Nyheder

​Her kan du følge med i, hvad der sker i klinikken. Du kan også følge os på Facebook og LinkedIn.​

NYHED: ADHD-udredningspakke for voksne

24. april 2023

Det er en stor beslutning af blive udredt for en psykisk tilstand som ADHD. For at gøre udredningsprocessen nemmere og mere overskuelig introducerer vi en samlet udredningspakke for ADHD.

Udredningspakken indeholder alle nødvendige undersøgelser og konsultationer til én samlet pris. Det betyder, at man på forhånd kender rammen og prisen og kan fokusere på sit udredningsforløb uden at bekymre sig om timeforbrug og økonomi undervejs i processen.

Vi arbejder helhedsorienteret og tilbyder hjælp og støtte hele vejen igennem udredningsforløbet. Når man er udredt i PPclinic, har man mulighed for at blive i huset og få behandling og vejledning af vores psykologer og psykiatere. Vi tilbyder støttende samtaler, psykoedukation og hjælp til mestring af symptomer – eventuelt i kombination med medicinsk behandling.

Udredningspakken er målrettet voksne fra 18 år. Klinikken tilbyder også udredningspakker for ADHD for børn og unge.​

Læs mere om udredning og behandling af ADHD

PPclinic lancerer engelsk hjemmeside

8. februar 2023

Vi oplever i stigende grad, at mennesker med international baggrund søger vores hjælp – både i privat regi og via vores samarbejdspartnere. Derfor er vi glade for at kunne fortælle, at PPclinics hjemmeside i dag lanceres i en engelsk version.

I PPclinic har engelsksprogede patienter altid kunne få behandling og udredning på engelsk. Med den nye hjemmeside giver vi vores engelsksprogede patienter mulighed for at søge information om klinikken og vores ydelser på deres foretrukne sprog.

Udforsk vores engelske hjemmeside

-- English below --

PPclinic has launched an English website

We experience an increasing demand for our help from people with an international background - both in private praxis and via our professional partnerships. Therefore, we are pleased to announce that PPclinic has launched an English version of our website.

PPclinic has always offered assessment and treatment in English. Our English website provides English natives the option to find information about the clinic and our services in their preferred language.

Explore our English website

PPclinic fylder 20 år!

3. oktober 2022

Den 2. december 2022 fejrer vi, at det 20 år siden, at PPclinic slog dørene op for første gang.

Da Psykiatrisk Privatklinik (sådan hed vi dengang) åbnede i 2002, havde speciallægerne i psykiatri Jesper Karle og Lars Aakerlund blot selskab af en enkelt sekretær. Siden er vi vokset en hel del. Direktørgruppen tæller nu tre, da chefpsykolog Helle Folden Dybdahl kom til klinikken i 2014. Vi er vokset ud af tre forskellige lejemål, og vi tæller i dag omkring 70 psykologer, speciallæger i psykiatri og øvrige kollegaer fordelt på tre forskellige adresser i landet. I dag arbejder vi ikke kun med behandling, men også med forebyggelse, undervisning og supervision.

Siden vi startede, har vi hjulpet mere end 20.000 mennesker til bedre mental trivsel. Det synes vi, er værd at fejre! 

PPclinic i Gentofte gør parkeringen nemmere - men husk at registrere bilen ved ankomst

12. august 2022

PPclinics parkeringspladser i Gentofte er meget populære, så for at sikre, at der altid er plads til vores gæster, skal besøgende fremover registrere deres parkering ved ankomst. På skærmen ved receptionen indtaster man bilens registreringsnummer - og herefter kan man frit parkere i 3 timer.   

PPclinics chefspykolog bliver del af Dansk Psykolog Forenings Ukraine beredeskabspanel

22. april 2022​

Dansk Psykolog Foreningen har nedsat et Ukraine-beredskabspanel, der består af psykologer, der kan repræsentere en psykologfaglig vinkel på krigen i Ukraine. Vi er i PPclinic glade for, at Helle Folden Dybdahl sammen med resten af Dansk Psykolog Forenings dygtige beredskabspanel kan være med til at sætte fokus på, hvordan vi påvirkes af krigen i Ukraine, og hvordan vi kan handle og støtte de mange ukrainske flygtninge. Du kan læse mere her.

