Kurser, workshops og oplæg

Hvis I gerne vil vide mere om mistrivsel, psykiske udfordringer og forebyggelse blandt unge, kan I booke en af vores erfarne psykologer til en workshop, et kursus eller et oplæg. Vi tager ud i hele landet til uddannelsesinstitutioner og i virksomheder og organisationer, der arbejder med unge.

PPclinic har mange års erfaring med at arbejde med forebyggelse og behandling af stress og mistrivsel og har et særligt fokus på redskaber, der støtter den unge i at bevare tilknytningen til uddannelse eller arbejde. Indholdet tilrettelægges individuelt og efter ønske og behov, og vi lægger vægt på, at alle vores workshops, kurser og oplæg indeholder handlingsorienterede anbefalinger, øvelser og redskaber til handling, som deltagerne kan bruge i dagligdagen.

Vores workshops, kurser og oplæg kan henvende sig til medarbejdere eller ledere i organisationen afhængigt af emne og formål. Vi laver også oplæg, som henvender sig til unge, fx elever på en ungdomsuddannelse.

Eksempler på emner:

  • Opdag de tidlige tegn på stress
  • ​Forståelse og forebyggelse af angst, depression og andre psykiske udfordringer​
  • ​Motivation, beslutningskompetence og selvværd hos den unge

Vores undervisningsindhold bygger på en kombination af den nyeste forskning inden for området og vores mangeårige, sundhedsfaglige ekspertise.​​

Hvad kan vi hjælpe dig med?

livsmestring for unge

vil du vide mere?

Telefon: 33 69 09 66

Telefontid: Man – fre kl. 9.00 - 15.00

E-mail: info@ppclinic.dk

CVR: 26850495