrien, og vi har skarpt fokus på, hvordan de forskellige specialer kan berige hinanden, så vi skaber en sammenhængende og relevant udredning og behandling for både børn, unge og voksne. Der er stor efterspørgsel på vores børne- og ungdomspsykiatriske ydelser, og vores team vokser.

Som vores nye kollega vil du blive en del af et stærkt tværfagligt miljø, hvor der værnes om den gode udredning og behandling, og hvor vi gør os umage, så vores patienter kan føle sig trygge.

Vi kan tilbyde dig

 • spændende og resultatorienterede patientforløb
 • gode muligheder for faglig sparring
 • fleksibilitet i dit daglige arbejde og gode faglige rammer for behandling
 • et tæt og godt samarbejde med klinikkens psykologer og psykiatere på tværs af specialer
 • frihed til at tilrettelægge dine behandlingsforløb og i høj grad bruge din tid med patienterne.


Hvem er du?

Du er speciallæge i børne- og ungdomspsykiatri med solid behandlingsmæssig erfaring, psykofarmakologisk, psykoterapeutisk og psykoedukativt, gerne med erfaring fra arbejde med grupper. Du har interesse for tværfagligt og tværsektorielt samarbejde. Vi lægger vægt på, at du har erfaring med ikke-psykotiske sygdomme, herunder affektive sygdomme, angsttilstande, OCD og udviklingsforstyrrelser.

Løn og ansættelsesforhold

De fleste af vores psykologer og speciallæger er fastansatte, men andre vilkår kan også drøftes. Løn er afhængig af ansættelsestype og kvalifikationer.

Uafhængigt af om du ansættes i Århus eller Vejle vil du blive mødt af store lyse lokaler, faste lægesekretærer og faste kolleger. Vi tilbyder derudover sundhedsforsikring og i Århus kantineordning.

Send din ansøgning og CV til
ansoegning@ppclinic.dk

Yderligere oplysninger om stillingen

Du er velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om indholdet i stillingen og drøfte dine ønsker til en ansættelse. Du kan kontakte speciallæge i børne- og ungdomspsykiatri Bodil Aggernæs eller direktør og speciallæge i voksenpsykiatri Jesper Karle på tlf. 3369 0966.

​Stillingen er ledig til besættelse hurtigst muligt.

Speciallæge i psykiatri til vores afdeling i Vejle

Har du lyst til at bruge din tid på patienterne? Kunne du tænke dig selv at tilrettelægge dine behandlingsforløb? Har du lyst til at arbejde med en målgruppe af patienter, hvor der er et stort behandlingsbehov og samtidig ikke er langt mellem de gode resultater?

En af vores faste speciallæger i psykiatri er gået på pension, og vi søger derfor en ny kollega til vores afdeling i Vejle.

Vi kan tilbyde dig

 • spændende og resultatorienterede patientforløb
 • gode muligheder for faglig sparring
 • fleksibilitet i dit daglige arbejde og gode faglige rammer for behandling
 • et tæt og godt samarbejde med klinikkens psykologer
 • tæt kontakt med vores børne- og ungdomspsykiatriske team

Du vil selv være ansvarlig for at tilrettelægge dine behandlingsforløb, og du vil i høj grad bruge din tid med patienterne.

Hvem er du?

Du er speciallæge i psykiatri med solid psykofarmakologisk og psykoterapeutisk erfaring. Du har interesse for tværfagligt og tværsektorielt samarbejde. Vi lægger vægt på, at du har erfaring med ikke-psykotiske sygdomme, herunder affektive sygdomme, angsttilstande og ADHD. Det er et plus, hvis du også har et arbejdsmarkedsrettet fokus i din behandling.

Hvem er vi?

PPclinic er en privat virksomhed med et stort og fagligt stærkt team af speciallæger i psykiatri og psykologer. Aktuelt har vi 18 speciallæger og 27 psykologer ansat i vores tre afdelinger i København, Aarhus og Vejle. Siden 2002 har vi behandlet mennesker med psykiske sygdomme med et særligt fokus på funktion og kontakt til arbejdsmarkedet. Vi samarbejder med virksomheder, jobcentre, forsikrings- og pensionsselskaber samt med personer, som henvender sig på eget initiativ.

Som vores nye kollega bliver du en del af et stærkt tværfagligt miljø i en af Danmarks førende psykiatriske og psykologiske virksomheder. Vi tager vi os tid til behandling og gør os umage, så vores patienter kan føle sig trygge. Vi tror på, at alle kan få det bedre med den rette behandling.

Du kan læse mere om os her på vores hjemmeside.

Løn og ansættelsesforhold

Vi har tradition for at fastansætte, men andre vilkår kan også drøftes. Løn er afhængig af ansættelsestype og kvalifikationer.

​Arbejdsstedet er på adressen Hjulmagervej 8B, 7100 Vejle. Vi har store lyse lokaler, fast lægesekretær og sundhedsforsikring.

Er du interesseret?

Du er velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om indholdet i stillingen og drøfte dine ønsker til en ansættelse. Du kan kontakte direktør og speciallæge i psykiatri Jesper Karle eller direktør og speciallæge i psykiatri Lars Aakerlund på tlf. 3369 0966.

Stillingen er ledig til besættelse hurtigst muligt.

Du kan også sende dit CV til ansoegning@ppclinic.dk. Skriv ”Ansøgning psykiater” i emnefeltet.

Ansøg uopfordret

Vi har løbende brug for dygtige medarbejdere. Du er derfor altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning og dit CV til ansoegning@ppclinic.dk.

Er du speciallæge i psykiatri og interesseret i at arbejde i PPclinic i København, Vejle eller Aarhus, hører vi altid gerne fra dig. Send os en besked via kontaktformularen, så skal vi nok kontakte dig. 

​​

Dine personlige oplysninger

I PPclinic passer vi på dine personoplysninger, når du søger job hos os. Læs vores politik på området nedenfor.

​Information om dine rettigheder, når du søger job i PPclinic.​

​Skal vi også hjælpe dig?

Vil du booke tid, eller har du spørgsmål til behandling?​

Ring til os på 3369 0966.

Er du allerede patient?
​Ring eller skriv til os via Selvbetjeningen.

For øvrige henvendelser

Send en besked, så kontakter vi dig snarest muligt.

 
 
 
 
Ønsker du at blive kontaktet af en bestemt afdeling? (valgfrit)


Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Når d​u skriver til PPclinic, behandler vi dine personoplysninger som beskrevet i vores Persondatapolitik.

​Kort ventetid

Kort ventetid hos vores psykologer og speciallæger i psykiatri.

Høj faglighed

Høj faglighed og skræddersyede forløb.

Hjælp til alle, uanset alder

Vi hjælper både voksne, børn og unge godt igennem det, der føles svært.

​Landsdækkende behandlingstilbud

Klinikker i København, Aarhus og Vejle og mulighed for videokonsultation.​

​Sådan har andre fået hjælp

PPCLINIC ApS​  |  ​Telefontid: Man. – fre. kl. 9.00 - 15.00 Telefon: 3369 0966  |  CVR: 26850495

Find os i København

PPclinic København

Ørnegårdsvej 16

2820 Gentofte​​

Find vej på Google Map

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke

Find os i Aarhus

PPclinic Aarhus

Klamsagervej 35A

8230 Aabyhøj

Find vej på Google Map

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke

Find os i Vejle

PPclinic Vejle

Hjulmagervej 8B

7100 Vejle​​

Find vej på Google Map

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke

Find os online

✓ Ingen transporttid

✓ Let tilgængeligt og fleksibelt

✓ Professionel hjælp uanset geografi

Læs mere her »