Udredningspakker for børn og unge gør udredningsprocessen tryggere

6. april 2022

I PPclinic har vi fokus på, at det skal være trygt - også økonomisk trygt - at få udredt sit barn. Derfor lancerede vi den 1. april udredningspakker for børn og unge, der skal udredes for diagnoserne ADHD/ADD og/eller autismespektrumforstyrrelser. Udredningspakkerne indeholder alle de nødvendige undersøgelser og konsultationer, så forældrene ikke behøver at bekymre sig om timeforbrug og økonomi, men kan fokusere på at støtte barnet undervejs i forløbet. Pakkerne inkluderer også en opsummerende erklæring, der klæder familien på til den videre indsats for barnet eller den unge. Læs mere om udredningspakker her. 

Ny kampagne: #vitaleromdet

10. november 2021

​Vi skriver 2021. Alligevel taler vi stadig om psykiske udfordringer som noget voldsomt og indgribende, der rammer for livet. Sandheden er, at psykiske udfordringer rammer hver tredje af os på et tidspunkt i livet, og langt de fleste får det godt igen. Dét sætter PPclinic fokus på i en ny kampagne, der kommer til at køre i 2021 og 2022.

Læs mere om kampagnen og baggrunden for vores opråb.

Nomineret til Årets Ejerleder 2021

9. november 2021

PPclinics ledelse, Helle Folden Dybdahl, Lars Aakerlund og Jesper Karle, er blevet udvalgt blandt 4.000 virksomhedsejere i Region Hovedstaden til en nominering som Årets Ejerleder 2021 i regionen. 

Årets Ejerleder hylder frontfigurer i virksomheder, der har haft en central rolle i skabelsen af en ekstraordinær succeshistorie til inspiration for andre ejerledede virksomheder.

Bag kåringen står PwC, Nykredit ErhvervsBank, Dansk Erhverv og Finans, som i år uddeler prisen for 17. gang. 

Vinderen blev kåret den 9. november, og selv om vi ikke vandt, er vi superstolte  over at være en del af det stærke felt af virksomheder, der var nominerede.


Det er ingen hemmelighed, at vi som ejerledere med baggrund i psykiatri og psykologi er meget optagede af vores faglighed og af, hvordan den kombineres bedst muligt. Vi er stolte af, at vi kan forene det fokus med at drive en virksomhed i vækst.

Kvalitetsstempel til PPclinic – vi passer på dine data

5. oktober 2021

Som sundhedsfaglig klinik vægter vi sikkerhed i forhold til vores patienters og samarbejdspartneres data højt. Nu har vi fået papir på, at vi lever op til databeskyttelsesforordningen. Det statsautoriserede revionsfirma Revi-IT har netop i en ISAE 3000-revisionserklæring vendt tommelfingeren opad til, at vi har dokumenterbar systematik og kvalitet i vores arbejde med persondata og informationssikkerhed.

"Vi er stolte over, at vi har opnået en uafhængig ISAE 3000 GDPR-erklæring, som bekræfter kvaliteten af vores interne processer. Vi er en klinik i aktiv vækst, og fastholdelse af den høje kvalitet kommer både nuværende og nye samarbejdspartnere til gode", siger Jesper Karle, direktør i PPclinic.

Læs mere om ISAE 3000-revisorerklæringen her.

Faglig dag i klinikken

20. august 2021

Fredag den 20. august var særlig. Vi trak en dag ud af kalenderen og samledes for at tale om faglighed og fællesskab.

