​Vores ydelser

Den psykiatriske udredning og behandling udføres af PPclinics psykiatriske børn og ungeteam. Teamet består af speciallæger i børne- og ungdomspsykiatri, psykologer, neuropsykologer og sygeplejersker. Vores tværfaglige arbejde gør os i stand til at sammensætte tilbuddene så de giver mest mening for det enkelte barn eller unge.

Udredning

Udredningen udføres på baggrund af den indledende visitation, og kan enten foretages af en af vores børne- og ungdomspsykologer eller af en psykiater, alt efter hvad der passer bedst i den enkelte sag. Vores speciallæger i børne- og ungdomspsykiatri er involverede og fagligt ansvarlige for samtlige forløb.

Behandling

​Behandlingen kan enten foretages med eller uden medicin, alt efter barnets alder eller problematik, alle forløb tilrettelægges individuelt så det passer bedst muligt til det enkelte barn eller unge. Vores speciallæger i børne- og ungdomspsykiatri er involverede og fagligt ansvarlige for samtlige forløb.

Supervision og undervisning

I PPclinic udbyder vi supervision og undervisning på det børne- og ungdomspsykiatriske område til sundhedsfagligt personale og sagsbehandlere.

Telefon: 33 69 09 66

Telefontid: Man – fre kl. 9.00 - 15.00

E-mail: info@ppclinic.dk

CVR: 26850495

PPclinic Aarhus

Klamsagervej 35A

8230 Aabyhøj