Job i PPclinic (3)

Vi søger en specialpsykolog i Vejle, en studentermedhjælper til kommunikationsteamet i Gentofte og speciallæger i psykiatri til alle vores afdelinger. Vi modtager også uopfordrede ansøgninger. 

​​​

Specialpsykolog i Vejle (voksenområdet)

Vi har netop ansat en specialpsykolog til vores klinik i Århus og søger nu endnu en specialpsykolog til vores klinik i Vejle.

Som vores nye kollega får du mulighed for at arbejde med en bred vifte af problemstillinger og bruge alt, hvad du har lært om udredning og terapi i et stærkt fagligt miljø i en af Danmarks førende psykiatriske og psykologiske virksomheder.

Dine arbejdsopgaver kan f.eks. bestå af:

 • Tværfaglige udredningsforløb, hvor du i samarbejde med klinikkens psykiatere og psykologer udreder en bred vifte af psykiske og psykiatriske lidelser
 • Helhedsorienterede psykoterapeutiske forløb, hvor du kan brug dine kompetencer indenfor psykoedukation og terapi til at rådgive og behandle såvel patiener som deres pårørende.
 • Sparring og supervision både internt i klinikken og eksternt til vores samarbejdspartnere
 • Undervisning indenfor psykologiske tematikker
 • Deltagelse i PPclinics fortsatte udvikling og gode muligheder for egenudvikling

Hvem er du?

Du er specialpsykolog og har erfaring med udredning og behandling af forskellige psykiske helbredsproblemer. Du trives med varierende opgaver, som spænder fra de mere komplekse psykiatriske udrednings- og behandlingsforløb til de mere almen psykologiske. Du er god til at samarbejde og har interesse for at arbejde på tværs af faggrupper og tæt sammen med dine kolleger som er psykologer og speciallæger i psykiatri.

Personligt trives du med en høj grad af ansvar og selvstændighed. Dine patienter møder du med åbenhed, nysgerrighed og respekt uanset deres baggrund. Du kan se dig selv i en privat virksomhed, hvor forretning går hånd i hånd med faglighed.

Vi kan tilbyde dig

 • en hverdag i et godt arbejdsmiljø med tværfaglig sparring
 • mulighed for at arbejde med psykiatri uden for psykiatrien
 • en varieret arbejdsuge med varierede opgaver
 • faglige udfordringer og masser af mulighed for at lære nyt
 • indflydelse på udviklingen af klinikken og vores tilbud.

Hvem er vi?

PPclinic er en privat virksomhed bestående af psykologer og speciallæger i psykiatri. Vi brænder for at sikre, at de mennesker vi har i behandling, får den helt rigtige hjælp, de har brug for. Vi er en progressiv virksomhed i vækst med mere end 50 ansatte i vores afdelinger i Gentofte, Vejle og Aarhus. Vi samarbejder med private og offentlige virksomheder, jobcentre og forsikrings- og pensionsselskaber samt med personer, som henvender sig på eget initiativ.

Hos os samarbejder psykologer og speciallæger i psykiatri på tværs af deres faglighed. Vi har et særligt fokus på menneskers tilknytning til arbejdsmarkedet og involverer gerne pårørende, leder og praktiserende læge, når det giver mening.

Løn- og ansættelsesforhold

Løn efter kvalifikationer. Stillingen er som udgangspunkt 37 timer om ugen, men kan forhandles. Arbejdsstedet er på adressen Hjulmagervej 8B, 7100 Vejle.

Vi har pensionsordning, sundhedsforsikring og hyggelige lokaler.

Ansøgningsfrist

Send gerne din ansøgning så hurtigt som muligt, da vi indkalder til samtaler løbende. Ansøgningen skal være os i hænde senest d. 25. oktober kl. 12. Vi planlægger at holde ansættelsessamtaler snarest derefter.

Send din ansøgning og CV til

ansoegning@ppclinic.dk

Yderligere oplysninger om stillingen

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte daglig leder og psykolog Ann Junge eller direktør og chefpsykolog Helle Folden Dybdahl – begge træffes ved at ringe til vores sekretariat på 33 69 09 66.