Efter halvandet år, hvor det meste er foregået via skærme, var det opløftende at mødes fysisk med gode kollegaer fra alle afdelinger og tale om det, vi brænder for. Vi tror på, at vi gennem fælles faglig opkvalificering bliver endnu bedre til at hjælpe de mange mennesker, der kommer i vores klinik.​​

Webinarrække om psykologiske værktøjer i jobindsatsen

12. maj 2021​

Der var over 800 tilmeldinger til vores webinarrække om psykologiske værktøjer i jobindsatsen med PPclinics dygtige psykolog Karina Voetmann Sohrt. Og vi er i den grad blevet bekræftet i, at der i jobcentrene er stor interesse for at gøre beskæftigelsesindsatsen mere hjælpsom for psykisk sårbare borgere. Tak til alle jer, der var med

Vi tænder kaffemaskinen igen

13. april 2021

Det kan lyde som en lille nyhed, men vi synes, det er værd at fejre. Efter en længere periode, hvor kaffemaskinen måtte sættes i skammekrogen på grund af corona, kan vi nu igen byde på en dejlig varm drik i vores venteområder i alle vores afdelinger. Så snup en lækker kop kaffe eller kakao næste gang, du er på besøg!

Webinar om psykologisk onboarding af unge nyansatte

9. februar 2021

​PPclinic afholdt webinar for 100 ledere, HR-medarbejdere og andre medarbejdere, der har fokus på forebyggelse. Webinaret satte fokus på, hvorfor så mange unge medarbejdere i deres første job føler sig stressede, og hvordan man gennem en psykologisk onboarding kan arbejde strategisk med at forebygge stress og mistrivsel hos de unge.


Alle deltagere fik efter webinaret tilsendt et e-hæfte, som gør det nemt at komme i gang med psykologisk onboarding i egen virksomhed.

Webinaret tog afsæt i et projekt om stressforebyggelse af unge i første job, som er udarbejdet af psykologer i PPclinic og støttet af Velliv Foreningen.

Læs mere om projektet og resultaterne og download e-hæftet gratis.

Ny bestyrelse i PPclinic

21. januar 2021

​I dag sagde vi velkommen til to nye bestyrelsesmedlemmer i PPclinic. Elisabeth Gammelgaard Ludvig er ny bestyrelsesformand. Hun har tidligere ejet og drevet sundhedskommunikationsbureauet Effector og har stor indsigt i sundhedsområdet.

Ida Blenner Bogason er nyt bestyrelsesmedlem og har erfaring fra konsulent- og forsikringsbranchen.

Vi glæder os meget til samarbejdet og til at fortsætte arbejdet med at udvikle og styrke PPclinic som virksomhed. Udover de nye medlemmer består PPclinics bestyrelse af Helle Folden Dybdahl, Lars Aakerlund og Jesper Karle, som alle er medejere og direktører i virksomheden.

Elisabeth og Ida erstatter tidligere bestyrelsesmedlem Steen Lohse. En stor tak til Steen for samarbejdet gennem mange år.

Ny daglig leder i Vejle og Aarhus​

8-10-2020​

​Vi er glade for at byde velkommen til Ann Junge, der er blevet ansat som psykolog og daglig leder i vores afdelinger i Aarhus og Vejle.


Ann har erfaring som faglig leder med tæt samarbejde med pensions- og forsikringsselskaber og skal bl.a. være med til at styrke samarbejdet med vores jyske partnere, så vi fortsat kan levere en høj kvalitet.

Vi glæder os til samarbejdet med Ann og ser frem til sammen med hende fortsat at kunne arbejde på at udvikle os som klinik.

Opstart af borgerrettede forløb i CAB, Jobcenter København

25-09-2020

​Med covid 19-venlig afstand skød psykolog Karina Sohrt og chefkonsulent Tora Alder Schulz i denne uge samarbejdet med CAB - Center for Afklaring og Beskæftigelse - i gang. Vi har før samarbejdet med enheden, men denne gang er det som en del af rammeaftalen med Københavns Kommune, hvor vi vil være fast i jobcentret over de næste tre år.


Vi glæder os til at blive en del af hverdagen i CAB

PPclinic videreuddanner vejledere i CAB i Jobcenter København

24-08-2020

​Mandag den 17. august startede vi et uddannelsesforløb for 16 vejledere i Center for Afklaring og Beskæftigelse (CAB) i Jobcenter København.


Vejlederne står med en stor opgave i at tilrettelægge en individuel, meningsfuld og jobrettet indsats for den enkelte borger. PPclinics psykolog Karina Sohrt har udviklet et uddannelseskoncept, som er målrettet de udfordringer og barrierer, jobcentrets vejledere møder i processen.

