Job i PPclinic

Ledige stillinger​ (3)

Vi har i øjeblikket flere ledige stillinger. Vi søger speciallæger i psykiatri til alle vores afdelinger (læs mere her), en autoriseret psykolog til en delt stilling imellem vores afdelinger i Vejle og Aarhus (læs mere her) og en autoriseret psykolog til en konsulentstilling i Vejle (læs mere her).

Speciallæge i psykiatri

​Kunne du tænke dig at være en del af et stærkt fagligt miljø i en af Danmarks førende psykiatriske og psykologiske virksomheder? Har du lyst til at arbejde med en målgruppe af patienter, hvor der er et stort behandlingsbehov og samtidig ikke er langt mellem de gode resultater?

Så er du vores nye kollega!

Vi søger speciallæger i psykiatri til vores afdelinger i Aarhus, Vejle og København.

Vi kan tilbyde dig

 • God mulighed for faglig sparring.
 • Et godt samarbejde med vores psykologer
 • Et unikt samarbejde med vores børne- og ungdomspsykiatriske team.
 • Spændende resultatorienterede patientforløb.
 • Faglige udfordringer og masser af mulighed for at lære nyt.
 • En fleksibel arbejdsplads og en attraktiv løn.
 • Mulighed for ansættelse som freelance eller i en fast stilling.

Hvem er du?

Du har interesse for tværfagligt og tværsektorielt samarbejde og har gerne et arbejdsmarkedsrettet fokus i din behandling. Du har interesse for ikke-psykotiske sygdomme.

Hvem er vi?

PPclinic er en privat virksomhed bestående af 19 speciallæger i psykiatri og 24 psykologer. I 18 år har vi behandlet mennesker med psykiske sygdomme eller stress. Vi samarbejder med private og offentlige virksomheder, jobcentre og forsikrings- og pensionsselskaber samt med personer, som henvender sig på eget initiativ.

I vores afdelinger kommer du til at samarbejde med vores psykologer i et tæt samarbejde med resten af klinikken. Det samlede tværfaglige team består af speciallæger i psykiatri og speciallæger i børne- og ungdomspsykiatri samt autoriserede psykologer, specialpsykologer og neuropsykologer med specialer inden for voksne eller børn.

Vi har et særligt fokus på funktion og kontakt til arbejdsmarkedet og involvering af blandt andre arbejdspladsen og praktiserende læge. Vores terapeutiske udgangspunkt er kognitiv adfærdsterapi og Acceptance and Commitment Therapy (ACT).

Er du interesseret?

Du er velkommen til at kigge forbi til en uforpligtende samtale, hvor vi kan tale nærmere om indholdet i stillingen og dine ønsker og behov til en ansættelse. Du kan kontakte direktør og speciallæge i psykiatri Lars Aakerlund eller direktør og speciallæge i psykiatri Jesper Karle via vores sekretariat på 33 69 09 66.

Du kan også sende dit CV til ansoegning@ppclinic.dk, hvis du er interesseret i stillingen. Skriv ”Ansøgning psykiater” i emnefeltet.

Autoriseret psykolog søges til en delt stilling imellem vores afdelinger i Vejle og Aarhus

Interesserer du dig for varierede individuelle samtaleforløb? Og kan du lide at arbejde selvstændigt, samtidig med at du er en del af et fællesskab? I PPclinic har vi det bedste fra begge verdener...

I PPclinic tror vi på, at vi kan gøre en væsentlig forskel gennem samtaleterapi kombineret med psykiatrisk indsats. Som vores nye kollega får du mulighed for at arbejde med en bred vifte af problematikker og bruge alt, hvad du har lært om terapi, i et stærkt fagligt miljø i en af Danmarks førende psykiatriske og psykologiske virksomheder.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. bestå i

 • Helhedsorienterede psykoterapeutiske forløb med voksne og unge
 • Tværfaglige udredninger og forløb
 • Afholdelse af temadage, kurser og workshops
 • Sparring og supervision med andre faggrupper
 • Deltagelse i PPclinics fortsatte udvikling

Hvem er du?

Du er autoriseret psykolog og har erfaring med stressbehandling og behandling af psykiske helbredsproblemer generelt. Du synes, det er spændende at have varierende opgaver, som spænder fra de mere komplekse psykiatriske behandlingsforløb til de mere almen psykologiske problematikker og beskæftigelsesrettede udviklingsforløb. Du ønsker at udvikle din egen faglighed og er interesseret i at arbejde på tværs af faggrupper og tæt sammen med dine kolleger, som er psykologer og speciallæger i henholdsvis voksen- og børne/ungdomspsykiatri.

Vi kan tilbyde dig

 • En hverdag i et godt arbejdsmiljø med tværfaglig sparring
 • Mulighed for at arbejde med psykiatri udenfor psykiatrien
 • En varieret arbejdsuge, hvor du både kan have opgaver i klinikken og ude af huset
 • Faglige udfordringer og masser af mulighed for at lære nyt
 • Indflydelse på udviklingen af klinikken og vores tilbud.

Hvem er vi?

PPclinic er en privat virksomhed bestående af psykologer og speciallæger i psykiatri. Vi er en progressiv virksomhed i vækst med 50 ansatte i vores afdelinger i Gentofte, Vejle og Aarhus. Vi samarbejder med private og offentlige virksomheder, jobcentre og forsikrings- og pensionsselskaber samt med personer, som henvender sig på eget initiativ.

Hos os samarbejder psykologer og speciallæger i psykiatri på tværs af deres faglighed. Vi har et særligt fokus på menneskers tilknytning til arbejdsmarkedet og involverer gerne pårørende, leder og praktiserende læge, når det giver mening.