​​

Studentermedhjælper med interesse for kommunikation og markedsføring

​Har du sans for at skrive fængende tekster og flair for det visuelle? Får du energi af at være på lidt dybt kommunikationsvand – og svømme i land med de gode løsninger, i tæt samarbejde med dit team? Så har vi studiejobbet til dig!

Som vores nye studentermedhjælper er du en vigtig medspiller i et lille kommunikationsteam, hvor vi udforsker, hvordan kommunikation og markedsføring kan bidrage til at løfte PPclinic endnu mere, inden for de rammer, vi har defineret. Vi forventer ikke, at du kan det hele. Men du skal have mod på at lære nyt og have lyst til at arbejde tæt sammen med PPclinics kommunikationsansvarlige, ledelse og behandlere om at løse en række meget forskellige opgaver – fra det strategiske til det helt lavpraktiske - i spændingsfeltet kommunikation, markedsføring og forretningsudvikling.

Vi søger:

Vi forestiller os, at du er kommunikationsgeneralist med interesse for content og marketing. Måske du er studerende i journalistik, marketing, kommunikation eller noget helt fjerde. Det er også et plus, hvis du har interesse for det psykologiske og psykiatriske. Vi lægger vægt på, at du er selvkørende, nysgerrig og kan trives i et socialt og kreativt miljø.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet være:

 • ​at skrive artikler og opslag til vores sociale medier
 • ​at hjælpe med at udvikle og vedligeholde vores hjemmeside
 • ​at layoute oplæg og andet kommunikationsmateriale, fortrinsvis i PowerPoint
 • ​at planlægge og afvikle webinarer, kurser og andre arrangementer i samarbejde med PPclinics behandlere
 • ​at gribe øvrige praktiske opgaver, der presser sig på i en travl hverdag

Vi tilbyder:

 • ​Et alsidigt og lærerigt kommunikationsjob med faglige udfordringer og ansvar
 • ​Et godt arbejdsmiljø med højt til loftet og tæt samarbejde om de gode løsninger
 • ​Mulighed for at præge stillingen og virksomhedens fortsatte udvikling

Hvem er vi?

PPclinic er en privat virksomhed bestående af psykologer og speciallæger i psykiatri. Vi er en progressiv virksomhed i vækst med mere end 50 ansatte i vores afdelinger i Gentofte, Aarhus og Vejle. Vi samarbejder med private og offentlige virksomheder, jobcentre og forsikrings- og pensionsselskaber samt med personer, som henvender sig på eget initiativ. Når det handler om mental sundhed og psykisk helbred har vi meget på hjerte, og vi tror på, at med den rigtige behandling kan langt de fleste få det godt igen.

Du får din daglige gang i vores hyggelige lokaler i Gentofte, lige ved Jægersborg Station. Vi sætter pris på det gode kollegaskab og husker at spise frokost sammen.

Løn og vilkår

Løn efter kvalifikationer. Stillingen er på 12-15 timer om ugen i vores afdeling i Gentofte.

Ansøgningsfrist

Ansøgningsfristen er kl. 12.00 onsdag den 27. oktober, men vi indkalder løbende til samtaler, så tøv ikke med at skrive, hvis jobbet er noget for dig. Tiltrædelse hurtigt muligt.

Er du interesseret?

Send din ansøgning, CV samt relevante bilag til ansoegning@ppclinic.dk. Skriv ”Ansøgning studentermedhjælper” i emnefeltet.

Du kan læse mere om os her på hjemmesiden. Du er også velkommen til at kontakte Kommunikations- og kundeansvarlig Maya Krone for yderligere oplysninger om stillingen på 5374 0790.

Speciallæge i psykiatri til PPclinic

Kunne du tænke dig at være en del af et stærkt fagligt miljø i en af Danmarks førende psykiatriske og psykologiske virksomheder? Har du lyst til at arbejde med en målgruppe af patienter, hvor der er et stort behandlingsbehov og samtidig ikke er langt mellem de gode resultater? Så er du vores nye kollega! 

Vi søger speciallæger i psykiatri til vores afdelinger i Aarhus, Vejle og København. 

Vi kan tilbyde dig

• God mulighed for faglig sparring

• Et godt samarbejde med vores psykologer 

• Et unikt samarbejde med vores børne- og ungdomspsykiatriske team 

• Spændende resultatorienterede patientforløb 

• Faglige udfordringer og masser af mulighed for at lære nyt

• En fleksibel arbejdsplads og en attraktiv løn

• Mulighed for ansættelse som freelance eller i en fast stilling.