Uddannelsen lægger vægt på, at vejlederne får konkrete øvelser og værktøjer, som er nemme at bruge i hverdagen og som giver kompetencer til at arbejde med motivation og aktivering af ejerskab ud fra en værdibaseret metode. Samtidig arbejder deltagerne med metoder til at afklare og forstå borgerens funktionsniveau og gøre de beskæftigelsesrettede aktiviteter som fx praktik mere relevante for den enkelte.

I PPclinic har vi god erfaring med, at en veltilrettelagt beskæftigelsesrettet indsats styrker menneskers trivsel og deres vej til beskæftigelse, og det er grundstenen i samarbejdet med Københavns Kommunes Jobcenter. Vi glæder os til det videre samarbejde.

PPclinic starter forløb for borgere i Jobcenter København

11-08-2020

​I foråret indgik PPclinic en rammeaftale med Københavns Kommune - og i denne uge går vi i gang!


Vores psykologer og psykiatere skal de næste tre år lave psykiatrisk afklaring for borgere, som oplever, at psykiske udfordringer står i vejen for at komme i arbejde eller uddannelse. Det foregår i Jobcenter København på bl.a. Lærkevej på Nørrebro. Under forløbet afklarer psykolog, psykiater og borger i samarbejde med jobrådgiver, hvad der skal til for at borger kan overkomme sine psykiske barrierer og komme i beskæftigelse.

Vi har gode erfaringer med, at denne type indsats hjælper mennesker videre, der står i en svær situation uden for arbejdsmarkedet, og vi glæder os meget til at komme i gang!

Her er et billede af psykologteamet, der mødes for at få de sidste detaljer på plads

Se vores nye videoer på hjemmesiden

05-08-2020

Vi er glade for at kunne invitere dig med indenfor i klinikken og møde vores dygtige psykologer og psykiatere. Se de 12 korte videoer, hvor vi fortæller, hvordan du eller dit barn kan få hjælp, når I kommer til os med tegn på f.eks. angst, depression eller ADHD.

Se videoerne her

PPclinic holder åbent hele sommeren

06-07-2020

​Sommerferie eller ej - PPclinic holder åbent hele juli, så du hurtigt kan få den hjælp, du har behov for. Vi ønsker alle en glædelig sommer.

​​PPclinic i Vejle er flyttet til nye, større lokaler

17-03-2020

​I foråret indgik PPclinic en rammeaftale med Københavns Kommune - og i denne uge går vi i gang!

Efter et par dages hårdt flyttearbejde er vi glade for, at vi i går kunne byde vores patienter velkommen i nyindrettede og lyse omgivelser på Hjulmagervej 8B, 7100 Vejle. Trods omstændighederne holder klinikken stadig åbent, men med skærpede foranstaltninger og mulighed for samtaler over Skype.

På den nye adresse har vi gratis parkering, og det er nemt at komme til med offentlig transport.

Vi glæder os til at byde jer velkommen!

​​Gå-hjem-møde om borgerrettet indsats i kommuner

30-01-2020

Hvornår gør du skade på dine borgere?

Det var ét af de spørgsmål, der vakte stor interesse for deltagerne ved vores gå-hjem-møde i Gentofte om en borgerrettet indsats i landets kommuner. Her kunne sagsbehandlere og socialrådgivere høre psykiater Lars Aakerlund og psykolog Christian Roslund fortælle, hvordan man skelner mellem stress, angst og depression, og hvordan man ud fra denne viden bedst hjælper en borger tilbage i arbejde og trivsel.

Deltagerne sluttede dagen af med en ny viden om, at den største skade, du i virkeligheden kan gøre, er ikke at gøre noget.

Vi takker for den overvældende interesse. Vi måtte flytte begivenheden ud i det store venteværelse for at få plads til 66 personer fra 20 forskellige kommuner og arbejdspladser. Vi ser frem til at byde 154 flere velkommen i næste uge i Aarhus og Vejle.

Vidste du, at PPclinic også er for børn?