Løn- og ansættelsesforhold

Løn efter kvalifikationer. Stillingen er som udgangspunkt 37 timer om ugen, men andet kan aftales. Vi har kantineordning i Aarhus, sundhedsforsikring og hyggelige lokaler.

Ansøgningsfrist

Ansøgningen skal være os i hænde senest onsdag den 25. november kl. 12, men send gerne en ansøgning før, da vi løbende holder samtaler. Vi forventer at opstartsdatoen er den 1. januar eller snarest derefter.

Send din ansøgning og CV til ansoegning@ppclinic.dk.

Yderligere oplysninger om stillingen

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte daglig leder og psykolog Ann Junge via vores sekretariat på 33 69 09 66.

Autoriseret psykolog søges til en konsulentstilling i vores klinik i Vejle

​Vi har travlt og søger en psykolog, som har lyst til at blive en del af vores klinikfællesskab i Vejle på konsulentbasis. Den primære opgave er helhedsorienterede psykoterapeutiske forløb med voksne og unge, som henvender sig på eget initiativ eller henvises til os via sundhedsforsikring. Du er selv med til at bestemme arbejdstid og omfang, men vi forestiller os, at det kan være 1-2 dag i ugen afhængig af efterspørgsel, men andet kan også aftales.

Hvem er du?

Du er uddannet cand.psych. eller cand.pæd.psych. og er autoriseret ved Psykolognævnet. Vi forstiller os, at du har egen klinik eller er i gang med at starte op og ønsker at supplere dette med tilknytning til et større fagligt fællesskab, hvor du kan trække på andre kolleger inden for samme fagområde, og også få mulighed for at samarbejde tværfagligt med speciallæger i psykiatri.

Vi kan tilbyde dig

 • ​Fagligt fællesskab og kolleger
 • ​En hverdag i et godt arbejdsmiljø med tværfaglig sparring
 • ​Mulighed for at arbejde med psykiatri udenfor psykiatrien
 • ​Deltagelse i interne kurser og faglige oplæg
 • ​Indflydelse på udviklingen af klinikken og vores tilbud

Hvem er vi?

PPclinic er en privat virksomhed bestående af psykologer og speciallæger i psykiatri. Vi er en progressiv virksomhed i vækst med 50 ansatte i vores afdelinger i Gentofte, Vejle og Aarhus. Vi samarbejder med private og offentlige virksomheder, jobcentre og forsikrings- og pensionsselskaber samt med personer, som henvender sig på eget initiativ.

Hos os samarbejder psykologer og speciallæger i psykiatri på tværs af deres faglighed. Vi har et særligt fokus på menneskers tilknytning til arbejdsmarkedet og involverer gerne pårørende, leder og praktiserende læge, når det giver mening.

Løn- og ansættelsesforhold

Der er tale om en konsulentfunktion, og du vil blive timeaflønnet med mindre andet aftales. Vi er dog fleksible ift. ansættelsen, og der er således også mulighed for at tilpasse stillingen til dine behov og ønsker. Det vigtigste for os er, at du har interesse i at blive en del af vores klinikfællesskab og deler vores værdier om helhedsorienteret behandling.

Ansøgningsfrist

Send dit CV og en kort motiveret ansøgning til nedenstående mailadresse, og du vil blive kontaktet for nærmere dialog. Vi holder løbende samtaler. Opstart er snarest muligt eller efter aftale.

Send din ansøgning og CV til

ansoegning@ppclinic.dk


Yderligere oplysninger om stillingen

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte daglig leder og psykolog Ann Junge via vores sekretariat på 33 69 09 66

Ansøg uopfordret

Vi har løbende brug for dygtige medarbejdere. Du er derfor altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning og dit CV til ansoegning@ppclinic.dk.

Er du speciallæge i psykiatri og interesseret i at arbejde i PPclinic i København, Vejle eller Aarhus, hører vi altid gerne fra dig. Send os en besked via kontaktformularen, så skal vi nok kontakte dig. 

​​

Dine personlige oplysninger

I forbindelse med den nye Persondataforordning, ​der trådte i kraft d. 25. maj 2018, har vi i PPclinic udformet en politik, der har til formål at beskytte dine rettigheder, når du søger job hos os.

​Information om dine rettigheder, når du søger job i PPclinic.​

​Skal vi også hjælpe dig?

Vi har kort ventetid, så du hurtigt kan komme i gang.

Ring for at booke en tid på 33 69 09 66 eller send os en besked, og vi kontakter dig snarest muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

* Send venligst ikke personfølsomme oplysninger som CPR-nummer eller information om dit helbred via kontaktformularen. Er du patient, kan du skrive til os via selvbetjeningen, og ellers beder vi dig ringe til klinikken.

​Kort ventetid

Kort ventetid hos vores psykologer og speciallæger i psykiatri.

Høj faglighed

Høj faglighed og skræddersyede forløb.

Hjælp til alle, uanset alder

Vi hjælper både voksne, børn og unge godt igennem det, der føles svært.

​Flere klinikker

Vi har klinikker i Gentofte, Vejle og Aarhus.

​Sådan har andre fået hjælp

PPCLINIC ApS​

​Telefontid:
​Man. – fre. kl. 9.00 - 15.00

Telefon: 33 69 09 66

CVR: 26850495

facebook-white linkedin_2

Find os i København

PPclinic København

Ørnegårdsvej 16

2820 Gentofte​​

Find vej på Google Map

Find os i Aarhus

PPclinic Aarhus

Klamsagervej 35A

8230 Aabyhøj

Find vej på Google Map

Find os i Vejle

PPclinic Vejle

Hjulmagervej 8B

7100 Vejle​​

Find vej på Google Map