Hvem er du?

Du interesserer dig for tværfagligt og tværsektorielt samarbejde og har gerne et arbejdsmarkedsrettet fokus i din behandling. Du har interesse for ikke-psykotiske sygdomme.

Hvem er vi?

PPclinic er en privat virksomhed bestående af 19 speciallæger i psykiatri og 24 psykologer. I 18 år har vi behandlet mennesker med psykiske sygdomme eller stress. Vi samarbejder med private og offentlige virksomheder, jobcentre og forsikrings- og pensionsselskaber samt med personer, som henvender sig på eget initiativ. I vores afdelinger kommer du til at samarbejde med vores psykologer i et tæt samarbejde med resten af klinikken. 

Det samlede tværfaglige team består af speciallæger i psykiatri og speciallæger i børne- og ungdomspsykiatri samt autoriserede psykologer, specialpsykologer og neuropsykologer med specialer inden for voksne eller børn. Vi har et særligt fokus på funktion og kontakt til arbejdsmarkedet og involvering af blandt andre arbejdspladsen og praktiserende læge. Vores terapeutiske udgangspunkt er kognitiv adfærdsterapi og Acceptance and Commitment Therapy (ACT).

Er du interesseret?

Du er velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale, hvor vi kan tale nærmere om indholdet i stillingen og dine ønsker og behov til en ansættelse. Du kan kontakte direktør og speciallæge i psykiatri Jesper Karle eller direktør og speciallæge i psykiatri Lars Aakerlund på tlf. 33 69 09 66

Du kan også sende dit CV til ansoegning@ppclinic.dk, hvis du er interesseret i stillingen. Skriv ”Ansøgning psykiater” i emnefeltet. Du kan læse mere om klinikken på ppclinic.dk.

Ansøg uopfordret

Vi har løbende brug for dygtige medarbejdere. Du er derfor altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning og dit CV til ansoegning@ppclinic.dk.

Er du speciallæge i psykiatri og interesseret i at arbejde i PPclinic i København, Vejle eller Aarhus, hører vi altid gerne fra dig. Send os en besked via kontaktformularen, så skal vi nok kontakte dig. 

​​

Dine personlige oplysninger

I PPclinic passer vi på dine personoplysninger, når du søger job hos os. Læs vores politik på området nedenfor.

​Information om dine rettigheder, når du søger job i PPclinic.​

​Skal vi også hjælpe dig?

Vil du booke tid, eller har du spørgsmål til behandling?​

Ring til os på 33 69 09 66.

Er du allerede patient?
​Ring eller skriv til os via Selvbetjeningen.

For øvrige henvendelser

Send en besked, så kontakter vi dig snarest muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

* Send venligst ikke personfølsomme oplysninger som CPR-nummer eller information​ om dit helbred via kontaktformularen.

Når d​u skriver til PPclinic, behandler vi dine personoplysninger som beskrevet i vores Persondatapolitik.

​Kort ventetid

Kort ventetid hos vores psykologer og speciallæger i psykiatri.

Høj faglighed

Høj faglighed og skræddersyede forløb.

Hjælp til alle, uanset alder

Vi hjælper både voksne, børn og unge godt igennem det, der føles svært.

​Landsdækkende behandlingstilbud

Klinikker i København, Aarhus og Vejle og mulighed for videokonsultation.​

​Sådan har andre fået hjælp

PPCLINIC ApS​  |  ​Telefontid: Man. – fre. kl. 9.00 - 15.00 Telefon: 33 69 09 66  |  CVR: 26850495

Find os i København

PPclinic København

Ørnegårdsvej 16

2820 Gentofte​​

Find vej på Google Map

Find os i Aarhus

PPclinic Aarhus

Klamsagervej 35A

8230 Aabyhøj

Find vej på Google Map

Find os i Vejle

PPclinic Vejle

Hjulmagervej 8B

7100 Vejle​​

Find vej på Google Map

Find os online

✓ Ingen transporttid

✓ Let tilgængeligt og fleksibelt

✓ Professionel hjælp uanset geografi

Læs mere her »