Telefon: (+45) 33 69 09 66

Mandag til fredag: kl. 9:00 - 15:00

Om PPclinic

PPclinic er en privat psykologisk og psykiatrisk klinik med afdelinger i Gentofte og Vejle. Vi tilbyder samtaleterapi og behandling i forbindelse med stress, depression, angst og andre former for psykiske helbredsproblemer.​

I PPclinic er der både ansat psykologer og speciallæger i psykiatri og vi deler viden, og klinisk erfaring med hinanden. Dette tværfaglige samarbejde sikrer, at vi kan tilbyde den mest effektive terapi og behandling med udgangspunkt i vores klienters situation og behov. Det betyder, at du kan være sikker på at vi kan hjælpe dig uanset om din problemstilling er af lettere eller mere alvorlig karakter.

PPclinics tilgang til behandling adskiller sig væsentligt fra mange andres. Vi mener, det er vigtigt for mennesker at fastholde en tilknytning til et arbejde, også selv om de rammes af stress, kriser eller andre psykiske problemer. Vi har erfaring med, at kombinationen af arbejde og behandling er den bedste måde at få det bedre.​

Vores speciale

Vi har specialiseret os i at hjælpe personer med psykiske helbredsproblemer med at få det bedre. Og det gør vi. Så kort kan det siges.

Vi tager psykiske helbredsproblemer alvorligt og ved hvor krævende det kan være at leve med det. Det er vigtigt at vide at selvom psykiske helbredsproblemer kan føles voldsomme kan langt de fleste gennem den rigtige behandling få det godt igen.

Vi tilbyder ikke en standardbehandling men har siden 2002 specialiseret os i at afdække hvad den enkelte klient har behov for og tilbyde den behandling som hjælper bedst muligt.

Andre opgaver

Foruden behandling løser PPclinic opgaver for kommuner, forsikrings- og pensionsselskaber samt offentlige og private virksomheder. Vi har i dette arbejde specialiseret os i at kombinere en sundhedsfaglig og beskæftigelsesrettet indsats for personer med psykiske helbredsproblemer.

Telefon: 33 69 09 66

Telefontid: Man – fre kl. 9.00 - 15.00

E-mail: info@ppclinic.dk

CVR: 26850495

PPclinic København

Ørnegårdsvej 16

2820 Gentofte​​

PPclinic Vejle

Havneparken 2

7100 Vejle​​

PPclinic Aarhus

Bautavej 1A

8210 Aarhus V