Find balancen - mestring for unge

Mestring handler om at håndtere de op- og nedture, som livet uundgåeligt byder på. At være i stand til at møde udfordringer og modstand og komme igennem på en sund og konstruktiv måde.

Et mestringsforløb i PPclinic er et forebyggende tilbud, som støtter unge mellem 16 og 24 år i at tilegne sig sunde færdigheder, strategier og tro på egne evner. Det kan fx være i forhold til at gennemføre en uddannelse og træffe beslutninger om den videre vej ind i voksenlivet.

Hjælp til sunde strategier

Mestringsforløbet ledes af en erfaren psykolog fra PPclinic, som møder den unge, der hvor han eller hun er og hjælper den unge til at håndtere personlige udfordringer, ændringer og konflikter på den bedst mulige måde og skabe en sund selvopfattelse og selvaccept. Mange søger først hjælp og støtte, når den unge er i mistrivsel – formålet med mestringsforløbet er at forebygge og støtte den unge, før det bliver rigtigt svært.​

Forløbet er individuelt strækker sig som udgangspunkt over fem gange, hvor den unge arbejder med psykologiske temaer relateret til mestring. Vi arbejder blandt andet med at:

  • øge selvaccepten og selvopfattelsen
  • ​forebygge stress
  • ​(gen)finde motivationen
  • ​blive bedre til at tage beslutninger
  • ​navigere i krav og forventninger.

Efter et mestringsforløb vil den unge stå stærkere i sig selv og have øget mod på at handle ud fra egne værdier.

​​

Hvad kan vi hjælpe dig med?

livsmestring for unge

vil du vide mere?

Telefon: 33 69 09 66

Telefontid: Man – fre kl. 9.00 - 15.00

E-mail: info@ppclinic.dk

CVR: 26850495