28-11-2019

Vi har længe tilbudt udredning og behandling af børn og unge i Gentofte, Vejle og Aarhus - og vores børne- og ungdomspsykiatriske team vokser fortsat. Siden sommerferien har vi sagt goddag til to nye speciallæger i børne- og ungdomspsykiatri, endnu en specialuddannet sygeplejerske og en specialpsykolog med speciale i børn og unge.

Det betyder, at vi er en af Danmarks største klinikker for børne- og ungdomspsykiatri. Og det forpligter! Hos os møder barnet eller den unge altid en speciallæge i børne- og ungdomspsykiatri, som er ansvarlig for hele forløbet. Vi har kort ventetid, så I hurtigt kan få en tid.

I PPclinic har vi specialiseret os i at hjælpe børn og unge og sørge for, at de kommer godt videre. Vi hjælper private familier og samarbejder også med forsikringsselskaber og kommuner.

Læs mere her

​Skal vi også hjælpe dig?

Vil du booke tid, eller har du spørgsmål til behandling?​

Ring til os på 3369 0966.

Er du allerede patient?
​Ring eller skriv til os via Selvbetjeningen.

For øvrige henvendelser

Send en besked, så kontakter vi dig snarest muligt.

 
 
 
 
Ønsker du at blive kontaktet af en bestemt afdeling? (valgfrit)


Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Når d​u skriver til PPclinic, behandler vi dine personoplysninger som beskrevet i vores Persondatapolitik.

​Kort ventetid

Kort ventetid hos vores psykologer og speciallæger i psykiatri.

Høj faglighed

Høj faglighed og skræddersyede forløb.

Hjælp til alle, uanset alder

Vi hjælper både voksne, børn og unge godt igennem det, der føles svært.

​Landsdækkende behandlingstilbud

Klinikker i København, Aarhus og Vejle og mulighed for videokonsultation.​

​Sådan har andre fået hjælp

Othilde, Trustpilot

Hvis man på ét eller andet tidspunkt i livet får brug for enten psykolog- eller psykiatrisk støtte, men føler at man ”løber panden mod en mur”, når man forsøger at få en henvisning – eller får at vide, at man kan få en tid om 3-4 måneder, så er PPclinic et sted, der er startet, med henblik på at nå de mennesker, som ”går til” på ventelisterne.

​PPclinic har korte ventelister, og MEGET kompetente medarbejdere, som for mit vedkommende har reddet mit liv."​

Far til dreng på 10 år

”Vi er simpelthen så glade for, at det går så godt for vores søn nu. Forløbet hos PPclinic har været en rigtig god oplevelse og en stor hjælp.”

Fra PPclinics seneste tilfredshedsundersøgelse

”Det er rigtig praktisk, at I har så stort et hus, så man kan vælge mellem flere behandlere og kun behøver at gå ét sted hen.
​Desuden er det nemt at komme til, og stedet er pænt, rent og professionelt. Det betyder alt sammen noget for totaloplevelsen.”

Trine, mor til gymnasieelev

”Min søn har været i behandling i PPclinic for angst. I dag er han fuldstændig angstfri og nyder livet i 2.g. Vi er evigt taknemmelige over, at vi fik anbefalet en børnepsykiater fra PPclinic, da han uden tvivl har haft en afgørende betydning for, at min søn har kunnet arbejde sig selv ud af sygdommen og har fået værktøjer at arbejde med, så han i dag lever et helt almindeligt ungdomsliv.”

PPCLINIC ApS​  |  ​Telefontid: Man. – fre. kl. 9.00 - 15.00 Telefon: 3369 0966  |  CVR: 26850495

Find os i København

PPclinic København

Ørnegårdsvej 16

2820 Gentofte​​

Find vej på Google Map

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke

Find os i Aarhus

PPclinic Aarhus

Klamsagervej 35A

8230 Aabyhøj

Find vej på Google Map

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke

Find os i Vejle

PPclinic Vejle

Hjulmagervej 8B

7100 Vejle​​

Find vej på Google Map

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke

Find os online

✓ Ingen transporttid

✓ Let tilgængeligt og fleksibelt

✓ Professionel hjælp uanset geografi

Læs mere her »