Behandling af depression

​​De fleste har en bestemt opfattelse af depression. Mange bemærker dog ikke, hvis de selv får en depression, da den ofte kommer snigende. En lettere depression forsvinder som regel af sig selv over tid, men den kan komme tilbage, hvis der reelt er tale om et større problem.

Symptomer på depression er forskellige fra person til person

​Symptomerne på en depression kan være forskellige fra person til person og fra situation til situation. En påfaldende tristhed, nedtrykthed eller træthed, der står på mere end 14 dage, kan være tegn på, at du bør søge professionel hjælp fra en psykolog.

Nedsat energiniveau, øget aggressivitet og social isolation er andre symptomer på en depression, man bør være opmærksom på.

En voldsom oplevelse som for eksempel et dødsfald hos en nærtstående vil naturligvis medføre tristhed i længere tid end 14 dage. Men hvis du slet ikke oplever glæde i dit eventuelle samliv, i dine fritidsaktiviteter, på dit arbejde eller i din uddannelse, så kan du lide af en depression.

Ring til os hvis du føler, at der er noget galt

​Måske oplever du, at dit liv begynder at falde sammen, og hvis du ikke kan finde årsagen, eller hvis du ikke kan løse problemet, så kan du have brug for hjælp til behandling af din depression.

Du kan altid kontakte os hos PPclinic, hvis du tror eller ved, at du har depression, og hvis du ønsker at høre nærmere om vores behandlingstilbud. Du kan skrive til os på info@ppclinic.dk eller ringe til os på telefon 33 69 09 66.​

Telefon: 33 69 09 66

Telefontid: Man – fre kl. 9.00 - 15.00

E-mail: info@ppclinic.dk

CVR: 26850495

PPclinic Aarhus

Klamsagervej 35A

8230 Aabyhøj